ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Sal Şub 27, 2007 11:21 pm

benım durum wahımm sonum nme olacak bılmıyorumm wee hastayımmm

senın durumlar nasıl komsuu
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 28, 2007 8:14 pm

DURUMLARA HER ACIDAN BAKACAK OLURSAM SIMDILIK GAYET IYI VE GÜZEL GIDIYOR COK SÜKÜR SORUN GÖREMIYORUM; AMA ILERKI ZAMANLARDA NE OLUR ORASINI BILEMEM... MECHUL YANI ... :wink:

ALTAKKI SAHIS YA SEN NE ALEMDESUN :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

hasan ataman

Mesajgönderen Hasan Ataman » Cmt Mar 03, 2007 8:22 pm

vallahi düşmüşüm kendi derdime okul, dersler, memleket hasreti birgarib yaban ellerdeyim

sen komşu bulunduğun yerden memnun musun?
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Pzr Mar 04, 2007 12:22 pm

hayır hıc memnun degılımm nerden geldık habu ıstanbula gelmez olaydık daha ıyıydıı ....

sen komsu ne dusunuyorsun ıstanbul hakkındaa
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Pzr Mar 04, 2007 3:58 pm

valla istanbula bi 10dkligina geldim sadece ve cok kalabalik bunu farkettim ama bi gun gezmeyi isterim ki olur ins ama guzel bi yer resimlerde gordugum kadariyla ;)

sen komsu ne dusunuyosun istanbul hakkinda nasil bi yerdir??
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

hasan ataman

Mesajgönderen Hasan Ataman » Pzt Mar 05, 2007 3:22 pm

valla istan bur ben ce dünyanın engüzel yerlerinden biri ama fazla durmamak lazım böyle senede bir iki hafta

sence komşu
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Mar 05, 2007 6:35 pm

ISTANBUL TARIHI ACISINDAN VE GEZMEK ADINA GÜZEL BIR SEHIR AMA YASAMAYA GELINCE BEN SAHSEN ASLA YASAYAMAM BU KOCAMAN SEHIRDE...BIR SENESI ARKADASIMLA BIR KAC GÜNLÜGÜNE GEZMEGE GITTIK COK MEMNUN KALDIK AMA COK KALABALIK COK YOGUN .. IPINI KOPARAN ISTANBULA ATMIS KENDINI... NE VARSA BU ISTANBULDA... INSANIN KENDI MEMLEKETI DURURKEN... YASAYANLARDA YASABILIYORLAR BÖYLE BÜYÜK KENTLERDE......
BENIM DÜSÜNCEM BUDUR...!

SEN NE DÜSÜNÜYORSUN ISTANBUL HAKKINDA
:?:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Sal Mar 06, 2007 11:21 pm

kım ne derse desın ana gıbı yar ıstanbul gıbı dıyar olmaz bu benım lafım tabı

sence komsı oylemı
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 06, 2007 11:51 pm

BENCE COK GUZELBIR SEHIR AMA YASAMAM ASLA ORADA

ALTTAKI KOMSUM SEN SOYLE BURDA ADETMIDUR NEDUR BIRI BIR SORU SORUNCA HERKES ONDAN SONRAKINEDE AYNI SORUYU SORMASI SENCE DOGRUMUDUR??
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Çrş Mar 07, 2007 1:11 am

VALLA PEKTE HOŞ BİŞEY DEĞİL.BU BİZİM YARATICI OLMADIĞIMIZI GÖSTERİYOR BİRAZ.ASLINDA SU HAYATTA SORULACAK OKADAR SORU VARKİİ.HEMEN USTUMUZDEKİNE DEĞİLDE BİRAZ ETRAFIMIZA BAKSAK..BİRAZ DUYARLI OLSAK ÇEVREMİZE

MESELA...KOMŞU
>>>SON ZAMANLARDA KÜRESEL ISINMA TARTIŞMALARI ALDI BAŞINI GİDİYOR.HERKES BİŞEYLER SÖYLÜYO.KAYNAKLAR TÜKENİYOR, YAŞAMIN SONU GELİYOR, VS.VS VE BUNUN NETİCESİNDE DE YAPMAMIZ GEREKENLER SÖYLENİYOR.NELERE DİKKAT ETMELİYİZ NELERİ KULLANMALI NELERİ KULLANMAMALIYIZ VS.VS.
PEKİİİİ SEN BU KONUYU HİÇ MERAK ETTİN Mİ YADA ARAŞTIRDIN MI YADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ŞEYLERE DİKKAT EDİYOR MUSUN?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Prş Mar 08, 2007 10:42 am

çok güzel ve güncel bir konu ama ne yazık ki bu konuda uzman değilim,buraya duyduğum okuduğum şeyleri yazmakta istemem ama önemli bir konu...benim bu konuda ne yapıp ne yapmadığıma gelince,cevap olarak sadece şunu söyleyebilirim ben kendimden sorumluyum ve bu konuda yapılması gereken neyse onu uyguluyor ve yapıyorum.Ama ben bunları bu konu gündeme geldiği için yapmaya başlamadım,ben zaten böyleydim...Herkes bu konuda üzerine düşeni uygulasa ve yapsa yani herles kendi kapısının önünü temizlese çevremizin değiştiğini ve güzelleştiğini göreceğiz...Bu konuda da toplum bilincimizin oluşması lazım...

İstanbul ile olan soruyu kaçırdım,istanbulla ilgili olarak söylemek istediğim bir şey var...orda yaşıyan çok az bir gurup o şehirde yaşamayı hak ediyor,geriye kalan kısmı ise o kenti mahvediyor..

mehmet uysalın sorusu hakkında ne düşünüyorsun...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Mar 08, 2007 4:30 pm

Mehmet Uysal'ın sorusu bu bölümde bulunan arkadaşların tamamının keşke ilgilenseler dediğim sorudur.bir süre cevap yazmadım birileri çıkıp yazar diye ama malesef gene aynısı oldu.İlk olarak Kyoto protokolü diye bir olaydan haberim olduğunda hakkında bir iki yazı okumuştum küresel ısınma hakkında.Öncelikle gene çevreci zırvaların abartı ve uydurmaları diye önyargılı yaklaşarak umursamadım.Zamanla tüm dünyanın bu protokole imza attığın,amerika ve yandaşları (ki malesef biz de bu sınıftayız bu konuda) buna imza atmadılar.Bu sene de eskişehir gibi bir yerde bile sadece bir kaç kez kar yağmış olduğunu ve soğukların hissedilir derecede az olduğunu görünce bunun ne kadar ciddi olduğunu anladım.bir çok platformda da tartışıldığını görünce ister istemez ilgilenir oldum.Ve okuduğum şeyler bunun ne kadar ciddi bir olay olduğunu anlamama yetti.Kıyamet dediğimiz olayın bilimsel açıklaması denilecek kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini okudum malesef. www.kyotoyuimzala.com adresinden en azından bizim ülkemizin bu toplumsal olaya karşı duyarsız olmamamızı sağlayacak bir imza atabilirsiniz.Ve araştırmalar bu olayın çok ta uzun vadeli olmadığını gösteriyor.buzullar şu an erimekteler ve bunun sonucunda sadece bir kaç yıl içinde gereken önlemleri almaktan kaçınırsa Amerika hazretleri britanya adası sular altında kalacak.

Alttaki üye bence bu konuyu bir kaç mesaj daha uzatsak daha iyi olmaz mı? ve sende fikirlerinle ortak olur musun?
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Nis 11, 2007 9:53 am

Bu konuda guzel yorumlar yazdiniz,soylecek cok sey var verilen bilgilerin dogrulugundan artik suphe duyuyorum, son gunler kuresel isinmayla yapilan aciklamalar suphelerimi daha cok artirmis, Amerika hazretleri malesef gercek bilgileri degistirmis ve gercekler saklanmis allah sonuzmu hayirli eylesin, dunyanin sonu yavas yavas geliyor mevsim diye bir sey kalmiyor, gelecekte buz cagi yasayacagimiz soylenir inanmaliyizmi? yoksa inanmamaliyizmi sasirmis millet...

Alttaki komsum sen soyle bu yaz kusmerde ne gibi etkinlikler olmasini istersin?
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Uğur Şahin » Çrş Nis 11, 2007 4:30 pm

valla fatma abla bir kere başta şenlikkk ve güzel ortamlar (gerçi en güzeli kemere çıkıp yaylayı izlemek ya) ben bunları ısterdım

alttakı komsu sen ne ısterdın yaylada yapılmasını ıstedığim
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Nis 12, 2007 5:28 pm

benim yaylada yapılmasını istedigim sey aksam oturup paragas yaparken bazı kendini bilmezlerin bizi taslamamalarını isterdim... :!: :!: :!:

sen komsu bu sene yaylada ne gibi faaliyetler yapılmasını istiyosun
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir