1. Taner Eyüpoğlu - Bayrak (3:39)
2. Taner Eyüpoğlu - Bir Sevdiğim Var İdi (3:51)
3. Taner Eyüpoğlu - Hamsi (3:34)
4. Taner Eyüpoğlu - Hayatım (5:20)
5. Taner Eyüpoğlu - Karalı Gözlerin (4:17)
6. Taner Eyüpoğlu - Köyüm (5:09)
7. Taner Eyüpoğlu - Leyla (3:44)
8. Taner Eyüpoğlu - Oralı Değil (5:21)
9. Taner Eyüpoğlu - Tulum Havası (6:14)
10. Taner Eyüpoğlu - Yayla Yol Havası (4:13)
11. Taner Eyüpoğlu - Yazmalı (4:58 )
12. Taner Eyüpoğlu - Çöpcüler (3:29)
Taner Eyüboğlu...yaklaşık iki yıl bir aradan sonra yeni albümüyle tekrar sevenleri ile buluştu...
albümde görüldüğü üzere 12 türkü mevcut,çoğu ise başka (Şükrü Güler,Muhammet Ali,Kara Haydar Eyüpoğlu,Ergin Koray) sanatçılara ait...Albümde kendine ait türkü yok denecek kadar az...
Şükrü Güler den (bayrak-bir sevdiğim var idi) Muhammet Ali den (Oralı değil),daha önce Özgür Selçuk un albümünde yer alan ve Üstad Maçkalı Kara Haydar Eyüpoğlu nun seslendirdiği (Yayla uzun havası) mevcut olmak üzere hepsini bir albümde toplamış...
daha önceki albümünde yer alan "köyüm" adlı türküyede bu albümde tekrar albümde yer edinmiş...
bunun dışında "çöpçüler" şarkısı hepimizin bildği ve Ergin Koray'a ait olan bir şarkıya da yer vermiş...
albüm nasıl olmuş diye soracak olursak çok kötü bir albüm olmuş...beklediğim bir Taner Eyüboğlu albümünden ziyade geneli alıntılarla dolu bir albüm meydana gelmiş...dinleyiciyi memnun edermi diye soracak olursak şahsen beni memnun etmedi...
2 yıl aradan sonra daha güzel bir albüm yapılabilirdi kanaatindeyim...
veee her zaman olduğu gibi önceliklei bir tanıtım türküsü paylaşıyor sonrasında ise katkı sağlamak amacıyla orjinal albümü almanızı rıca ediyorum
Taner Eyüboğlu-Karalı Gözlerin