Bugün en mutlu günüm,
Çünkü bugün Kurban Bayramı....Dostlarımla sanal alemde buluştum..
Arayan dostlarım beni fazlasıyle memnun etmiştir..Onlara çok teşekkür ederim...
oo muzaffer amca havva artık kıdemli voleybolcu süper oynuyo bide bir hırs var onda sorma yencem die kendini yerlere atıyo o yüzden her maçtan sonra bi yerini sakatlıyo daha sağlam çıktığını görmedim
bana gelelim ben çok kötüyüm moralim 0 ın altında canım çok sıklıyo
Bugün hem Bayram devam ediyor hem de Cuma....Mutlu olunmaz mı !!!!!!!!
Bazı olumsuzluklar olsa da Allah bugünleri aratmasın,Allah bundan aşağı düşürmesin....
seneme gelince tesekkür ederim cnm benim için yaptığın iltifattan dolayı (ona kıdemli değilde lisanslı diyelim istersen daha o kadar yükselmedik inş o da olur bir gün )ama seninde o muhteşem özelliğini ortaya çıkarmanın vakti geldi madem beniövdün bende seni öveyim bari
senem muhteşem ingilizce konuşur acayip ama notu 5 olmasına rağmen ingilizce dersinde bir an bile oturmaz hep konuşur
-sınıftaki arkadaşlarıma horon etmeyi öğretene kadar canım çıktı bırakmıyolarda beni ama öğrencilerim çok azimli başaracaklar yarın okula bizim buraların şarkılarını götürücem . anlaşılacağı gibi işim zor
Tabiiki dünden kalma üzüntümüz devam ediyor...Zira dün İstanbul'a giderek ebediyete intikal eden Ayşe Ayal halamıza son görevimiz yaparak geri Gölcüğe geldim. Onun için hala onun tesirinden kurtulmuş değilim..Çünkü rahmetli ile çok muhabbetlerimiz vardı..