Bugun cok neseli bir gun gecirdim uzun zamandir gormedigim arkadaslarimla msnde hasret giderdik, bol bol kahkahali bir sohbet eyledik, cenelerim agiriyor..
bugün güzel bir günn okul olmasa daha güzel olucakta neyse ama yinede havalar idare eder salı günüde sınıflar arası maçlarımız başlıyorr bakalım ne yapıcazz
Bugün gayet iyiyim, Canımmm eşimle Nişanlılık Yıl Dönümümüz çünkü:wink: geçtiğimiz yıl bugün nişanlandık,heyecandan ikimizin de eli ayağına dolaşmıştı ve çok güzel bir geceydi. Zaman ne çabuk geçiyor... Sevgili Eşim sağlıklı nice yıllara inşallah...
cok yorgunum v hava cok sicak 23derece. 15tatilindeyiz babam trye gitti dun istanbulda suan , bizim dukkanda ben calisiorum sabah 10dan aksam 23e kadar 1hafta boyunca
haçan pugun cok guzel hava var da piz dukkanda tikali kalduk da ne yapacugum sasirdum kimseciklerd yok , bid secim vardu gittum verdum oyumu ama kime verdim demeeem
HAVALAR COK SICAK BUNALDUK YAHU NEDUR BU 36 DERECELERDEN ASAGA HIC DUSMEYURUK.. GUNUME SIRA GELINCE GECENKI GUNLERDEN FAZLA FARKI YOK AYNI TAS AYNI HAMAM
bugun dunden kalma moral bozukluguyla yasıyorum muhasebe sınavım ıgrenc gectı bugunku sınavım ıse ıdare eder sınavlarla ugrasıyoz ıste yaz gelsede kurtulsak beeeeeeeee
bu gün izmirde harika bir hava var ama ben dört duvar arasında bir masanın başında bir bigisayarın önünde çakılmış durumdayım
üstelik ağzıma
baltalar elimizde uzun ip belimizdee biz giderizz ormanaa hey ormanaa
şarkısı takıldı
iki saattir onu söyleyip duryorum
bi taraftanda
ne biçmi çocuk şarkısı bu böyle diye düşünüyorum
bu günlerde herşeyde bi bit yeniği aramak huyum oldu da
uykusuzluktan oluyorum ders calısmam lazım ıkı sınavım varrr ama calısamıyorum ve sıkıntılı bı gun yasıyorum unıyı kazan hersey bıtecek kım dedıyse halt etmıs sadece bunu dıyeyım