***GENEL SOHBET***

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Şub 10, 2007 7:35 pm

Ahmet Hamdi Kuzu yazdı:ola caner yukarıları bıras okusan bea kardes geldıgın zamannn.......

anlamadım ahmet arkadaşım elimden geldiğince okuyorum nereyi kastettin orayı da okuyayım
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Cmt Şub 10, 2007 8:20 pm

herkese selmlar
:)
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Cmt Şub 10, 2007 9:28 pm

kasteddıgım su caner arkadasım bu bolumden sorumlu olan sensın bıras konuları asagıdan yukarı tasısan dıye dusunuyorum
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Şub 10, 2007 9:33 pm

Ahmet Hamdi Kuzu yazdı:kasteddıgım su caner arkadasım bu bolumden sorumlu olan sensın bıras konuları asagıdan yukarı tasısan dıye dusunuyorum

burada 150 tane konu var neye göre aşağıdan yukarı taşımam gerektiğini anlamadım açıkçası.Hangi konuyu yukarıda görmek isteyeceğinizi siz mesajlarınızla yukarı taşıyarak belli edeceksiniz.Eğer ben kafama göre yukarı çıkarsam burası benim bölümüm olur.Sitenin sahipleri olarak bu bölümünde sahibi sizlersiniz ben sadece düzenleme yapmakla görevlendirildim.

Ben bir konuyu yukarı çıkardığım zaman örnek veriyorum sen gelir 5-10 tane farklı başlığa mesaj yazdığın zaman çıkardığım başlık aşağı düşer.

İlla da çok sevdiğiniz asla aşağı inmesin dediğiniz başlıklar varsa bana mesaj atarsanız ben de o başlığı sabitlerim en yukarıda...

yardımcı olabildim inşallah olamadıysamda yapabileceğim fazla birşey yok.Kusura bakma
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Çrş Nis 11, 2007 7:12 am

ben askere gider,vatana millete hayırlı olsun! Selametle cümleten!
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Nis 11, 2007 7:02 pm

Mustafa Demir ÖZASLAN yazdı:ben askere gider,vatana millete hayırlı olsun! Selametle cümleten!

Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Nis 12, 2007 5:18 pm

her erkegin yapmak zorunda oldugu ve seve seve yaptıgı bir iş allah utandırmasın mustafa abi senden en az 10 terörist vurmanı istiyorum :D ...DUALARIMIZ SENİNLE...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir