Bu gün benim için Allah'a bir kere daha şükür edeceğim bir gün çünkü yarın öss sınavı var ve ben o büyük sitresi bu yıl yaşamıyorum.Sınava giren her herkese başarılar Allah kolaylık versin.
Hava güzel, kuşlar cıvıl cıvıl...Güzel bir pazar kahvaltısı yaptım.Pikniğe gitmek için hazırlanıyorum.Bir taraftanda kardeşim öss sınavında ona ve tüm öğrencilere dua ediyorum.
Bugün de her geçen gün gibi yaşanılıyor...Hayatmı bizi yaşıyor yoksa bizmi hayati yaşiyoruz...Önemli olan hayatı bizim yaşamamız ki bütün sistemler bunun üzerine kuruludur...hayatta yaptığın herşey yine bizi bulup bize geri dönüyor ama iyilik yapmışızdır ama kötülük illaki yaptıklarımız bizi bulacak karşılığını elbet alacağız...Bu yazıyı okuyan herkes şimdi düşünüp hayatta herşeyin kendiliğinden olmadığına ve olayların sadece bizim dışımızda olup olmadığını kendisinin bu yaşantısında hiçmi katkısı olup olmadığına karar vermelidir...
Bugun daha gune yeni basliyorum, simdilik kahvemi iciyorum, ayni anda siteleri dolasiyor, yazilanlari okuyorum, diger tarftan heycan gun gectikce artmaya basliyor nedenmi diyeceksiniz? Cunku tam 10 gun sonra Turkiyeye gidiyorum ..
Yazın bu sıcağında gereksiz telefonları cevaplamak ve günün en sıkıcı saatlerinde misafir ağırlamak çok zor.Bir yandan iş ,bir yandan gereksiz telefonlar ,aklım zaten tatile çıkacağım izin e ayrılacağım günü dört gözle beklemekte.
bugün çok güzel başladım güne Allaha çok şükür baya mutluydum ama ilerleyen saatlerde moralimi bozdu bazıları neyse atlattık şimdi gayet iyiyim sadece hava çok sıcak sıkıntım bundan
Bugun ve gecen son gunler nasil geciyor anlayamiyorum, iki dakika oturmuyorum, anlayacaginiz yorgun ve yogunluktan eluyurum,neyse az kaldi iki gun sonra yola cikinca herseyi unuturum
bugun biraz uzuntuluyum biricik Halam Turkiyeye gidiyo Agustosun basina kadarda goremicem onu bende gidicektim onunla ama aceleyle soyledi bende hazirlanamadim insallah bidahaki sene onunla giderim