bugun cok mutluyum eve internet baglandi ve bazen aranizda olabilicem cekebilenler ceker umarim sitenin cimcimesini ee adi ustunde cimcime bu isi belli olmayan
iyi hayırlı olsun canan neyse benim günüm valla güzel gibiydi işte halı sahad maç felan yaptık öyle zaman geçti başka birşey yapmadık yarın ya nasip...
valla şuan daha yeni uyandım ve herkesede günaydın bugün arkadaşlarla gezicez işte burda bafra diye bi yer var samsun'un ilçelerinden biri oraya gidecez işte yada samsunda merkezde gezecez günü öyle bitirecez artık yarında okul ve dersler
BUGÜ RAMAZANIN İLK GÜNÜ ORUÇ TUTMAKTA BİRA ZORLANDIM ANKARA'DA ÇOK AZ KİŞİ ORUÇ TUTUYOR. ORUÇ TUTMAYANLAR İNSANIN MORALİNİ BOZUYOR. NEYSE HERŞEYE RAMEN GÜZEL BİRGÜN İÇİMDE BİR HUZUR VAR MUTLUYUM BUGÜN DİĞER GÜNLERDEN ÇOK FARKLI GELİYOR BANA
....Ramazanın başlangıcı ve de günlerden Pazar,hava yağmurlu. Günüm hep evde geçti.Sakin bir gün geçirdim.Dünkü Trabzonsporun galibiyet sevinci şüphesiz devam etti.
Bugunde allah cok sukur iyiyim saglikliyim, yilin en guzel ayina baslamanin huzuru icindeyim, yani keyfim yerinde,herkese huzurlu ve saglikli ramazanlar diliyorum.........
bugun parmagim acayip agiriyo cunku sporda Voleyball yaptik ve topu sinifimda salagin biri geldi tam parmaklarimin ustune atti bi tanesine bisey oldu ve galiba doktora gitmem gerekicek cunku cok agiriyo acayip incildi yani Hala bak senin bilegin benim parmagim incildi kaderimiz aci cekmekle geceyu ha ne dersun
sabah 6:15 kalktım beşiktaştan hadımköye gittim hadımköyden beylikdüzü ordan mecidiyeköy ordan levent ordan evime geldim yani tahmiiistanbul trafiğinde 4 saatim geçti yorgunluktan ölüyorum bu tam bir ızdırap şimdi ise evde arkadaşlarım var oturuyoruz tokyo drift filmini seyrettik radyodan müzik dinletiyorum sayemde düz horonu öğrendiler sırada sallama var muhahhaha az uz horon çekiyoruz