ITIRAFLAR KOSESINE HOSGELDINIZ

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Eyl 24, 2006 7:30 pm

ya Bülent abi gerçekten ölemi yaptın...

ya adamın başını mahalle ile belaya soksaydın..adamı mefta edebilirdin... :) :D
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 24, 2006 10:18 pm

....İtiraflar gerçek hayattan olduğu zaman güzelleşiyor.Bazıları hem itirafta bulunuyor hem de pişmanlığını belirtiyor.O zaman dahada güzelleşiyor..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

itiraf

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Pzr Eki 08, 2006 4:14 am

Bir gün babam bana sen hazırlan trabzona gidecez dedi ama çok kısa sürede hazırlanmam lazımdı Bende hemen ütüye başladım ama çokda beceremiyordum eteği çevirirken sıfır ütü yere düştü tabanı ayrıldı bozuldu Bende onu güzelce sarıp kaldırdım bu eve giren 3. ütü idi babamda annemi çok tembih etti Eğer bunuda bozarsanız bir daha ütü almam demişti neyse bende direk yaylaya gittim Annem ütü yapacak baktı ütü bozuk bir hışımla girdi içeri çabuk yemin edun habuni kim kırdı 7side yemin ediyor biz kırmadık diye |8 kız idik| Ama annem onlara inandı acaba kim kırdı onu diyeçok düşündü yalan konuşanı suratımızdan iyi anlardı Sonra aklına ben geldim ama aradan 2 ay geçti bana bir mektup geldi Ekız oütüyü senmi kırdun bize haber gönder kardeşlerimde not yazdılar annem bizi 2 aydır yemin ettiriyor ona göre suçunu itiraf et bende kırıkhana giderken bir ütü aldım suçumuda itiraf etmiş oldum
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Pzr Eki 08, 2006 8:45 pm

OF TA GEÇEN SENE Bİ RAMAZAN AKŞAMINDA BEN VE 3 ARKADAŞIMLA BERABER ARKADAŞIMIN BABASININ ARABASINI KAÇIRACAKTIK. VE KAÇIRDIKTA AMA TAM EVİN ALTINDAN ARABAYI ÇIKARIRKEN ARABANIN ÖNÜNÜ DEMİRE ÇARPTIK ALLAH'TAN PLAKA YAMULDU SADECE VE O AKŞAM OF U TAVAF ETTİK DİYEBİLİRİM. AMA BU OLAYI ARKADAŞIMIN ANNESİ ZATEN PENCEREDEN GÖRMÜŞTÜ O SIRADA TABİ BABASINI DA ARADI HEMEN BABASI İSTANBULDAYDI O SIRADA GELDİĞİNDE HİÇÇ KIZMADI AMA :lol: :lol: :lol:
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum Eki 27, 2006 7:56 pm

okuması çok hoş bari yazalım dedik..sene sanırız 1996 (yalan olmasın.)Ayşe ve Hüseyin Özdil'in yediyesi....bilirsiniz geleneğimiz gereği yediyelerde erkek tarafına bir takım şakalar yapılır.Ancak bize aile büyüklerinden gelen kesin talimatla şaka yapmamamız söylenmişti.ama biz (ablam ve ben) kafamıza koymuştuk bişeyler yapmalıydık...2 yumurtanın arabanın ön camına kırılmasının ne zararı olabilirdiki... :) taki ertesi gün okul dönüşü Hakkı bağdaşın beyaz opel marka arabasını,yanında söylenip duran oğlu Celal'i tamirhanenin önünde görene kadar...bu yediye bağdaşlara bir araba camına mal oldu....(aramızda kalsın)... :) (nimet&nilüfer)
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eki 28, 2006 11:38 am

itiraf ediyorum ben............................................................................... hepinizi cokkkkkk seviyorummm :lol: 8) ne pis bi kizim yaa tam cimcime
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Cmt Eki 28, 2006 12:06 pm

itiraf ediyorum.............hayatimin çoğunu yalanciyla geçirdim
sözüm anlayana
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Pzt Eki 30, 2006 1:21 pm

olaaa kime yalancı dıyosun saka saka ben anladım kıme dıyosun katılıyorum sana
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Sal Eki 31, 2006 10:11 am

la usaklar yuklenmeyın o yalancıyaa
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 29, 2006 12:36 am

up up
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Ara 30, 2006 4:47 pm

bende söleyeyim itiraflarımı bakayım
1-)gecen gün arkadasın pantolunu duyardan atlarken tele taktım yırtıldı ama ben oldugumu sölemedim....
2-)yaylada serife(kuzu)nenenin evinin avlusundan adnan ayaz amcanin bahcesine torpil attık marullar havada ucusuyordu....
3-)kemer tarafindan gelen araclar bayburtu sorduklarında cuhuğurdiyi gösterdim geri dönene kadar onlar ben kaybolurum...

daha cok itiraf edecegim olay var allat allat bitmezler lütfen kırdıgım kişiler şimdiden beni affetsin... :) :D :)

SAYGİLARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Oca 03, 2007 11:36 am

Yıllar evvel orta sondayken 2.dönem boyunca haftasonları dersaneye hiç gitmedim.Hafta boyu harçlıklarımı toplar Gebzesporun gerek gebze'de gerekse deplasmandaki tüm maçlarına giderdim...ey gidi mor menekşeler :twisted:
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Oca 06, 2007 12:24 pm

Zeki Zarı ve Fatih Ağaoğlunun itirafları çok güzel.Benzer olayları yaşamak niyeyse köy gençliğinin en büyük hevesi ve ortak tecrübesi.

Bende bir itirafla devam edeyim

1996 yazından beri her yaz Postiga'nın evinin alttarafından haftada 2 gece kamyon lastiği çalar ve kemere çıkardık.Gerçi bu sona ermiş bir eylem değil hala devam ediyoruz ama neyse.Kısmetse bu yaz helallik isteme taraftarıyım :).

Gene paragas gecelerinde artık her şurlunun ortak tecrübesi olan çatıya taş atma,ayakkabıların içine çamur doldurma vs faaliyetleri zaten saymıyorum bile.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Çrş Oca 31, 2007 4:14 pm

itiraf ediyorum :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: cok uzuluyorum cunki artik sizinle olamicam siteye giremicem :cry: :cry: :cry: cumartesinden itibaren artik ben yokum arkadaslar :cry:
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Çrş Oca 31, 2007 8:01 pm

itiraf edıyorum trabzonun galatasarayı 3-1 yendıgı macta ıddaya gırmıstım we kaybettım anlayın ıste :( :( :( Ama napım trabzon boyna yenılıodu polarına ıddaya gırdık kaybettık ıyımı o hafta yenesı geldı trabzonun
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir