ITIRAFLAR KOSESINE HOSGELDINIZ

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Prş Şub 01, 2007 2:01 pm

nefret etmeye basladim su erkek milletinden :evil: :evil: :evil: :evil:
az once yemek yemege ciktim adamin biri yanimdan gecerken laf atmazmi :evil: hemde turkce! adam turk oldumu bilmiodu yabanci zanneti! arkami bi dondum agzima gelenini aklimdan gecenini soyledim :evil: :evil: :evil: sasirdi adam bisey diyemedi manyak .................................................................. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ulan babam yasinda adam :evil:
bikmaya basladim :evil:

gecende bitanesi geldi yanima, arapti, imzali fotografini alabilirmiyim diyo dedim manyakmisiniz? yok dedi belki size tuhaf gelebilir ama eminim ilerde siz unlu olucaksiniz simdiden imzali fotografinizi istim :evil: butun deliler beni buluyo be:evil:
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Prş Şub 01, 2007 4:27 pm

valla işiniz zor ama bu sölediklerinin çoğunu burda kızlarda yapıyo erkeklere mesela ben geçen gün başka bi okula bi arkadaşımı görmeye gittimm numara isteyen kızımı ararsın laf atanımı ararsın

yani yanlış ama yapılacak bişey yokk :cry:
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Cum Şub 02, 2007 10:37 pm

bı sefer annem yas pasta yapmıstı koydu buzdolabına donsun dıe 6 saat sonra baktıkı pasta fılan kalmamıs ne olmus acaba pasta :)
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Sal Mar 06, 2007 4:20 pm

ula seviom ben bu forumu, insan alistimi kopamio daha burdan :wink:
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökhan Boruzancı » Çrş Mar 07, 2007 9:27 pm

2004 ÇAYKARA KAYMAKAMLIK KUPASI GRUBUN İKİNCİ MAÇINDA ZELEGAYLA OYNUYORDUK .VE 2 0 MAĞLUPTUK .VE CEZAALANINDA KENDİMİ YERE ATTIM VE HAKEM PANALTI ÇALDI :) AMA İALAHİ ADALET MAÇI 2 1 KAYBETTİK .
Gökhan Boruzancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökhan Boruzancı » Çrş Mar 07, 2007 9:29 pm

YİNE Bİ MAÇTAYDIK VE VE BEN HER POZİSYONDA YERDE KALIYORDUM NEDENMİ KENARDAKİ SAĞLIK EKİBİNDE ÇOK GÜZEL KIZLAR VARDI
Gökhan Boruzancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Prş Mar 08, 2007 3:13 am

itiraf ediyorum ama zeki abinin yerine itiraf ediyorum...
2006 yazı yayla şenlikleri zamanı...şenlikler için yoğun bi çaba hazırlık var.herkes 4 bir yandan işlere sarılmış.zeki abide işin organizasyonunu yapıyor.tabi bizde boş boş yaylada dolanıyoruz.

ve köfte yapılıp şenliiklere gelenlere dağıtılacak.bu iş için delikanlılar aranıyor.e tabi bende gönüllü oldum hem samimiyetimizde varya birazda onun torpili oldu.neyse biz bi hevesle,harçlık alıcaz ya,işe koyulduk iki gün boyunca soğan soymaktan köfte yoğurmaktan imanımız gevşedi...girdiğimiz butun ortamlardan soğan kokuyoruz et kokuyoruz die dışlandık.hep soğan koktuğumuz hep yüzümüze vuruldu.ama biz yine harçlık alıcaz diye bunlara göğüs gerdik.şenlik zamanı sadece 3 kişi takılıyorduk ben ve diğer iki çalışan arkadaşım.abartmıyorum soğan kokuyorum die aynı odada kaldığım öz ablam bile beni odadan kovmuştu.ailem tarafından bile dışlanmıştım.ben bile soğan kokusundan uyuyamıyordum.
senlikler yavaş yaval başlamıştı.sabah erkenden şenlik alanına...başladık kofteleri pişirmeye gelen alıyo giden alıyo.elde avuçta bişi kalmamıştı.okadar uraşmıştık o kofteler için topu topu iki adet kofte yiyebildim acısını bile çıkaramadım.ustune bide doğru dürüst horon bile edememiştim..ama buda üzmüyodu beni.e nede olsa harçlık alıcaktım.evet şenlikler bitmişti.bende alacağım harçlığın heyecanı artmaya başlamıştı.paranın sesi uzaktan çok hoş geliyodu.ama para hep uzakta kaldı zeki abinin ve diğer organizasyhon çalışanlarının elinde.bana hiç ulaşmadı.hep uzak kaldık.ve şimdilerde soğan grünce aklıma direk zeki abi ve soğan yüzünden yaşadıklarım geliyor.soğanla karşı karşıya gelmemeye calışıyorum.

zeki abi kusura bakma seni inanki üzmek istemem.seni çok severim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir