Lütfen herkes oy kullansın

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

sizce site yöneticileri tartışmalar karşısında taraf tutuyormu?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Lütfen herkes oy kullansın

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Eki 07, 2007 6:53 pm

demo kır atik bir ülkede yaşayan vatandaş olarak ve toplumsal bir sitenin yine toplumsal bir bölümünde yönetici olaraktan ve sitedeki kişisel konulara olan toplumsal tepkiyi ölçmek adına açmış oldugumuz ankete cevaplarınızı bekliyorum..
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: Lütfen herkes oy kullansın

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Eki 07, 2007 7:39 pm

Site yöneticilerinin taraflı olması kaçınılmazdır.Önemi olan taraf olduğu düşünce veya görüş için forumun gidişatını belirlememektir.Elbetteki yöneticiler taraflıdır ama forumu yönetirken taraf tuttuklarına inanmıyorum.

O yüzden tarafsızdırlar diye oy kullandım.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eki 08, 2007 2:02 pm

Valla yönetim taraf tutuyor hiç kimse bunu inkar edemez.Şimdi ne taraf tuttuk felan diye soran olursa aklıma gelmiyor yani o kadar zaman oldu ama tutuyorlar.Zaten site artık eskisi gibi deil zaten konu açanda yok yöneticiler zaten kendi aralarında yazışıyorlar gençlerde artık o kadar girmiyor.Neyse ne olursa olsun siteye farketmez.Ama site eskisi gibi bir daha olmayacak...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt Eki 08, 2007 5:45 pm

kesinlikle ve kesinlikle taraf tutuluo ben bir kacına sahit oldum ama burda sölemem sölesem bazı yöneticilerin istifa etmeleri gerekir ve ederlerde :wink: :wink: ..ayrıca ben daha cok seyler yazmak isterdim ama bazı yöneticiler tarafından UZAKLASTIRILACAGIMI bildigim icin fazlada konusmak istemiorum isin acıkcası :wink: (cüneyt +1 :wink: )site eskisi gibi olmaz olmayacakta bunu herkez bilio ama bazıları bilmemezlikten gelip belki eski hali gibi olur die ugrasıo diecem oda yoq...biz isim gerenk yoq bu sitede cok emek verdik halada verioruz ama bizimle nereye kadar gider...gene biz üstümüze düsen görevi yapıoruz siteye paylasım yapıoz...ayrıca ve ayrıca cüneytin degindigi konu yöneticiler eskisi gibi genclerle bilgi alısverisi yapmıo sadece düsünce platformuna girio bakıo cıkıo biz bisey demioruz ama madem girdin genclerin yanınada ugra...baq ne yapıolar nasihatlara gerek warmı...ve son olarak bu sitede bi resim yüzünden kalemi kırılan olarak ZAMANINDA O KADAR PAYLASIM YAPTIK EL ÜSTÜNDE TUTULDUK SİMDİ BİR RESİM YÜZÜNDEN KALEMİMİZ KIRILDI...HELAL OLSUNN...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eki 09, 2007 10:03 am

Semsettin Hamsici yazdı:ayrıca ben daha cok seyler yazmak isterdim ama bazı yöneticiler tarafından UZAKLASTIRILACAGIMI bildigim icin fazlada konusmak istemiorum isin acıkcası

kardeşim ne korkucan düşüncelerine saygı duyulmayan,yorumlar açık olmayan bir sitede zaten olman bile hata olur.O yüzden düşüncelerini her zaman söylüycen.

Bende bazı şeyler biliyorum yönetimle ilgili taraf konusuyla ama kalsın burda söylemiyim onları ama bildiğim bilisin yeter.

Şunuda söylüyüm Kişisel şeylere yönetimde dail olsanız bile karışma YETKİNİZ yoktur.Çünkü site yöneticilerin deildir öyle olsaydı bizim sitede olmamamız gerekirdi site tüm şahinkayalilarin sitesidir.Eğer gençlerle yöneticiler hep ayrı takılıyorsa bir bölüm açılsın forum ayarlarından sadece belirli bir yaşın altı o bölüme girsin gençler kendi aralarında büyüklerde kendi aralarında takılsın.

Biliyorum ki bu yazdıklarımız bile burda kalıcak kimse yine takmayacak kısacası yine "TIN" olacak...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Sal Eki 09, 2007 1:51 pm

CÜNEYTİM (BUNDAN SONRA ALAYINA TINNN) :wink: :wink:

CÜNEYT+1 :wink:
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eki 09, 2007 1:57 pm

aynen kardeşim alayı TIN ;) yakında cüneyt +........ :D olur inş :D
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Eki 10, 2007 5:49 pm

kardeşim siz burda bu konudaki sıkıntınızı belirtin haksızlığı ayrımcılığı ve yanlış olanları anlatın isterse baksınlar isterse bakmasınlar ondan sonra kimsenin ses çıkarmaya hakkı olamaz başlatmasınlar öyle yöneticiye de yönetimede kimse koyun değil burda çobana ihtiyaç yokkimse kimseyide eglendirmek için durmuyor burda kimsede kimsenin kara kaşına gözüne hayran değilonun için önce sorunu söleyelim soruna çözüm bulunmazsa bildiginizi yapın karışan olursada önce burayı okusun
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Eki 11, 2007 3:26 pm

abi ben kimeden korkmuorum konusmak istesem konusurum ama konusursam dahada kücük düserim gene saygısız olmak denilmek istemem biliomusun...bu sitede herkez düsüncelerini sölemek icin özgürdür denilior ama öle degil malesef degil nese abi biz isimizi biliriz ben sitedeim bomba yahu burası...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Eki 13, 2007 12:45 pm

evet inşallah kısa zamanda kaynaşırsın zaten aksi biraz imkansız hepsi çok sıcak kanlıdır ordaki arkadaşların ve gerçektende özgür bir yer orası rahat ol
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Uğur Şahin » Pzt Eki 15, 2007 7:51 am

cuneyt ve semsettıne aynen katılıyorum bazen ufak tefek taraf tutmalar oluyo acıkcası sıte eskıden gercekten cok güzeldi ama eskisi gibi diil yanı

semsettın,cuno+1 :o
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir