Sarki Armagan Edin

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 24, 2006 6:30 pm

Uyyyyyyy bacim benim bende sana BIZUM GONULDEN UNUTAMADUM SENI..... ARMAGAN EDIYORUM

bende kendim icin bir sarki armagan etmek istiyorum kim soylerse soylesin sarkinin adi= Gurbeti benmi yarattim, her izin donusu haboyle huzunlu olurum allah kahretsin yaw

ERCAN SEVERDEN SEYFETTIN CAKIRALADAN YAMALIYI SUAN SITEDE BAGLI OLAN HERKES ICIN ISTEMIS EEE BENDE SIZLER ICIN CALIYORUM...

Uyyyyyyyy Abulan kurban olsun sana, sarki icin tesekkur ederum, ve bende seni cok seviyorum, haklisin sevgi paylastikca guzeldir bende sana Cakiraldan Yamaliyi armagan ediyorum....... sanada gelsun adasum ve birsenum..

Umutcugum rica ederim yorum icin, yusuf cemal keskinden calayimda o parca yok bende, yolla oni banada calayim oni sana onun yerine yine yusufdan esdi ayrilik yelilini calayurum daaa

neyse ben bulurum o parcayi ve calarim oni senin icin bir gun anlastukmi?

cimcimem sagol guzel bir dusunce, bende sana yusuf cemaldan o sevdigin parcayi armagan ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

mk

Mesajgönderen Metin Kuzu » Sal Eyl 26, 2006 7:29 am

BENDE SEVEN HERKESE Yusuf Cemal Keskin'den
"Esti Atrılık Yeli" adlı türküyü armağan ediyorum
Özellikle Çaykaradan uzakta olanlara.
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Sal Eyl 26, 2006 2:04 pm

ben yusuf cemal keskin den -hey gidi yalan dünya şarkısını armağan ediyorum herkeslere !!!

haklısın fatoşum taktım bu şarkıya ama çok güzel şarkı yaa )))
sayende duydum bu güzel şarkıları canımın içi fatma abla senin şarkın içinde tşk lerr

Bende YAMALI yı istiyorum
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Hakan Şahmutoğlu » Çrş Eyl 27, 2006 8:50 pm

ben de bu yazıyı okuyanlara armağan ediyorum şu şiiri... ((seni içimden terkediyorum) dinlemek isteyenler link aşağıda
http://www.maviada.biz/Seni.mp3

bende bu yazıyı okuyamayan birine davut güloğlundan yalan mıyı armağan ediyorum...

BUGUN DEĞİŞİKLİK OLSUN KENDİME İSTİYORUM BİR ŞARKI ÖMER DANIŞ-GİDİYORUM SADECE KENDİME :D
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Eyl 29, 2006 12:03 pm

beni seven herkese KAZIM KOYUNCUDAN DENIZDE KARARTI VAR parcasini armagan ediyorum

kazim koyuncudan denizde kararti var parcasini kendime armagan ediyorum :(
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Orbay Özaslan » Cum Eyl 29, 2006 12:58 pm

BUGÜN İSYANKAR GÜNLERİMDEN BİRİNİ YAŞADIĞIM İÇİN VOLKAN KONAK'TAN DERTLİYİM KEDERLİYİM BENCAĞIZA ARMAĞAN OLSUN...
Orbay Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eyl 29, 2006 5:47 pm

Zeynep Başkandan bir parça çalar mısın ?

....Kerim Aydın'ı dinlemekten usanmıyorum......

.....Seyfettin'in en sevilen parçası (Kuşmerde başta ve sonda söylediği) nı çok dinlemek isterim.

...Sevgili Cüneyt ve benim için,Seyfettinden TRABZONSPOR'u çalarsanız çok memnun olurum.Hele bugün çok iyi gider.

.....Trabzonsporla ilgil ne kadar şarkı-türkü varsa hepsini çalın...

.....Evet Fatma, belirli saatte "ilahi" ler çalabilir misin?

...Şu an naklen Çaykaraspor'un maçını dinliyoruz.Şu an 1-0 galip. Devre arası Seyfettinin son türküsünü çalabilir misiniz.

...Maalesef durum 1-1 oldu.Ben yine Seyfettinden "Yamalı" parçasını dinlemek istiyorum,diyorum.

.....Ve Çaykaraspor maçı 2-1 kazandı.Tebrikler.....

....Ben hala "Yamalı" yı istiyorum.

......."Cerrahaşa" , Zeynep Başkandan gelsin.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

merhaba

Mesajgönderen Ahmet Uysal » Çrş Eki 04, 2006 11:14 pm

bende sen imkansızsın parçasını ,herhangi bi konuda kendini çaresiz hisseden imkansız olabileceğini düşünenlere armağan ediyorum. özeldede benim emmoğluna .......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşk imkansızzz.

ben bi kez daha şarkı armağan etmek istiyorum edebilirim dimi canan ablacım her ne kadar bu sitede olmasada ferideye armağan etmek istiyorum ....kıraçtan olurya....

bendende bana olsun .ben seni sevduğumida dünyalara bildurdum.kimderse desun
Kullanıcı avatarı
Ahmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Yasin Özer » Cum Eki 06, 2006 7:54 pm

BENDE BIRI İÇİN MEHMET TAKTAN YUVASIZ KUSLARI ISTIYORUM CALARSANIZ MUTLU OLURUM
Ahmet Yasin Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Eki 08, 2006 10:22 pm

dostum, bahattin çamuraliyi es geçmediğin için teşekkürler sıradaki şarkı şu anda çevrim içi olan arkadaşlara gelsin teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Eki 09, 2006 8:40 pm

UMUT BENCEDE İYİ BİR ÖNERİYDİ! KARATAŞ'TAN "" YAR BİŞEY SÖYLEYECEK..."" BENDEN OLSUN OZAMAN!?

ALTAN CİVELEK' TEN ""DENİZ GÖZLÜM"" TÜRKÜSÜ SADECE KUSEN ZERRİN VE BANA GELSİN!

RIFAT BEY İYİKİ İSTEK İSTEYİP BAŞINIZA BELA OLMUYUM DİYOM SİZİNDE HİİÇ HATIRLAYACAĞINIZ YOK VALLA! UĞUR SULA'DAN İSTEĞİM :wink:
TEŞEKKÜRLER
İYİ YAYINLAR...
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

güzel bir horon havası istiyorum

Mesajgönderen Şerif Kazancı » Sal Eki 10, 2006 8:13 pm

SEYFETTİN ÇAKIRALDAN YAMALİYİ ÇALARMSIN ADRESİNİ BİLİYOR ŞARKI:)

güzel bir horon havası istiyorum oynamaya hazır olan herkes için teşekkür ederim!
Kullanıcı avatarı
Şerif Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Eki 10, 2006 9:27 pm

Rıfatçığım iyi akşamlar.Ola msn ni kayıt yapiyorum olmuyor.Şunu bir tekrar etsana.Birde sinan samidan görnek parma arasın .Selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Eki 11, 2006 9:01 pm

Hadi gelin ya radyodan yada suan bilgisayarimizda dinledigimiz sarkiyi birine armagan edelim

Ben ilk olarak butun Sur Koyune "Bir Baskadir Benim Memleketim " i armagan ediyorum

suan bagli olan Sibel Ablama "Fadimeden - Hayde Guzelim " i armagan ediyorum cunku o sarkiyi dinliyorum

oyyyy yerum seni canim Halam benim valla suanki moralim icin tam sarkiyi armagan ettin tesekkur ederim seni seviyorum bende sana "Sukru Guller 'den - Zeynebum " parcasini armagan ediyorum onu dinliyorumda

Merve Ablama "Sait Ucar'dan - Yillar Gecip " sarkiyi armagan ediyorum iyi dinlemeler Abla Saygilarrr....

benden Umut Beye "Fuat Saka'dan - Ey Gidi Yalan Dunya " i armagan ediyorum

kim ne derse dersin bugun en cok ben istek yapicam
birincisi : sukru gulerden - gulmeye hasret kaldim parcasini kendime armagan ediyorum yasadigim kotu gunlere gelsin
ikincisi : hulya polattan - aha sarkisini adini ve henuz kimin oldugunu bilmedigim birine armagan ediyorum
ucuncusu : gulsenden - tek tarafli parcayi ismini bilmedigim kisiye yolluyorum
dorduncusu : yine gulsenden - bana askindan ote koy yok ayni kisiye gelsin
bu arada kim oldugunu cok merak etmeyin cunku bende tanimiyorum

herkese benden taskindan - garip hamsiyi armagan ediyorum (bu arada cuneyt biz her sarkiyi severiz ama ben yusuf cemal keskin - findik bahcelerinde parcasinin fanatigiyim cunku ya gitar kursuna yada kemence kursuna gidicem ve ilk o parcayi calmayi dusunuyorum

saol bende sana hulya polattan - elmalimisun parcasini armagan ediyorum

benden simdi bagli olan herkese sait ucardan - ben kuruyan bir toprak gelsin iyi dinlemeler

bagli olan herkese benden Volkan Konak tan - Dertliyim Kederliyim gelsin cunku Mavi Karadenizde bu parca caliyo

bugun mubarek bi gun oldugu icin herkese benden Sami Yusuftan - Allahu Allah gelsin iyi dinlemeler

saol canim Halam benim bendende sana Recebimden - Hey Gidi Hey gelsin sende bu parcayi seversin

Muzaffer Amca benden sana "Lailâhe illâllah" diye bir parca var onu armagan etmek istiyorum

benden Caykaraspor 'a kazandigi icin "Caykara" adli sarkiyi armagan ediyorum helal olsun size Caykaralilar siz var oldukca bizde sizin arkanizdayiz

benden herkese "Taner Eyupoglu'dan - Beyaz Ile Kara" gelsin

guzeller guzeli Halam sana "Taner Eyupoglu'dan - Ismail'im mi" armagan ediyorum

kendime "Sukru Guler'den - Gulum Baban Duymasin" Gelsin

benden nevginime "Sukru Guler'den - Zeynebum"gelsin

eyy gidi suan babam kaval caliyo ve caldigi parça suan bagli olan herkese gelsin

biliyorum biraz sacma olucak ama bu sarkiyi cok seviyorum benden sitenin rapcisina "Sean Paul & Rihanna - Brek It Off " gelsin eminim Cuneyt sen biliyosun bu sarkiyi insallah mesajimi gorursun akrabaaa

kendime yusuf cemal keskinden findik bahcelerindeyi istiyorum cok seviyorum bu sarkiyi

cok saol rifat abi keski hep o sarki calsa bu aksam ahh ahhhh bu arada ben findink bahcelerini degil parcayi seviyorum neyse parcami caldigin icin rifat abi sana hulya polattan elmalimisun parcasini armagan etmek istiyorum
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömür Pehlivanoğlu » Prş Eki 12, 2006 9:28 pm

merhaba bursadan buse esliginde mahmuta (yuce kişilik,büyük insan ,farklı karakter,ask böcegi, sevgi dalı ) ismail türütten gönlümün aleynasını armagan etmekle birlikte gıdıktan öpüyorum
Kullanıcı avatarı
Ömür Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir