bayan şöförlerin dikkatine...:)

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 09, 2006 5:27 pm

Hasan_AYAN yazdı:
canan uysal yazdı:
cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:ya yok bu kadınlardan şöför felan olmaz onlar eve gitsin çocuk baksın hem çocuk yapıp hemde kariyer yapamıyor bu kadınlar :lol: trafikte canavar gibiler kaza geçirseler ilk arayacakları şey rujları sonra aynası bu kadınlar adamı öldürür ya umut arkandayız devam et sen :lol: :lol:

ama bazi kadinlar makyaj yapmiyo ve soforler onlarida unutmayin cuneyt bey

Makyaj yapmayan kadınlar çok güzel araba kullanır diye bi kaide yok sanrm canan hanm :D

makyaj yapan olsun yada olmasin bu kadinlarin sofor olamiyacaklari diye bi engel degil her bayan sofor guzel araba kullanir ben makyaj yapanlar yapmayanlari ayirt etmiyorum sadece onlarida unutmayin diyorum hele umuta diyorum bu lafi mesela ben dogalim 8) :lol:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HASAN ATAMAN

Mesajgönderen Hasan Ataman » Cmt Eyl 09, 2006 5:53 pm

TABİKİ BAYANLARIN İÇİNDE DE DOĞRU DURUST ARABA SÜRENLER VARDIR. AMA BU HİÇ DENECEK KADAR AZDIR KAÇDEFA BAYAN SURUCULERLE KAZA YAPMAMAK İÇİN YOLDAN ÇIOKTIM.
TEK SORUNLARI TRAFİK İŞARET VE LEVHALARINI KENDİ HESABINA GELDİĞİ GİBİ YORUMLUYOLAR. BUNLARIN İÇİNDE BENİM YAKINLARIMDA VAR. AYRIM YAPMITORUM
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 09, 2006 6:42 pm

ya televizyonlarda kadın şöförleri görüyoruz sanki el arabası sürüyorlar o kadar dikkatsizler hele bazıları var boyları 1.55 altlarında jip boyları yetişmiyor sanki ayakta gidiyorlar bide topuklu giyerler ağızlarında sakız ohh yoldalarmı keyiftemi belli değil güya şöförler :lol: oldumu canan hanım :lol: bak kadın şöförler nasıl oluyormuş
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Cmt Eyl 09, 2006 7:12 pm

hep bayanlara yuklendık ya erkek suruculer helede arabası ıyıse yol sankı onun helede kaskosu varsa kımseye yol vermez ( ben onların hakkından geleıyorum ) iyi bır surucu idare edmesını bilir hatasız kul olmaz erkek suruculer nedense hep arkadan carpar sebebı ...................................
cesaretıne guvenıyor yada............................ama şu gercek ıyı surucu karşındakıne herzaman saygılı olması lazım ama malesef.
a) benım görduğun yurt tışından gelen gurbetcılerımız otopanda her turlu her turlu sıkıştırmaya mahrus kalıyorlar ( bunu yapanlar erkekler ) ve kazaya yada ölume kadar sebebıyet verıyorlar o ınsanlar en az 2000 km yol katledıyorlar .
b) kırmızı ısıkda duran suruculer yandakı surucu bayanolursa hemen hava atan suruculer ya ondekı arabaya carpıyor yada başka yere arabayı carpıp olume kadar sebebbıyet verenler bunlar erkekler
c ) her surucunun bır acemiliği var bunu kabullenmek lazım
d) yağışlı havlarda fırenlerını guvenıp takla atan erkek surculer takla atıp ölume veya sakat kalmaya kadar varan sonuclar
e ) alkollu arac kullan erkek ve bayan suruculer bunların kendıse ve başkasına saygısı olmayan kışıler
f) karlı havada ( TOFAŞ MARKA KARTAL SÜRÜCÜSÜ ERKEK ÖNDEN ZINÇIR TAKMAYA CALIUŞIYOR BU ARACIN CEKIÇISI ARKADA ( YANI ARKADAN ZİNÇIR TAKMASI LAZIM )
G) DÖRLÜLER YAKIP KONNAYA BASIP ÖNUNU ACMAYA CALIŞAN SURCULER ( TRAFIK OLAN YERDE YANI TRAFIĞIN AZ ILERLEDIĞI YÖNDE CIKMAK ISDEYEN ERKEK SURCULER ) SURUCULERDE ACIL BIRŞEY VAR DIYE HERKES ONUNU ACIP KAZAYA SEBEBIYET VERMEK
arkadş resımlerı yayınladı bırşeyı eksık aldı erkek suruculerınde resmını alması lazımdı ozaman kıyaslama yapılırdı oran kaçda kaç olurdu
suruculer bır bırılerını karşı saygılı olursa ınan kı kımse kaza yapmaz olumlere ve sakat kalmalara yol acılmaz tabıkı karayollarında hatası cokk
ama şu gercek bayan suruclerın bırazdaha dıkkat etmesı lazım erkek suruculerde cep telefonla konuşurken arac kullanmasınlar herkes saygılı olmsası lazımm
saygılarımla
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HASAN ATAMAN

