ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Eki 07, 2006 6:44 pm

haklısın cüneytim fatma abla üstüne basa basa diyolütfen gereksiz şeyler açmayın ama dinlemiyorlar ama dinleyenlerde war onlara sözüm yok ama ben bunu burda diyorum bu site en fazla 2 sene daha gider ondan sonra herkez dağılır bu siteyi ayakta tutmak için bi şeyler yazırlanmasını istiyorum toplantımı buluşmamı yönetici abilerim ablalarım otursunlar düşünsünler yoksa bu site DAĞILIR

sence ben haksızmıyım komşum?
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt Eki 07, 2006 7:11 pm

haklısın şemo ama gereksiz topic çok ayrıca bir emek vakit harcanmış topicleride siliyor yönetim bence bütün ihale yönetimde biraz daha özveri gerekiyor..

altaki usere sorum şudurki aktif olan üyeler belli kayıtlı olan üyeler belli aradaki rakam ise çok astronomik bunun sebebi nedir sence ?
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eki 07, 2006 9:24 pm

ya bunun nedeni bence hoşlarına o kadar gitmiyor forum ya ne zamandır diyorum forum'un temasını değişsinler diye ama işte varya bana bi yani forum'a bakma yetkisi versinler forum'un şeklini mükkemmel yaparım yani bu sitil çok eski ve kötü ne güzel moderm temalar var yani kişiler bi giriyor sadece şur'un sitesi diyince ilk herkes heycanlanıyor ama daha sonra fost çıkıyor işte 5,10 kişi siteyi ayakta tutuyor gibi işte hep giriyoruz ama yani fark yok normalde

sence komşu?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Eki 09, 2006 11:03 am

EVET CÜNEYT'CİM HAKLISIN CANIM AMA ÇÖZÜMÜ OLMALI SANIYORUM! YANİ SİTEDE FARKLI,GÜZEL ŞEYLER OLUŞURSA (BU HEPİMİZİN KATKILARIYLA OLUŞACAK TABİKİ!) BENCE İNSANLARDA MERAK UYANDIRACAK VE SİTE DAHA ÇOK AKTİFLİK KAZANACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM! AMA BU COPY PASTE LE OLCAK ŞEY DEİL TABİ DAHA FARKLI DAHA ORJİNAL OLMALI BENCE! HADİ BİRAZ DÜŞÜNELİM VE FİKİR ÜRETELİM!!?

SENCE BAŞKA NELER YAPILABİLİR ALT KOMŞU :?: :wink:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 09, 2006 11:30 am

Ilk once cuneyt ve digerleri, sunu belirtmek istiyorum, bizim siteyi her hangi geyik muhabbetleri olan sitelerle karsilastirmak cok yanlis, bu site bir koyun sitesidir, sitenin amaci butun koylulerini bir araya toplamak tanisip kaynasmaktir aksini dusununler zaten buralar gelir geldigi gibi gider, aile kavrami olmayanlar buralarda cok geyik yok diye bir daha gelmeyecekse bence gelemsin daha iyi olur... geyik yapacak cok siteler var orda yapsinlar, ailesini seven insan, ailesini kolay kolay terk etip gidemez, ben olaya bu sekilde bakiyorum, birde bu bir forum temasini degstirsen en olacakki, bizim burda amacimiz hep bir arada olmak degilmi, insanimizi memnun etmek ne kadar zor seymis yahu, olmasa dediklerim iste ben giderim, daha kimse gelmez cok yanlis ulsublar bunlar..Biz bu laflari bir yildan fazladir duyuyoruz ama bos laflar bunlar, giden tekrardan geri geldi, oylede olmaliydi, bu siteyi her hangi bir site gibi gormeyenler her zaman burda var olacaktir, devenin alttinda pire aramasini bizim surlilardan baska kimse daha iyi yapamaz,ailesini seven hic bir yere gitmez, yok burda olanlar benim hic birseyim degil deyen varsa aramizda, o kisiler olmasada cok buyuk bir kayip degildir...

Yaniliyormuyum benden sonra yazacak olan arkadasim?????
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzt Eki 09, 2006 4:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Eki 09, 2006 12:38 pm

fatma ablacım,tamamiyle katılıyorum sana. bu site bence de bir aile sitesi ve amaç tanışıp kaynaşmak. bu amacı kuvvetlendirmek adına birşeyler yapılması,bu konu üzerinde fikirler yürütülmesi taraftarıyım...
sevgiler,merve.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eki 09, 2006 12:49 pm

Tabiki katılıyorum ablacım sana burda hepimiz köyümüzün insanlarıyla bir arda olmak ve tanımadıklarımızla tanışmak için burdayız en azından ben öyleyim başka amacı olanlarda zaten burda duramaz öyle bi olanakları yok.Öyle yer isteyen başka yerlere gitsin böyle ortamlar dolu ama burda olmaz öyle şeyler çünkü burası şur sitesi.

Alttaki arkadaşım sen ne düşünüyosun bu konuda?
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Eki 09, 2006 12:53 pm

ABLAMI GENE KİM KIZDIRMIIIIŞ! :)
ABLACIM NİYE BU TARZ ŞEYLERE CANINI SIKIYOSUN? BU SİTE BİZİM VE BEN ANNEMİ,KARDEŞİMİ BU SİTEYE ÜYE YAPIYOSAM BU SİTEDE ÇOK GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞILIYO DİYEDİR! YANİ KÖTÜLEMEYİ HERKES BECERİR KOLAY BU! BİZE DÜŞEN ÜRETMEK!! DAHA GÜZEL OLMASI İÇİN NE YAPABİLİRİ BUNU DÜŞÜNMEK! AKSİNİ AMAÇ EDİNENLER ZATEN AMAÇLARINA ULAŞMANIN HAZZINI YAŞAYAMAYACAKLARI İÇİN FAZLA BARINAMAYACAK KENDİLERİ ÇEKİLECEK ARAMIZDAN! :wink:
HİİİÇ SIKMA CANINI ABLACIM!

ALTTAKİ ÜYE BANA KATILIYO MU ACABA? YORUMLAR :?:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eki 10, 2006 6:18 pm

sana katılıyorum esra ablacım hepinize katılıyorum hepimiz bir ayileyiz evt doğru bu siteyi diyer sitelerle karıştırmamalıyız ama yani sadece ben sitemizi daha güzel yapmak için söyledim yani daha güzelini yapa bilmek varken neden böyle duralım ki sitemizi daha güzel yapalım yani yapmasakta birşey olmaz yine hepimiz bir aile içinde bu sitede olucaz...

YA SEN KATILIYORMUSUN BANA KOMŞUM?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 11, 2006 10:14 am

zaten katilmasam, boyle anlamsiz yazilara tepki vermezdim insallah herkes bu sitenin bir aile site oldugunu kavrayacak...

Alattaki komsum yade bana bakiyim, seni en cok ney sinirlendirir???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eki 11, 2006 11:48 am

herkesin bi anda bana sirt cevirmesi

PEKI SENI KOMSU?
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Eki 11, 2006 1:27 pm

saçlarımı yaptığımda kızların saçlarımla uğraşmasına :) haa bide kolumun bürkülmesine :twisted:

ya sen?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen Ercan Sever » Prş Eki 12, 2006 12:45 pm

KARŞİMDAKİNİN ALAYCI KÜÇÜMSEYİCİ KONUŞMALARI

YA SENİ ENCOK NE SİNİRLENDİRİR KOMŞU
Kullanıcı avatarı
Ercan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Prş Eki 12, 2006 4:59 pm

karsımdakının havvalı tavırları

ya senı komsu:::::::::...
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Prş Eki 12, 2006 9:25 pm

İyi niyetimin suistimal edilmes....

Şiittt alt komşu bakarmısın bii bişey sorcamm..Bu cumartesi yapılan derneğin iftar yemeğine gelecekmisin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir