kurlar vadisi kaldırılsın mı?

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

kurlar vadisi kaldırılsın mı?

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Cum Şub 16, 2007 2:32 pm

size soruyorum mıllet bu kadar guzel bir dizi kaldırılsın mı* bence hayır sizinde yorum larınızı beklıyorum eğer siz de devam etmesini istiyorsanı www.rtürk.com veyasu numaayı ltf arayın 4441178
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Cum Şub 16, 2007 2:54 pm

yanlış girdin burak linki www.rtük.com ve eğer kurtlar vadisini kaldırıldıysa türkiyede baz kesimler bu dizinin varlığından oldukça rahatsız olduğundandır,ben rahatsızlık duymadım çünkü gocunacak yaram yok.Açıkçası "Kurtlar vadisi terör" yerine binbir gece kaldırılsaydı çok daha faydalı olunurdu en azından toplum ahlakımız bir parça daha yobazlaşmazdı.
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cum Şub 16, 2007 2:59 pm

mustafa abı sana katılıyorum bu topluma yarar saglayacak dızılerı kaldırana kadar toplum ahlakını bozan bınbır gece gıbı gereksız dızıler kaldırılsa cok daha ıyı olucaktı dun hayal kırıklıgına ugradım lanet olsun
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Cum Şub 16, 2007 3:59 pm

dün gece bende hüsrana uğradım,kurtlar vadisiyle pek ilgilenmiyordum ama kurtlar vadisi terör konusu gereği hoşuma gitmişti ama yazık ettiler işte,bazı kesimler ipleri ayyuka çıkacak diye dizinin kalkmasını istedi,onlar birliği ve beraberliği unutmuş,ahlak yönünden yobazlaşmış,namusun ve edepsizliğin kol gezdiği bir topluluk istiyorlar ve bu yüzden binbir gece formatındaki dizilere dokunamıyorlar,çünkü bu filmler onların sözcüsü.İnsanlarımıza edepsizliği ve namussuzluğu daha kısaca anlatmak gerekirse şerefsizliği,senoryalarda anlatılan konu gereği meşru saydırıyorlar.Yani diyorki bak sen fakirsin,gücün de yok bir şeyleri halletmek için,sen para kazanmak ve işlerini yolunu koymak için her türlü namussuzluğu yapabilirisin bu senin hakkın ve inan bana bunu yapınca daha iyi olacaksın...Hayır bu koca bir yalan,gerçek yalanın bittiği yerde başlar ve acısı fazla olur...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

kattıyen

Mesajgönderen Sercan Deliömeroğlu » Cum Şub 16, 2007 4:11 pm

gadam kurtlar vadısı kalkarsa hayat durur polat babasız hayat olmaz tek rakıbım polat cakır vardı ama toprak artık zaten 10 gundur rutuge soguyom
Sercan Deliömeroğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

kattıyen

Mesajgönderen Sercan Deliömeroğlu » Cum Şub 16, 2007 4:11 pm

edit caner:sadece 1 kere gönder tuşuna basınız..
Sercan Deliömeroğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Şub 16, 2007 7:59 pm

Aynı saatlerde Trt'de Kınalı Kuzular adlı Kurtuluş Savaşımızı anlatan çok güzel bir dizi ,ntv'de gerçekten muazzam belgesel Planet Earth vs varken amaçları sadece maddi rant olan, özel olan ama güzel olmayan televizyon kanallarındaki ki tüm dizilerin kaldırılması tarafarıyım.Biraz yanlış oldu sanırım kaldırılması değil ama prime time'dan taşınması taraftarıyım.

Başlarında elbetteki kurtlar vadisi ve binbir gece saçmalıkları geliyor.Rtük'ün düzenlemesi gereken o kadar çok şey var ki..

İnşallah bu güzel bir başlangıç olur da artık televizyondan izlediği maddi prodüksüyonlara inanarak hayatını özentilikle geçiren bir gençlikten biraz olsun temizleniriz.....
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Şub 16, 2007 8:05 pm

bence kaldırılmamalıdır kurtlar vadisi terörün kaldırılmasını isteyenler ve kaldıranlar demekki kurtlar vadisi terördeki vatan sevgisi teröristlerin ölmesi onları demekki bir hayli üzmüş kırmıs,kurtlar vadisi terörün ilk bölümü yayınlanırken rtük'e 1800 telefonun yarısından fazlası dogu tarafından geldi diye düsünüyorum cünkü dogulular bu dizide kürt,türk ayrımı yapıldıgını düsünüyorlar herhalde kesinlikle yanlıs düsünüyorlar eger öle düsünüyorlarsa birde su war kurtlar vadisi oldugu zamanda diziden etkilenilip bir takım kişiler cete kurmuslar eger öle bir sey warya bırakın dizi devam etsin gene diziden esinlenerek bir grup kursunlar teröre karsı....

BU DİZİYİ BASBAKAN SECİMDE MHP NİN DAHA COK OY ALMASINI ENGELLEMEK İCİN KALDIRDIGIDA DUYDUGUM BİLGİLER ARASINDADIR...

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Şub 16, 2007 8:09 pm

KURTLAR VADİSİ TERÖRÜ TEKRAR DİZİ OLARAK DEVAM ETMESİNİ İSTEYENLER BASBAKANA VE BAKANLARA MAİL ATSINLAR...

*Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığının
E-Mail Adresi: ihb@basbakanlik.gov.tr

*T.C.Basbakanlik
E-posta : bimer@basbakanlik.gov.tr

Arkadaşlar başka mail adresi bilen varsa yazsın lütfen Kurtlar Vadisi için gerekeni yapmalarını istiyelim.Biri rtük denilen kendin bilmezlere dur desin....

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Şub 16, 2007 8:12 pm

Şemsettin siyasi olaylarla bunun bir alakası yok.Zaten Kurtlar Vadisinde izlediklerinin gerçekle uzaktan yakından bağlantısı yok.Var mıydı vardı ama şu an yok.Çemberimde gül oya vs. gibi mhpnin tam karşıt görüşüne sempatizanlığı olan dizilerde yayınlandılar.

Senin olsun sercanının olsun ve tanıdığım onlarca kişinin vatan sevgisini böyle saçma sapan mafya zırvalıklarında aramanız çok üzücü kardeşim.

Vatan sevgisiSakarya'dır
vatan sevgisiÇanakkale'dir
vatan sevgisiMustafa Kemal'dir
vatan sevgisi aziz şehitlerdir
vatan sevgisi büyük türk kadınıdır...

Kurtlar vadisinin en kurtlar vadisi olduğu zaman lisedeydim bende durum içler acısıydı.

Gururlanacak o kadar şeyimiz varken.Suça teşkil eden,teröre karşı terör politikası izleyen bir dizi size ne katabilir...
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Şub 16, 2007 8:48 pm

KARDESİM SÖLEDİKLERİN İCİNDE EN DOGRU BULDUGUM BİR TEK YER WAR;

Vatan sevgisiSakarya'dır
vatan sevgisiÇanakkale'dir
vatan sevgisiMustafa Kemal'dir
vatan sevgisi aziz şehitlerdir
vatan sevgisi büyük türk kadınıdır...

BU DİZİYLE BİR TAKIM GENCLER ETKİSİNDE KALABİLİR KENDİLERİNİ POLAT ZANNEDEBİLİRLER AMA BUNDA DİZİNİN BİR SUCU YOK ANNE BABALARDA SUC WAR ETKİSİNDE KALIYORSA İZLETMEYECEKSİN...BİZ VATAN SEVGİSİNİ DİZİLERİ DOGRU GÖSTEREREK VATANI SEVİYORUZ DEMİYORUM SADECE BİRİLER BİRİLERİN HAKKINI YEMEYE CALISIYOR ONU DEMEK İSTİYORUM..DAHA ÖNCE TERMİNATÖR VB. FİLMLER,DİZİLER WARDI PEKİ ONLARI NEDEN KALDIRMIYORLARDI.KONU WATANA GELİNCE ÖLE SEY OLMAZ ÖLE VATAN SEVİLMEZ DEMESİNİ BBİLİYORLAR AMA KARDESİM...BU DİZİNİN BİZE KATTIGI Bİ SEY YOK OLMASADA OLABİLİR AMA GÜZEL DİZİ OLDUGU İCİN KALMASINI İSTİYORUZ AMA SEN BANA DERSEN KURTLAR VADİSİMİ?YOKSA KAN UYKUSU BELGESELİMİ TABİKİ KAN UYKUSU BELGESİNİ DERİM CÜNKÜ O GERCEK YASANMIS BİR TAKIM OLAYLARDIR...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Şub 16, 2007 8:57 pm

İster istemez kötü sonuçlar doğuruyor ama dizi olarak keyifli olduğunun farkındayım bende çok severim hatta dönüp tekrar tekrar izlerim ama kurtlar vadisi bu ülkeye zarar veriyor bu da bir gerçek.Daha 20 gün önce Yasin hayal diyor ki "biz kurtlar vadisi gençleriyiz.ben pelitlinin polatıyım ve bilin ki daha 100lerce mematim var".

3mesajımda da bu konuyla alakalı kendi fikirlerimi paylaştım.uzatmakta istemiyorum hepiniz benim için bir diziden çok çok daha değerlisiniz.Üzüldüğüm için yazdım.

davanızda da başarılar dilerim ne diyim :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Cmt Şub 17, 2007 11:27 am

Şemsettin şu konuda katılıyorum evet bu tür dizilerde ailelerin büyük etkisi var,çocuğuna neyi izletip neyi izletmeyeceğini aileler karar vermeli,bu arada canerde güzel bir konuya değindi hayal konusunda ama şu da unutulmamalı yasin hayal in kimliği ve kişiliğinin bize söylettirdikleri onun yaşam tarzı hakkında durup düşünmemizi sağlıyor.Ya bir ara pokemonlar vardı,halen de var sanırım onu izleyen çocuklarda kendilerini balkonlardan pencerelerden atıyorlardı ama o çizgi diziler kalkmadı,yada binbir gece gibi dizlere bakıp kendini doğru bir şey yapıyormuş edasına sokan çaresiz kadınlar,belli bir para karşılığında kendilerini satmayı övünülecek bir şey sanmaya başladılar ama bu dizi eleştirilmesi gereken yerde alkışlandı,ulan helal olsun kadın işte bu dedirtildi,kimilerimizde alkış tuttuk...Abicim bu olay siyasi bir rant olayıdır kimse gocunmasın,kendini taşıyaman,kişiliği gelişmemiş insanlara seyrettirirsen bu dizileri olacağı toplumsal bir çözülme olur,ondan sonrada yasin hayaller çıkar,kişilerin kendi dengesizliklerini oturtacak bir tartıdır bu diziler...
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cmt Şub 17, 2007 1:25 pm

YANİ TELEVİZYONLAR SAÇMA SAPAN DİZİ VE PROGRAMLARLA DOLUP TAŞMIŞKEN ARALARINDA EN GÜZELLERİNDEN "KURTLAR VADİSİ TERÖR" ADLI DİZİNİN KALDIRILMASI AŞIRI SAÇMA. BU DA DEMEK OLUYOR Kİ BU DİZİ BİRİLERİNİN İŞİNE GELMEDİ... 8) 8)
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Cmt Şub 17, 2007 1:55 pm

bır bakımdan mehmet abi dogru soylyor ma bıde olumsuz yanına bakın okumamamıs genclerın cogu bundan etkılenım mılıyetcılıgı carpıtıyor
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir