ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cum Eyl 08, 2006 12:08 am

ŞEMSETTİN SIGARA PAKETLERİNİN ÜSTÜNE YAZILMADIK ZARAR KALMADI VE İNSANLAR HALA DEVAM EDİYO İNANILIR GİBİ DEİL!
UMARIM BİGÜN Bİ SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLUR VE SIGARAYA SON VERİRİM! BAŞKA YOLU YOK SANIRIM!?
AYRICA ALT KOMŞUN CEVAP VERİYO YAYLANIN TADINI KAÇIRMAYALIM SAKIN TEKNOLOJİYİ O GÜZEL YEREDE TAŞIMAYALIM KEMERE TELEFONA GİTMEMİZİN Bİ ANLAMI OLSUN DİMİ :lol:
BEN ÇOK ESKİ TOPRAĞIM HATIRLIYORUMDA :wink: :lol: ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRENLER YALVAR YAKAR GÜNLER SONRA YAYLAYA ÇIKACAK GAZETENİN YOLUNU GÖZLEYİP SONUÇLARINI ÖĞRENMİŞTİ!
BU TADI KAÇIRMAYALIM LÜTFEN YAYLA BU HALİYLE YAYLA!!

EE KOMŞİ YA DE BANA İÇUNDE YER EDEN """EN ACİ KEŞKEN""" NEDU???
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Cum Eyl 08, 2006 9:42 am

..
VALLA BU SENE İŞLERİMDEN DOLAYI KÖYE GİDEMEDİM...
İÇİM YANIYO ...

'' KEŞKE '' GİDEBİLSEYDİM . OF OF ...

bide ben sorayım .

TOPRAĞIM SÖLE BAKAYIM ...

^^ KÖYÜN EN ÇOK NEYİNİ SEVERSİN ? ^^
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Eyl 08, 2006 12:56 pm

aslinda koyu pek sevmem ama koyun yesilligini severim

altaki komsu benim hakimdaki dusuncelerini soyleye bilirmisin bana ?
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özgür Hasan Altuncu » Cum Eyl 08, 2006 2:26 pm

Köyü sevmeyen biri için iyi birşey yazılır mı ? Ben de alttakine soruyorum. Ben de "Yeşil"i sevmem...
Kullanıcı avatarı
Özgür Hasan Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Eyl 08, 2006 3:18 pm

benim sevdiğim en güzel renkler ise çimen yeşili gökyüzü mavisi bu renkler insanın içini açıyor güzel renklerdir gökyümüz mas mavi kuşmerimiz ise yemyeşil :)

altaki komşu söyle bakalım 2+2 kaç eder ? :lol: :lol: şaka şaka sen bu soruma cvp ver kuşmer yaylasının gençeleri'ni nasıl buluyorsun???? :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 08, 2006 5:10 pm

euh euh, kusmerun genclerini cok aktif goremeyurum usaklar sadece caminin yaninda bakkalarun onunde oturmaktan baska bisey yapmayuler :) :) dogri durust paragaf bile yapamayuler duyduma goreda yaptiklari paragaflari pasayuler, eyyyyyyyyy turk gencligi hadi biraz daha canlanun :) :)

Alttaki komsum , kardesim hadi soyle bana bakiyim, kusmerun en onemli donemi olan curuk cayirini canlandurmak icin ne yapmaliyiz????

NOT: ARKADASLAR ROMANI UNUTUYORSUNUZ ROMANADA YAZUN DAAA
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cum Eyl 08, 2006 9:30 pm

ABLACIM;
ÇURUK ÇAYIRI ARTIK SADECE İNEĞİ OLAN VE GENELDE ORTA YAŞ ÜSTÜ KESİM TARAFINDAN KESİLİYO. VE BENCE İNEĞİ OLMASADA GENÇLERİN BU DURUMA YARDIM MAKSATLI BİLE İŞTİRAK ETMESİ ANCAK EĞLENCEYLE SAĞLANABİLİR! :wink: :lol: ŞUR GENÇLERİ OLARAK NERDE EĞLENCE VARSA ORDAYIZ :D GENÇLERE DAHA CAZİP İMKANLAR SUNULABİLİR! (YALNIZ OLAY ÇAYIR KESMEKTEN ÇIKTI BENİM FİKRİMLE) :lol:
ÖNCEDEN YAPILDIĞI ŞEKİLDE ANLATILAGELEN ÇOK HOŞ ANILAR VAR VE İMRENİYORUZ AÇIKÇASI! ESKİLERİMİZ NE GÜZEL GEÇİRMİŞ GENÇLİKLERİNİ!
BİZ YAŞLANDIK DAHADEN ÇURUK GEÇUREMEDUK :lol:
İNŞALLAH HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR!

EE KOMŞU YA DE BANA NEDUR BU PARAGAFLARI TAŞLAMANUZUN SEBEBİ???

( SAKIN BEN YAPMADIM DEMESİN KİMSE YAPMAYAN YOK ANLATILANA GÖRE! :wink: :D )
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Eyl 08, 2006 9:36 pm

esra abla bi şey diyecem inanmayacan ben hiç ev taşlamıyorum çünkü bizim bi ekibimiz war hepde biz taşlanıyoz:)

alttaki komşum sana sölüyorum paragas basarken en son yapacağın iş nedir?
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cum Eyl 08, 2006 10:50 pm

Evlilerun parakasle işi ne :D

Bu senede yaylada parakas taşlama işi meşur oldi. Acaba parakasi taşlayanlarmi hakli yoksa..! parakasta otturanlarmi hakli..?

Ha komşi ne dersun...?
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Cum Eyl 08, 2006 11:54 pm

Evet üstteki komşu,bana kalırsa paragası taşlayanlar haklı.Eskiden çok paragas taşlardık,hanekalardan kaçarken peynir kavranlarını dökenleri yakalamak için koşardık.Neden mi? akşam üzeri "çok yorgunum,uyumaya gidiyorum,inek kayboldi ineği aramaya gidiyorum,akşam akşam muğlama yemeye gidiyorum,anaga hasta oldi eve gidiyorum,dedeganun tansiyoni çikti evde olmam lazım"deyipte nice ucuz yalanlarla kimilerini kendince kandırıp paragaslar düzenleyenlerin ve paragaslara gidenlerin paragaslarını taşlardık,dağıtırdık.Hernekadar paragasın kalabalık olanı daha makbul olsada paragasın gizlisi saklısı olmazdı kanımızca.
Neyse şimdi bi kitap yazardım paragaslar hakkında ama,fazla uzatmadan alttaki komşiya sorayim.Paragaslarda oynanan 9 ceviz ve yüzük oyunundan başka hangi oyunları bilursun :D ?
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Umut Akaç » Cmt Eyl 09, 2006 7:15 am

ben yahya abime katılmıyorum.. önceden paragas basardınız ama hiç milleti rahatsız ettiğiniz oldumuydu.bu sene sırf bu yüzden yayla birbirine girdii..sana soruyorum yahya abii hangi delikanlıya yakısır gecenin bi yarısı dedesi yasında adamı dısarı cıkartmak...ya biz bunu her aksam yasıyoduk.her aksam her aksam insalar rahatsız edilirmii...soruyorum siz bölemi yapıyordunuz..artık paragas yapmaktan bile cekiniyoruz yavaş yavaş bu geleneğimizde sona erecek gibimi geliyoo..

soruyorum altaki komsuma ne olacak bu genclerin hali bu paragas işide biterse yaylaya artık kimse gelmeyecek sence ne olur bu durumun sonuu??
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Eyl 09, 2006 11:32 am

umutcum biliyorsun yaylada sadece biz paragas yapıyoruz seninde dediğin gibi artık bizde paragası bıraksak paragas olayı kapanmış olur

alttaki komşum sana soruyorum paragas olmasa artık bu kuşmerin tadı kaçarmı (çünkü eskilerden bize bırakılan bi paragas wardı)
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 09, 2006 2:08 pm

ya paragas olmadan yaylanın tadı çıkarmı yani paragas yaylanın gülü ve bizim çok güzel bir paragas gurubumuz var ve hep oturuyoruz bide paragasımızı basmasalar daha iyi olcak anlamıyorum niye basıyorlarsa artık sizde kendi gurubunuzu yapın oturun zorlamı oturacaklar sanki isteyen istediğiyle oturur yani kısaca paragas olmasa olmaz bide fatma abla dediki yayla gençerini aktif görmüyorum hep caminin orda oturuyorlar ama ne yapalım yaylada yapcak birşey yok ki ne yapacaz muhtar birşeyler yapsın yaylada geliştirsin bizde birşeyler yapalım işte bi futbol sahamız vardı artık oda yok kaleler gitti yani gençler için birşey yapmıyorlar sonra bize suç buluyorsunuz yani :lol: :lol: ama gençelere gelmeden önce bence gerçekten bizim yaylanın yollarının asvalt olması lazım yada tek cami orası meydan yeri olsa yine iyidir :wink: :wink:

heyyy altaki komşum uyuma sana diyorum :) kuşmer yaylasını gelecekte nasıl görüyorsun??? :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 09, 2006 3:22 pm

bence kusmer yaylasi turistik yer olucak cok feht edilicek baya gelisicek ve dunyanin en guzel yaylasi olucak ki zaten oyle

altakki komsi kusmer yaylasinin eski dogalligi bozulmalimi yoksa bozulmamalimi ?
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 09, 2006 6:51 pm

eski güzelliği bozulurmu ya öyle şey olurmu yaylayı yaylalıktan çıkarmayalım yayla doğal güzelliğiyle güzeldir zaten... bizde onu güzelleştirmek için uğraşalım güzelleştirelim derken daha fena etmeyelim.....

altaki komşu söyle bakalım sana göre yayla'nın en güzel yanı nedir??
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir