TUM FIKRALAR BU BASLIK ALTINDA LUTFEN

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Ergun Dincer » Prş Eki 05, 2006 10:18 am

BİR ÇEKİÇ DARBESİ 1000$

Bir fabrikada imalat hattındaki çok önemli olan ana makinalardan biri arızalanınca fabrikadaki tüm üretim durdu.Mevcut teknisyenler makinayı çalıştırmak için çok uğraştılar,ancak ne yaptılarsa nafile bir türlü başaramadılar.Sonunda dışarıdan uzman çağardılar.Uzman gelip makinayı inceledi duruma baktı.Sonra çantasından çekiç çıkarttı.Elinde çekiçle makinaya yaklaştı makinanın belli bir noktasına elindeki çekiçle dikkatlice sert bir vuruş yaptı.Makina hemen çalışmaya başladı ve hiç bir arıza olmamış gibi devam etti. Fabrika tekrar harekete geçti.Uzman fabrikadan ayrıldıktan iki gün sonra fatura gönderdi:'Hizmet bedeli karşılığı 1.000 USD'.Fabrika müdürü bu faturaya çok kızdı.Tepesi attı ve bir çekiç darbesi için bin doları çok buldu. Uzmandan ayrıntılı fatura göndermesini istedi.Uzmandan bir gün sonra aşağıdaki ayrıntılı fatura geldi.

Makinaya çekiçle vurma bedeli ...1$
Nereye vuracağını bilme bedeli...999$
Toplam...........................1.000$
Kullanıcı avatarı
Ergun Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Prş Eki 05, 2006 1:26 pm

Resim

Karadenizli Yılanlarİki karadenizli yılan, karadeniz ormanlarında geziyorlarmış. Biri diğerine sormuş : - Ula piz zehirlu yılanmiyik da? - Haçan nerden çiktü pu şimdu?
- Az önce dilimu isirdumda...

Antrenör Dursun
Boksör Temel iri yapılı rakibi ile maç yapar.1.rauntta rakibi temeli epey haşlar.1.raunt sonunda Temel köşesine gider.antrönörü Dursun moral vermek için Temele sen dövüyorsun devam et der.2.ve3. rauntlarda da aynı şeyler olur.4. rauntta kaşı ve gözü patlamış temel raunt sonunda güç bela köşesine gider.Dursun yine aslanım Temel adamı parçaladın der.Temel güç bir şekilde dursuna bakarak ben mi dövüyorum der.Dursun evet sen dövüyorsun der.Temel:öyle ise etrafa iyibak başka birisi beni fena halde dövüyor!

Pasaport
Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmiş. tamda Turkiye'ye tatile gideceği gün. aksilik bu ya...

Ucağı kaçıracak, kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı ?!.. Hemen almış yerden, bir bakmış ki Leanardo di Caprio'nun pasaportu..

"Ne olursa olsun" demiş ve şansını denemeye karar vermiş.
Çıkarmıs Leonardo'nun fotografını, kendi fotografını yapıştırmış..
Uçmus Türkiye'ye.
Atatürk Hava Limaninda görevli gümrük memuru Temel in karşısına geçmiş.. Almış pasaportu eline Temel adamın ismine bakmış :
''Leonardo di Caprio", fotografa bakmış, bir zenci.
Adama bakmış ayni zenci...
Bir kaç saşkın bakıştan sonra Temel obur masaya seslenmiş,
"Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı?"
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cum Eki 06, 2006 8:18 am

PAPAZ VE ZANGOÇ>>>

Kilise'nin papazı zangoçun karısına kötü gözle bakmaya başlar. Zangoç fark eder ama bir şey elinden gelmez.Papaz işi biraz ileri götürünce, zangoç dayanamaz ve papazın değerli şaraplarını içmeye başlar.Papaz bakmış şaraplar eksiliyor, takip eder ,zangoçun yaptığını öğrenir.Seslenir..
-Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun,
(Zangoç kalsın ben almayım diyemez.) Doğrudur sayın peder işler işte der.
Papaz
-olmaz öyle, geç bakalım kafese.Papaz sorar.
_zangoç.Papazın şaraplarını kim içoooor?
--Duyulmoor.
-Yahu nasıl duyulmaz?
_Duyulmoor işte.
Papaz daha yüksek sesle
_Zangooç papazın şarapları kim içooooooooor.
_Duyulmooor.
_Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok.
_Buradan duyulmoor işte
_peki yerdeğiştirelim sen seslen birde bakalım.
Zangoç ve papaz yerdeğiştirirler.zangoç ses denemesi için sorar
_Papaz efendi Zangoçun karısına kim asıloooooooor?
Papaz cevap verir
-Hakket duyulmoor. :lol: :D
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:02 pm

FIKRA

TEMEL ISTANBUL’A GELMIS, YÜRÜYORMUS. BU ARADA 5 DKDA BIR TOP ATISLARI DUYULMAKTAYMIS. MERAK EDIP SORMUS:
—HEMSERUM BU TOP ATUSLARI NEYUN NESI?
KRALIÇE ELIZABETH GELMESI SEBEBIYLE TOP ATISI YAPILDIGI ANLATILMIS. ARADAN 30 DK GEÇMIS VE TOP ATISLARI HALEN SÜRMEKTEYMIS. TEMEL BASKASINA SORMUS BU TOP ATISLARI NEDEN DIYE. AYNI CEVABI ALINCA SÖYLENMIS:
—ULAN, YARUM SAATTUR BI KARIYI VURAMADILER, BE!
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:04 pm

FIKRA
BUSH BI OKULU ZIYARET EDER. ÇOCUKLARA:
—SORUSU OLAN VAR MI? DER VE BOB SÖZ ALIR ÜÇ SORUM OLACAK:
—1)SEÇIMLERDE DAHA AZ OY ALMANIZA RAGMEN NASIL BASKAN OLDUNUZ?
—2)HIROSHIMA’YA ATILAN ATOM BOMBASI SIZCE DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖR FAALIYETI DEGIL MIDIR?
—3)HIÇBIR NEDEN YOKKEN IRAK’A NEDEN SALDIRMAK ISTIYORSUNUZ?
ANIDEN ZIL ÇALAR VE ÇOCUKLAR TENEFFÜSE ÇIKARLAR. ÇOCUKLAR GERI DÖNDÜGÜNDE BU SEFER SÖZÜ TOM ALIR VE BES SORUM OLACAK, DER.
—1)SEÇIMLERDE DAHA AZ OY ALMANIZA RAGMEN NASIL BASKAN OLDUNUZ?
—2)HIROSHIMA’YA ATILAN ATOM BOMBASI SIZCE DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖR FAALIYETI DEGIL MIDIR?
—3)HIÇBIR NEDEN YOKKEN IRAK’A NEDEN SALDIRMAK ISTIYORSUNUZ?
—4)BUGÜN NEDEN ZIL 30 DK ERKEN ÇALDI?
—5)BOB NERDE?
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:05 pm

FIKRA

JOHN’LA JAMES KIR GEZINTISINE ÇIKMISLARDI. BI ARA JOHN, JAMES’E YERDEKI SIGIR TERSINI GÖSTERDI:
—BAK JAMES… GÜNÜN BIRINDE ÖLECEKSIN, MEZARA KOYACAKLAR, MEZARININ ÜSTÜNDE OTLAR BITECEK. OTLARI INEKLER YIYECEK. INEKLER ISTE BÖYLE PISLEYECEK. BEN, BUNU GÖRÜNCE YAZIK NE KADAR DEGISMISSIN JAMES DIYECEGIM.
JAMES DEDIKI:
—ÖNCE SEN ÖLECEKSIN, JOHN. MEZARA GIRECEKSIN. MEZARININ ÜSTÜNDE OTLAR BITECEK. OTLARI INEKLER YIYECEK. INEKLER ISTE BÖYLE PISLEYECEK. BEN, BUNU GÖRÜNCE HIÇ DEGISMEMISSIN BE JOHN DIYECEGIM.
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:07 pm

FIKRA

2. DÜNYA SAVASINDA IKI YAHUDI ALMANLARA ESIR OLDU. BUNLARDAN BIRI DIGERINE NE YAPACAKLARINI SORDU VE DIGERI BASLADI ANLATMAYA:
—2 IHTIMAL VAR, YA BIZI ÖLDÜRÜRLER YA DA ESIR KAMPINA YOLLARLAR. ÖLDÜRÜRSELER SORUN YOK, KAMPA GIDERSEK 2 IHTIMAL VAR, YA KURSUNA DIZILIRIZ YA DA GAZ ODASINDA ÖLDÜRÜLÜRÜZ. KURSUNA DIZILIRSEK SORUN YOK GAZ ODASINA GIDERSEK 2 IHTIMAL VAR, BIZDEN YA SABUN YAPARLAR YA DA KAGIT. SABUN YAPARLARSA SORUN YOK KAGIT YAPARSALAR 2 IHTIMAL VAR, YA GAZETE KAGIDI OLURUZ YA DA TUVALET KAGIDI, GAZETE KAGIDI OLURSAK SORUN YOK TUVALET KAGIDI OLURSAK ISTE O ZAMAN B.KU YEDIK.
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:09 pm

FIKRA

ASKERIN BIRI BIR BAKISTA HERKESIN BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ TAM OLARAK DOGRU SÖYLÜYORMUS VE ARKADASLARI BUNA ÇOK SASIRIYORLARMIS. BIR GÜN BUNU KOMUTANA GÖTÜRMÜSLER VE OLANI BITENI ANLATMISLAR. KOMUTAN INANMAMIS:
- SÖYLE BAKALIM BENIM BOYUMUN ÖLÇÜSÜ KAÇ DEMIS.
ASKER ASAGIDAN YUKARIYA KOMUTANI SÜZMÜS VE 1,75 EFENDIM, DEMIS.
- DOGRU, HAYRET NASIL BILDIN.
- BILIRIM TABI EFENDIM BEN KERESTE UZMANIYIM DEMIS.(TABİ BUNU Bİ ASKERİN KOMUTANINA SÖYLEMESİNİ HİÇÇ TAVSİYE ETMEM. ASKERLİĞİ YANAR...)
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:10 pm

FIKRA

ÇOCUK BABASINA:
- BABACIGIM, ANNEMLE NASIL EVLENDIN?
ADAM ESINE DÖNÜYOR:
- GÖRÜYOR MUSUN, ÇOCUK BILE ANLAM VEREMIYOR.
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Eki 07, 2006 10:12 pm

FIKRA

TEMEL ÖKSÜRÜKTEN DURSUN DA KABIZLIKTAN SIKAYETÇIDIR. BERABER DOKTORA GIDERLER. DOKTOR TEMEL’E ÖKSÜRÜK SURUBU DURSUN’A MÜSHIL VERIR. BUNLAR ILAÇLARI KARISTIRIRLAR. BIR HAFTA SONRA DOKTOR TEMEL’E:
- NASIL OLDU? HALA ÖKSÜRÜYOR MUSUN?
- ÖKSÜRMEYE CESARET BILE EDEMIYORUM DOKTOR BEY.
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzr Eki 08, 2006 8:51 am

***6-0***

Fenerbahçe'nin Galatasarayı 6-0 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Arif'in aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek;
-Arif Naber demiş.
Arif beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış.Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip;
-Arif naber demiş.
Arif yine kaçmış. Bu sefer Arif çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye kadın gelmiş yine;
-Arif naber demiş.
Arif merak etmiş;
-Ya sen beni nereden tanıyorsun demiş
Yaşlı kadında;
-Oğlum Ben Bülent ...

Not:Bu sadece şaka kimse ciddiye almasın! :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzr Eki 08, 2006 8:53 am

Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:- Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,' der.Müthiş heyecanlanan adam:- Evet, galiba haklisin,' diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın :- Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,' diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:- Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir :- Hayır, ben polisi bekleyeceğim! :lol: :D :D
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzr Eki 08, 2006 9:18 am

AMERIKA’DA ADAMIN BIRI ISE GIDERKEN BIRDEN ANORMAL BI TRAFIGIN IÇINE DÜSTÜ, AMA TRAFIK BI SANTIM BILE KIPIRDAMIYOR.
BI SÜRE SONRA ARACIN YAN CAMINA BIRININ TIKLADIGINI FARKETTI VE CAMI AÇTI.
— NE VAR ACABA?
— TERÖRISTLER BUSH’U YAKALADILAR. EGER 1 MILYAR DOLAR VERILMEZSE, ÜSTÜNE BENZIN DÖKÜP YAKACAKLAR.
— HAA SIMDI ANLADIM BU TRAFIGI…
— YA ISTE ONUN IÇIN, HERKESTEN BIRAZ YARDIM TOPLUYORUZ.

— NE KADAR VERIYORLAR ORTALAMA OLARAK?
— VALLA YAKLASIK 5’ER LITRE. :lol: :D :D
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Eki 09, 2006 9:47 pm

Taka kaptanı Temel Reis yıllardır her sabah kasasını açar ve çıkardığı bir kağıt parçasına dalgın dalgın bakarmış. Sora onu dikkatle kasaya koyar ve kimseye emanet etmediği anahtarıyla dikkatle kilitlermiş. Tayfa merak içindeymiş, define haritası falan zannediyorlarmış. Bir gün Temel Reis ölmüş. Anahtarı koynundan alıp sararmış kağıdı çıkarmışlar.

Şöyle yazıyormuş: 'Sancak sağ, iskele sol.'
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Eki 09, 2006 9:48 pm

Temel bir grup arkadaşıyla çukur açıyormuş.Bir başka grupda gelip çukurları kapıyomuş. Adamın biri çok merak etmiş ve ne yaptıklarını sormuş.

Temel: -Bir grup daha fardu, onlarda fidan dikeydu, bucün gelmeduler, piz de pizim işler geri kalmasın diye çalişayruz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir