Teşekkür ederim ablacımm.. Seninde benden aşağı kalır bir halin yok.. Çok güzel bir resim sanırım tatilden sonra herkez köyde çektiği resimleri dizmiş prfile güzel olmuş ama
cüneyt ben senin avatarını hiç beğenmedim ne o öle serseriler gibi:D:D saka saka gercekten gzl yapmıssın ama birazdaha güler yüzlü olsan daha gzl bak senin üstündeki avatara nasıl gülüyo gülmek nasıl yakısıyor.. sende biraz gülümse ne o öle hayattan bezmiş gibi.:D:D
Duvar olmasi sanki dusecek yere yaslandi ne yapsun yaslanmasa, belkide yerde gorecegiduk oni Isin sakasi bir yana yakisikli usaktur allah sahibine bagislasun
ooo ben kimin hakkında yorum yapcam şimdi fatma abla sibel ablam hakkında yapmadı ki neyse bende fatma ablam içni yine yapıyım ne diyim ki herşeyi demiştim tekrarlamama gerek yok dimi fatma abla kısacası sen mükkemle birisin
Cuneytcigim sibellen ikimiz ayni anda yazmisiz, ondan ortalik karismis senin resim hakkinda soyle deyeyim cok guzel yapmissin ama, Umut'a katiliyorum biraz daha guler yuzlu bir resim koy haburaya korkutma milleti bosuna
muzaffer amca yıllara meydan okuyan bir resim inş her zaman yanımızda olman dileğiyle
BU ARADA TM FATMA ABLA DEĞİŞİRİZ RESMİ BENDE RESİM ÇOK AMA BEN GENELDE ÇOK NEŞELİYİMDİR AMA RESİMLERDE ÖYLE DEĞİLİMDİR AMA SEN ÖYLE DİYORSAN DEĞİŞİRİM YETERKİ SEN İSTE
Öncelikle ellerinizden öperim Sayın Hocam ...
Ben sizi taa 9 yaşından beri tanıyorum .Ne güzel dimi
[ Bilmeyenler öğrensin şimdiden . ]
Zaman ne kadar da çabuk geçiyo dimi Hocam .
Ama bildiğim bişe var...
Siz o tatlı gülümsemenizden hiç bişe kaybetmemişsiniz...ve ben şimdi 27 yaşındayım , aradan 18 sene geçti ama siz yine gülümsemenizden sevginizden hoşgörünüzden hiç bişe kaybetmemişsiniz...
Evet zaman geçiyo ama sevgi, umut ve gülümsemeler insanlarda değişmiyor..
Tabi ki gerçekden seven yürekden seven insanlarda..Sizin gibi hocam...
İnşallah sizi bir an önce yakından tekrar görerim..