gönderen Ahmet Üstünbaş » Sal Tem 21, 2009 7:56 am
. . . Ben bugün çok çok iyiyim.. Allah' ıma milyonlarca şükürler olsun..Sağlıklıyız,huzurluyuz.. İç sıkıntımız da yok şükürler olsun..
Bugün çok çok iyiyim demiştim.. Nedenini sorarsanız anlatayım..Haniya meşhur 19 Temmuz 2009 "DUMANSIZ TÜRKİYE HAVA SAHASI" diye kanunumuz vardı ya.. İşte o kanun yürürlüğe girdi..Alınan ilk haberlere göre halkın çoğunluğu memnun.. Kapalı yerlerde hakikaten SİGARA içmek ne büyük hata olduğunu anladılar.. Temiz hava varken pis ve kirli hava içinde nerde ise sigara dumanından birbirini göremez halde olarak kapalı yerde saatlerce oyun oynayanlar.. Şimdi en azından temiz hava içinde olacaklar.. Rahat nefes alacaklar.
Çiğerlşeri vede nefes boruları SİGARA nın ZEHİRLİ KATRANI ile ZİFİR dolmayacak.. İnsanların içleri kapkara olmayacak.. Gelecekte AKCİĞER KANSERİ olmayacaklar..
İşte ben bunun için çok çok iyiyim.. Senelerden beri verdiğim mücadele meyvelerini vermeye başladı.. Allah yardımcı olanlardan binlerce razı olsun.. Allah SİGARA gibi zehiri içmemeyi herkese nasip etsin..
SİGARA içmek bir nevi hastalıktır.. İçenler lütfen doktora gidip tedavi olmayı kabul etsinler.. Çünkü sağlıklı insan SİGARA içmez..
Beni anlayışla karşılayan herkese teşekkür ediyorum..
SİGARA gibi ZEHİRİ içme hastalığından lütfen kurtulun diyorum..
Allah sizden razı olsun.. Allah sizi sağlığınıza kavuştursun... Amin...
Akköşe Yazarı : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
. . .Sigarayla Savaşanlar Vakfı Üyesi . ..