Oldukça güleryüzlü,sevecen,karşılaştığımız anda sanki yıllardır tanışıyoruz gibi bir samimiyet göstermesi onun yüreğinin güzelliğini ortaya koymuş.İyiki seni tanıdım şeker kız
ekiiii naciye ablam benim. birkaç kez fatma ablayla birlikte naciye ablayla da msn'de sohbet ettik. çok sıcak kanlı bir ablamız. ben şahsen kendisini çook sevdim yazın inşallah köyde tanışıcaz. öpüyorum seni ablacım...
walla yukardaki kişi hakkında ne olursa olsun iyi konusacagım cünkü onlara gittim mi canımı cıkarıyo işkence yapıyo bana duyun eyyyy site sakinleri semsonuz gidiyo ....saka bi yana merve abla karakteriyle hal hakeretleriyle konusmasıyla ve insanlarla anlasmasıyla dört dötlük bir yengem dir... ....g.o.r.a
ya şimdi arkadaşlar bakın ben uzun zamandır aranızda değilim çogunuzu da tanımıyorum ama bu site kişisel değil diye diye bir hal oldu herkes kitlesel bir yerde bu sözleri sarf etmek kimseye yakışmaz site dahilinde her yerde kardeşlerimiz ablalarımız abilerimiz var yani bu şekilde yazılmaz kişiliğiniz karakteriniz beni hiçmi hiç ilgilendirmez ama bu şekilde yazmanıza sessiz kalamam