ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Eyl 06, 2006 1:31 pm

seneye şenliklerde sadece hep hareketli şarkıların çalmasını istiyorum hiç slow olmasın hiç yerimizde durmayalım yani bu kadar yoksa bizim şenliğimiz dört dörtlük emeği geçen herkese tekrar tşk ederim :wink:

HEY ALTAKİ KOMŞU SÖYLE BAKIYIM HAYATINDA HOCADAN HİÇ DAYASK YEDİN Mİ???????? :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Çrş Eyl 06, 2006 2:46 pm

Bu seneki şenliklere katılamadığım için üzüldüm.Ama kısmet olursa seneye katılacağım.Seneye şenliklerde yöresel sanatçılarımızla beraber insan ayırmaksızın birlik ve beraberlik içinde KUŞMER'i kaplıycak şekilde bir horon kurmak isterim.Alttaki komşum ne dersin bu fikrime?
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Eyl 06, 2006 2:46 pm

Bu fikrine katılmamak eldemi kuzenciğim bu sene götüremedim seni Kuşmerime ama seneye söz :lol: :lol:

Alttaki komşum sana soruyorum hayatında en çok yapmak istediğin şey nedir? :D
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Eyl 06, 2006 4:10 pm

hayatımda yapmak istediğim tek şey şu okulu bitirip askeri gidip evlenmek :oops: :) :) :D

...alttaki komşu bi baksana sende büyük tencere warmı :) :) ...hayatta en büyük hedefin nedir...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Umut Akaç » Çrş Eyl 06, 2006 4:20 pm

ooo üsteki arkadaşın nasılsın.. tencereyi ben senin bi ustündeki arkadasa verdim kusura bakma:) en büyük hedefim 4 yıllık bi işletme okuyup işimin başına gecmek..:D

alttaki hemşerim ordamisun...:) yaw ne olacak bu trabzonsporun halii...:) bi söle bana da ona göre davranayımm..:)
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Eyl 06, 2006 4:27 pm

ne olacak kankim trabzonumuz küme düşsede gene delikanlı gibi takımımıza arka çıkacaz...ya ben sana demedimmi tenceremi kimseye werme ciziliyor :) :) :)

alttaki komşum söle bakalım sen bu dünyaya neden geldiğini neler yapmak için geldiğini söylermisin
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Eyl 07, 2006 10:08 am

bu dünyaya ben gelmedim, yüce mevlam öyle emretti ve de beşer aleme imtihanlara girip onlardan yüz akıyla çıkmak ve beni yaradana yakışır kul olmak için annem-babamı vesile kıldı. bu dünyada ana ve babamıza hayırlı birer evlat, vatanımıza-bayrağımıza sahip çıkacak bir birey, imanımıza-kur'anımıza sahip çıkacak bir asker, çoluk-çocuğumuzun rızkını kazanacak bir dilenci olmak ama her zaman dürüst, her zaman doğru, herzaman iyi olmak.......
için gelmiş olmalıyız dünyaya

alt komşu söyle bakalım şahinkaya köyünün en şenlik mahallesi hangisidir sence...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Eyl 07, 2006 3:23 pm

henüz yeni gelin olduğum,ve şahinkaya'ya gidemediğim için sorunuza cevap veremiyeceğim üzgünüm komşu :)

fakat sitede olmasını istediğim bir şey var...eğer admin komşular dikkate alırsa sevinirim.
tanışma ve kaynaşma'da arama butonu istiyorum. birine mesaj yazmak istediğim zaman o kişinin sayfasını bulmak çok zor oluyor. malum birsürü üyemiz var.eğer bu isteğim gerçekleşmezse de, bir komşudan bunun kolay bir yöntemi varsa paylaşmasını rica ediyorum.

komşuuu bu isteğime katılıyormusun? de bakayum bağa.... :)
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Eyl 07, 2006 3:40 pm

yalnız kurallar gereği böyle olmaması gerek.ben kırıldım açıkcası, hiç birşey yerine zat-i alileri bülent aydınlı beyzadeden bununla ilgili bir kopya alabilirsiniz
fikrinize katılıyorum. bu konuda haklısın. seni destekleyurum...

alt komşu sana sorayım şahinkayanın en güzel mahallesi hangisidir
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Eyl 07, 2006 7:50 pm

tabiki fosiya sorduğun soruya bak gökhan abi

alttaki komşum sence kuşmer yaylamızımne gibi faliyetlere ihtiyacı war
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eyl 07, 2006 8:01 pm

KUSMERIN HERSEYDEN ONCE ASFALT YOLLARA IHTIYACI VAR, YOLLAR GUZEL OLURSA DAHA COK FALIYETLER OLUR...

ALTTAKI KOMSUM SEN HE SEN, SOYLE BAKAYIM, KUMSERIN CUHUYURDI DAGINA BUYUK AY YILDIZ BAYRAGI GENCLER EL ELE VERSE YAPABILIRMI???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eyl 07, 2006 10:58 pm

YAPILAMAYACAK Bİ KAVRAMMI VAR ŞUR GENÇLERİ İÇİN ABLAM :wink:
GENÇLER OLARAK BİRLİK VE BERABERLİĞİ Bİ SAĞLADIK MI TAMAMDIR! ASLINDA ÇOKTA GÜZEL OLUR HARİKA DÜŞÜNMÜŞSÜN ABLACIM!

HEEY ALTTAKİ KOMŞUM MECBUR SANA SESLENECEM KUSURUMA BAKMA KURAL BÖYLE KİMSE ÜSTEKİNE SESLENMİYO:) SÖYLE BAKALIM ŞU SIGARAYI YOK ETMEK, GENÇLİĞİMİZİ BU İLLETTEN KURTARMAK İÇİN NE YAPABİLİRİZ???
"""LÜTFEN BUNU DAHA ALTTAKİ VE ÜSTEKİ KOMŞULARDA DÜŞÜNSÜN!!!"""
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Eyl 07, 2006 11:37 pm

bana göre esra abla anne babanın çocuğunun sigara içtiğini görünce bence bi dayak çekmeli ondan büyük engel olmaz sigaraya

alttaki komşum sence kuşmer yaylamıza internet cafe açsalar yaylada ne gibi sorunlar olur
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eyl 07, 2006 11:41 pm

ŞEMSETTİN'CİM YENİ NESİL OLARAK SENCE DAYAK ÇÖZÜM MÜ? PEKİ SORUYORUM SANA ANNE-BABASI DÖVÜP DAYAK ATMAYAN VE 30 UNU DEVİREN SIGARA BAĞIMLILARINA NE ÇÖZÜM BULACAĞIZ? HADİ KÜÇÜKLERİ DÖVDÜK FARZET :) :wink:
HADİ KOMŞULAR BUNA ÖNERİSİ OLAN VAR MI??? BASİTE ALINACAK Bİ SORUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Eyl 07, 2006 11:45 pm

o zaman bence bi belgesel hazırlasalar sigara içen insanların sonlarının ölüm olduğunu gösterecek belgesel ses getirmesi lazım ondan sonra o belgeselide izleyip tekrar sigara içerlerse o zaman onları kaderleriyle baş başa bırakmalıyız

alttaki komşum sence kuşmer yaylamıza internet cafe açsalar yaylada ne gibi sorunlar olur
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 1 misafir