yav cok ısım var goya tatıle geldım babam bı oraya bı buraya gonderıyor benı kendımede guvenemıyorum bu kafayla nası yapacam dıye moralım bozuk yanı neyse ıns duzelecek ben kadır gecesı ınzıvaya cekıleyım dua yapmam lazım
sabaha karşı 4 te yat
7 de kalk
8de ders başı
11 de paydos
12 ye kadar bavul hazırla
saat 13 de tren için gara git
tren 1.30 saat rötar yapsın
3 saat trenle eskişehirden izmite git
Evine kavuş mutlu ol ancak daha fazla yazamayacak kadar yorul
yav bı yogunluktur gıdıyo tatılın ılk zamanları zehır gıbı bıde bugun az kalsın bı kamu kurulusun da bı gorevlıyle kavga edıcektım acıdım tuttu surlu damarım ama ya nezaman duzelecek bızım bu kamu kurulusları neyse moraller mı bugun daha berbat hele sımdı bıse okudum hepten kotu oldum hayırlısı bakalım
Bugun iyiyim tatiller yaklasiyo ama okulda canim cok SIKILDI cunku Nalan ve Canani gormedim kizlar ozledim sizi , havalr cok soguk cok usuyorum hic sevmem bu mevsimi
bugün moralim yüksek çünkü yarın bayram o yüzden sabah kalktım bayram traşımı gittim oldum parladık ama olsun güzel olduk yine bugünde bayram alışverişimi yaparım yarında bayram bayram namazına gitmeyi özledim sabah sabah bugünüm böyle yarın ise daha iyi olacam...
valla bugun hıc gecmek bılmıyo evde ınternette bos bos gezınıyorum yarın bayram bu bıraz heyecanlandırıyo artık arkadaslarla bıseler yaparız ama ılk once kunefe yıcezzz
valla bugun superdı ya arkadaslarla once cıktık bı edem yaptık aksama kadar bırlıkteydık aksam da yanı sımdı de burak la beraberız ve cok mutluyuz herkese sevıler
valla bugun bayram ama nerde o eskı bayramlar dıye bı gelenek halıne gelmıs bı laf harbıden dogruymus arkadaslarımdan akrabalarımdan uzak bı bayram harbıden kotu bı gun artı onlada konusamadım catlayacam neyse herseyın hayırlısı dıyelım