1. İsmail Türüt - Sunum (2:23)
2. İsmail Türüt - Kurtların Sofrası (5:05)
3. Cengiz Kurtoğlu - Tara Saçını Tara (4:12)
4. Volkan Konak - Yatma Yeşil Çimene (4:15)
5. Zeynep Başkan - Geçtim Evin Başından (5:21)
6. Davut Güloğlu - Hapishane İçinde (5:25)
7. Hakan Altun - Maçka Yolları Taşlı (3:26)
8. Zihni Cinan - Ezanlar Bizim İçin (5:14)
9. Cimilli İbo - Mısırı Kuruttun Mu (4:24)
10. Yasemin Yıldız - Bir Yolun Kenarına (4:20)
11. Ayhan Alptekin - Gülşeni Ardeşeni (3:35)
12. Mehmet Akyıldız - Hastane Yoluna (4:39)
13. İlknur Takupoğlu - Ha Bu Yalan Dünyayı (4:21)
14. İbrahim Can - Oy Emine (5:25)
15. Kamil Sönmez - Bizim Yayla Düz Gibi (2:36)
16. Şükrü Güler - Almanya Acı Vatan (3:08 )
17. İsmail Türüt - Yalancı Dünya (4:29)
18. Erkan Ocaklı - Kanser (6:02)
Üstadın sağlığında düşünülmüş ama maalesef piyasaya çıkmış halini görmesi kısmet olmayan adına düzenlenmiş albüm...Sağlığında bu yıl içerisinde kutlamış olduğu 40.sanat yılı dolayısıyla böyle bir albüm düşünülmüş ve maalesef hayatını kaybetmesinden kısa bir süre sonra nihayet piyasaya çıktı...Gönül isterdi ki sağ olup sanatçı olarak adına düzenlenmiş bir albümü piyasaya sürülmüş halde olarak görmek ve o anları yaşamak...Maalesef kısmet olmadı...
Albüm görüldüğü üzere sunum haricinde 17 türküden ve 16 değişik sanatçı tarafından seslendirilmekte...Albümde yer alan türküler adından da belirleneceği üzere tamamı Rahmetli Erkan Ocaklı ya ait...
Türküler bir çoğumuz tarafından bilindiği için gerek yoruma gerekse nitelendirmeye gerek duymuyorum,hepsi bildiğimiz ve tamamı Erkan Ocaklı ile klasikleşmiş türkülerdir...
Son olarak ilk önce sizden albümün bizzat orjinalini satın almanızı rıca ediyor sonrasında ise albüm içerisinden seçip sizinle paylaşmak istediğim Rahmetlinin kendisi tarafından bizzat seslendirilmiş "Kanser" adlı türküyle veda ediyorum..
Erkan Ocaklı-Kanser