Mesajgönderen Hasan Ataman » Cmt Eyl 09, 2006 7:45 pm

YA BAHADDİN ABİ SENİN BU SAYDIKLARINI YALNIZCA ERKEK ŞÖFERLER Mİ YAPIYOR? HAYIR SADECE ERKEK ŞÖFERLER ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU İÇİN ONLAR ÖNE ÇIKIYOR.
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cmt Eyl 09, 2006 10:20 pm

BAHATTİN BEYE YAZDIĞI ŞEYLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM!
HASANCIM SANA GELİNCE FİKİRLERİNE KATILMADIĞIM NOKTALAR VAR!! ÇOĞUNLUK İÇİNDEKİ AZINLIK MI GÖZE BATAR? AZINLIĞI İÇİNDE BARINDIRAN ÇOĞUNLUK MU???
BAYANLAR ERKEK SÜRÜCÜLERE ORANLA DAHA AZ SAYIDA VE HATALARI DAHA ÇOK GÖZE BATIP DİLE GELİYOR! BAYANLAR SAYILI YILLAR İÇERİSİNDE TRAFİKTE AKTİF OLMAYA BAŞLADI Bİ MÜSADE EDİN BAKALIM ZAMAN NEYİ GÖSTERECEK! BENCE SİZ ERKEKLER BAYANLARIN BAŞARISINI SİNDİREMEDİĞİNİZ İÇİN BU ŞEKİLDE TEPKİLİSİNİZ! LÜTFEN BEYLER BİZ SİZE SAYGI DUYUYORUZ SİZDE BİZE SAYGI DUYUN ANLAŞALIM! BENİM BABAMDA ARABASINI ALIP TRAFİĞE ÇIKTIĞINDA GERİ GERİ GİTMEYİ BİLMİYOMUŞ,KARŞIDAN GELEN ARABANIN ŞÖFÖRÜNE İŞARET EDEREK ARABADAN İNMİŞ VE ANAHTARI KARŞIDAN GELEN ŞÖFÖRE VEREREK ARABAYI KENARA ÇEKİP YOLU KENDİSİNE AYARLAMASINI İSTEMİŞ :lol: BUNUN GİBİ BİR ÇOK ERKEK SÜRÜCÜ VAR ANILARINI DİNLEDİĞİM :wink:
DEDİĞİM O Kİ LÜTFEN SİZDE GEÇMİŞİNİZİ İNKAR ETMEYİN!!!
EMİNİM HERKES BİRGÜN GERÇEKLERİ KABULLENECEK!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 11:03 am

http://www.dragturk.com/forum/index.php?showtopic=2240

bu video ytu izleyince "Arabanın hakkını ver, HAKKINI!!!" diyesim geliyor :D alın işte size bu konuda usta bi bayan...
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eyl 10, 2006 12:42 pm

ya bu kadar tartışma yeter ateş hattına döndü be umut niye koydun şu resimleri be :lol: :lol: neyse ben sonuca bağlıyorum ERKEKLER KADINLARDAN DAHA İYİ ARABA SÜRER... bu kadar!!!! 8) 8) 8)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 1:07 pm

Cüneyt sen ne zeki şeysin la öyle... Bizim aklımız kesmiodu desteksiz bi cümle söyleyip konuyu kapatmaya dimi :D olm ortalıkta görünme fazla TÜBİTAK seni arıodu. O çocuk o zeka ilen fazla yaşamaz dediler...
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eyl 10, 2006 1:11 pm

hasan bugün komikliğin üstünde ne iş testen mi kalktın oğlum iyi tartışalım ama ben tartışmanın sonucunu şimdiden söyledim sadece şampiyon belli ikinci kim tabiki kadınlar :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 1:17 pm

Ya dostum bak.. ben de erkekleri savunuyorum ama tartışmalar böyle çözümlenseydi bu konu 4sayfaya ulaşmazdı anlayabliomsn bni? Bir bayana sorarsan o da ben bayanlar daha ii kullanır der... Umrm anlamışsndr
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eyl 10, 2006 1:22 pm

ya dostum ben zaten onu öylesine yazdım maksat muhabbet felan olsun tabiki tartışacaz ki sohbet olsun :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Eyl 10, 2006 3:54 pm

cuneyt bence bu sonucun birincileri kizlar olcak ve siz erkekler ikinci olcaksiniz ya sizin kizlarla ne alip veremediginiz var biz sizden daha iyi kullaniyoruz ve daha dikkatliyiz o kadar :D :D haberlerde yuzde 90 erkeklerin kazasi gorunuyo yok sarhos yok su yok bu yok kizlara hava atmak icin hizli geciyorlar ama sonuc kendilerini direkte buluyorlar :D :D ama kizlarin oyle seyleri yok :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 4:08 pm

Madem daha ii siniz
bu yaz kuşmerde rally düzenliyorum... var mı bana meydan okuyan bayan :D
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Eyl 10, 2006 4:18 pm

Var ben sana meydan okuyorum o zaman kusmerde gorusuruz ha bu arada araban saglam olsun bakarsin ucarsin daglardan bisey olmasin sana :D :D ehliyet kemerinide takmayi unutma tamammi :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir