ITIRAFLAR KOSESINE HOSGELDINIZ

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum May 19, 2006 11:32 am

yılını tam olarak hatırlamıyorum( 2000/2001 yılları olması lazım). Çaykarada Yusuf TOPALOĞLU'nun kahvesinde yanık oynuyoruz.5 kişi ile başladığımız oyunda 3 kişi kalmıştık. Diğer iki arkadaş yanıp oyundan çıkmıştı.(oynayan arkadaşları teşifre etmeyeceğim). ortada bayağı para birikmişti. benim kolumun altında olan arkadaşla göz göze geldik. bana elini göstererek kağıt atmamı istedi. bende ne olacaksa olsun dedim. ve hiç unutmuyorum maça 6'lıyı ona attım. tabi arkadaş bitti. paraları aldı. dışarı çıkınca sakin bir yerde paraları böldük. bu yazıyı okuyan arkadaşlarım beni affetsin.
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum May 19, 2006 3:35 pm

bakiyorumda itirafcilar cogalmaya basladi osman o arkadaslarindan helallik istemen lazim gibi geliyor bana :lol: :lol: digerlerininde isimlerinide aciklaya bilirdin :) eeeee merakli melahat iste ne yaparsiniz :) huyum ciksin.. :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum May 19, 2006 5:49 pm

parayi verenlerden biri senin akraban. ne olur ne olmaz....
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 20, 2006 2:22 pm

akrabamda olsa hic fark etmez uyanik olsaydi :) :) ama tahmin ediyorum kim oldugunu, ismini aciklamanda hic bir mahsur gormuyorum :) meragimi bagisla. :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzt May 22, 2006 9:23 am

Zeki madem başladun sana bişeyi itiraf etmeni isteyeceğum. Tarihlerden birgün senle ben eş guloğli ile emmoğlum eş okey oynayuruk hatirlamişsundur daha açuk yazmayacağum. Hani onlar dörder tane hamburger yemişdilerda sonradan bizda dörderdane yemişiduk ve bütün hesabi onlar ödemişdi. Şimdi itiraf et bakalum orda taş çaldun mi çalmadun mi? (o zaman çalmadum dedun ama bana pek inanduruci gelmemişti). Tabi oyunu kazanmakta benim üstün yeteneğim (taşlama gibi) var ama yine de senden bir itiraf bekliyorum.
Çünkü bu itirafın onları çok rahatlatacaktır hala daha unutamamışlar bu olayı ona göre.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Pzt May 22, 2006 5:20 pm

arkadaşlar osman sarı okeyi hep +5 taşla oynar.inşallah bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt May 22, 2006 8:54 pm

coşkun dostum o geceyi unutmak mümkünmü bi insan üst üste devamlı okey atar mı? e tabiki bi fuşki yemek vardı o işte senun emmi oğlu bire ay kahvelere gelmemişti en çok ona üzülmüştüm ey gidi günler ey
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Eda Yazar » Sal May 23, 2006 8:15 pm

itiraf ediyorum kahveyi güzel ve köpüklü yaptığım söylenir köpüklü olsun diye karbonat atıyordum içine ve çok beğeniyordu misafirler ama karbonat koyduğumu söylemiyordum böyle baya sürdü yine misafir geldi ve ben kahve yapıyordum ve karbonatı koyarken babam beni gördü babam baya kızdı bana karbonat konurmu kahveye acoı olur onu dök başka yap dedi bende dökmüş numarası yaptım ve aynı karbonatlı kahveyi içirdim onlara babam bide içerken söylüyoki kahve çok güzel oldu bilmiyoki aynı karbonatlı kahve ve yaptığım bütün kahveler öyleydi bunu babam bilmiyo ama onada söyliyecem bu arada karbonatsız yapıyorum kahveyi ve yine köpuk oluyor eyer birgün bize gelirseniz ve size kahve ikram edersem karbonatsızdır merak etmeyin kendinize iyi bakın
Eda Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 24, 2006 5:51 pm

Eda bak bilmedigim bir seyi ogrendim senin itirafin sayesinde :) artik kahveye karbonat atmaya baslayacagim :) misafirlere simdiden afiyet olsun.. :)

Bu arada tesekkurler Eda.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

slm

Mesajgönderen Eda Yazar » Prş May 25, 2006 6:53 pm

ben teşekkür ederim şimdiden afiyet olsun
Eda Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum May 26, 2006 1:56 am

Ulan Osman itirafların bile kahve ile alakalı. E ne olacak hayatının hatırı sayılır bir bölümü oralarda geçti. Allah'tan evlendun da kurtuldun kahveden. İtirafa bak, taş çaldum, oyunun kendisi hırsızlık zaten çalsan ne çalmasan ne? Ama buna rağmen bu konuda itiraf edeceğin çok daha şey olduğunu düşünüyorum. Belki bizim forum bile yetmez sana...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum May 26, 2006 6:52 am

sevgilli Eda. Fatma abla gibi ben de bilmediğim birşeyi öğrendim de biraz geç oldu sanırım :) . keşke Bülentler beni istemeye gelmeden önce karbonat olayını öğrenseydim de bi işe yarasaydı :lol: sevgiler. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt May 27, 2006 10:28 am

çok öncedendii remiye nanaganın eriklerinden azcık almıştım :lol: tabi remiye nanaga sayarmış hep ben nerden biliyim çocuk aklıma tabi akşam üzeri aşağıdan bağrıyor e hasann benum ağacumdan 7 tane eruk eksuktur senmi aldum.. der bende hemen savunmaya geçip bilmiyorum nanaga ama sabah ilhan amcam erik ağacının yanındayddı o almasın demiştim sonra başladı sölenmeye e p.. yiyen ilhan ne istersun eruklerumden die akşama kadar sölendi akşam amcam gelince başladı sölenmeye ilhan amcamda topu abime attı ve ihale abime kaldı :D
kusura bakma abim.. :wink:
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Pzt May 29, 2006 8:28 pm

1-Rahmetli gülü nanakayı (SEREHMEN) biz bombaladık torpillerle(1993)
2-Yaylada telsizlerle milletin tv ayarlarını biz bozduk(1994)
3-Torpil yanlışlıkla patlayınca sayemizde Şafleya nın beri gece 12 de kemere kaçtı(1994)
4- Ramazan ŞAHİN(FOSİYA eski imamı)nı korkuttuk.Oda sağolsun caminin mikrofonuyla anons yaptı! ve FOSİYA'yı kazma,kürek cameye topladi(1996)
5- Hacı Ali Emice'nun mezirede yol kenarına döktüğü yayla taşlarını,
Lahurt'ta bize artistlik yapan şehir zibidilerinin araçları geçemeyecek şekilde yola döşedik(1995)
6-Yayla çayırında desteler dağıtılmaya hazırken gece balık avından sonra üşümemek için desteleri yeniden açanda bizlerdik.(1995)

KET BŞK.YRD
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzt May 29, 2006 9:39 pm

ZEKİCİĞİM GÖREYUSUN ADAMUN İTİRAFLARİNİ.GERÇİ BUNLARUN HEPSİNDE SENDA VARSUN AMA CESARETUN YOK.İSTERSEN BEN SENUN ADUNA YAZAYİM İTİRAFLARUNİ AMA O ZAMANDA SANSÜRSÜZ YAZARUM BATURURUM SENİ.İSTERSEN Bİ KİTAP YAZ 50-100 BASKI YAPAR GARANTİ.YAYINEVİNİ AYARLA GÜNLUĞUN İLE BERABER YAYINLA İTİRAFLARUNİ.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir