çok güzel cümleler ama hep başkalarının cümlelerini özlü sözümüz diye bu başlığa yazmışız. Aslında gerçekten bizlerin kurduğu özlü cümleler içeren bir başlıkda yapılabilir. Üyeleri hem zorlayıcı, hem düşünmeye sevk edici, hemde arada bir akla gelip not edilmediğinden unutlup giden güzel fikirleri toparlayan bir başlık olur.
Sevgili Dr.Bülent;
Çok güzel bir düşünce katılıyorum.Ama onun için ayrı bir sayfa açmak lazım diye düşünüyorum...Ve sayfa açıldığı zaman konu orada çok iyi izah edilmeli.. Ve gerçekten herkes kendine ait sözleri oraya yazmalıdır....
Haydi aç öyle bir sayfa ve başlangıcı yap......İyi bir şey olur !!!!!!!!!!
(Ama zor bir şey tabi)
....Bu bölüme ait başlığı,Dr.Bülent'in teklifinden sonra okuyayım dedim.Aynen şöyle yazıyor."Varsa özlü sözünüz buraya yazın."Doğrusu yazdıklarımızın çoğu ünlü kişilerin sözleri değil mi?Aslında onları da burada yazmak gerekiyor.Belki bu başlık altında yanlış oldu ama epeyi de yazmış olduk.En azından bu başlığı değiştirebiliriz.Ünlülerin sözleri ve atasözleri gibi.Elimde yazılı bir söz daha var kaybolmasın diye onu da burada yazmak istedim...
"KÖTÜLÜĞÜN HAKİM OLMAMASI İÇİN TEK ŞART,İYİLERİN GAYRET GÖSTERMELERİDİR."
Fatma önerimi dikkate almadın, pek beğenmeduğun belli döşendun haburaya . gerçi bende yazdığıma pişman oldum, dedim şimdi bundan sonra takılır burası daha kimse yazmaz ama neyse açıldı tekrar. Ama hızlı gitma .. düşersun..