Mehmet Uysal'ın sorusu bu bölümde bulunan arkadaşların tamamının keşke ilgilenseler dediğim sorudur.bir süre cevap yazmadım birileri çıkıp yazar diye ama malesef gene aynısı oldu.İlk olarak Kyoto protokolü diye bir olaydan haberim olduğunda hakkında bir iki yazı okumuştum küresel ısınma hakkında.Öncelikle gene çevreci zırvaların abartı ve uydurmaları diye önyargılı yaklaşarak umursamadım.Zamanla tüm dünyanın bu protokole imza attığın,amerika ve yandaşları (ki malesef biz de bu sınıftayız bu konuda) buna imza atmadılar.Bu sene de eskişehir gibi bir yerde bile sadece bir kaç kez kar yağmış olduğunu ve soğukların hissedilir derecede az olduğunu görünce bunun ne kadar ciddi olduğunu anladım.bir çok platformda da tartışıldığını görünce ister istemez ilgilenir oldum.Ve okuduğum şeyler bunun ne kadar ciddi bir olay olduğunu anlamama yetti.Kıyamet dediğimiz olayın bilimsel açıklaması denilecek kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini okudum malesef.
www.kyotoyuimzala.com adresinden en azından bizim ülkemizin bu toplumsal olaya karşı duyarsız olmamamızı sağlayacak bir imza atabilirsiniz.Ve araştırmalar bu olayın çok ta uzun vadeli olmadığını gösteriyor.buzullar şu an erimekteler ve bunun sonucunda sadece bir kaç yıl içinde gereken önlemleri almaktan kaçınırsa Amerika hazretleri britanya adası sular altında kalacak.
Alttaki üye bence bu konuyu bir kaç mesaj daha uzatsak daha iyi olmaz mı? ve sende fikirlerinle ortak olur musun?