gönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 09, 2006 11:30 am
Ilk once cuneyt ve digerleri, sunu belirtmek istiyorum, bizim siteyi her hangi geyik muhabbetleri olan sitelerle karsilastirmak cok yanlis, bu site bir koyun sitesidir, sitenin amaci butun koylulerini bir araya toplamak tanisip kaynasmaktir aksini dusununler zaten buralar gelir geldigi gibi gider, aile kavrami olmayanlar buralarda cok geyik yok diye bir daha gelmeyecekse bence gelemsin daha iyi olur... geyik yapacak cok siteler var orda yapsinlar, ailesini seven insan, ailesini kolay kolay terk etip gidemez, ben olaya bu sekilde bakiyorum, birde bu bir forum temasini degstirsen en olacakki, bizim burda amacimiz hep bir arada olmak degilmi, insanimizi memnun etmek ne kadar zor seymis yahu, olmasa dediklerim iste ben giderim, daha kimse gelmez cok yanlis ulsublar bunlar..Biz bu laflari bir yildan fazladir duyuyoruz ama bos laflar bunlar, giden tekrardan geri geldi, oylede olmaliydi, bu siteyi her hangi bir site gibi gormeyenler her zaman burda var olacaktir, devenin alttinda pire aramasini bizim surlilardan baska kimse daha iyi yapamaz,ailesini seven hic bir yere gitmez, yok burda olanlar benim hic birseyim degil deyen varsa aramizda, o kisiler olmasada cok buyuk bir kayip degildir...
Yaniliyormuyum benden sonra yazacak olan arkadasim?????
En son
Fatma Ozbilgi tarafından Pzt Eki 09, 2006 4:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.