Gaza gelerek veya gelmeyerek yaptigimiz iddia anilarimiz....

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Gaza gelerek veya gelmeyerek yaptigimiz iddia anilarimiz....

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Ara 21, 2006 8:24 pm

iyi muhabbetler...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Ara 22, 2006 4:31 pm

şemso kardeşim sen bilirsin bizim iddalı anılarımızı yaylada caminin orda ne iddalara girdik ama ben nasıl içemedim kolayla fantayı ya 2 lt kola 1 lt fanta içecektim 5 dk içinde ilk 1 lt 30sn de bitirdim geri kalanı içemedim zorlana zorlana gitti hem onların parasını verdim hemde ordakilere kola aldım senle sezgin karşımda doya doya içtiniz ohh :) seninkinide sen anlat artık
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Ara 22, 2006 9:46 pm

ewet biraz öle oldu kola iyiydi ama basaramadin benimkini anlatayim usaklar simdi kahvenin önünde oturuyoz idaalar yapiyoz işte umut dediki bana baq su dag varya yukarda tepede sari ew wardi onun hizasina benim akraba okan 5 dakkada cikti dedi sen cikabilirmisin bende cikarim dedim cik dedi idaaya girdik neyse 2.5 litre kolasina simdi caminin orda bi basladim koskaya selim dedenin dükkaninin altında basladim yardirmaya :) nasil kosuyom ama alaklarimdan duman cikiyodu biraz sonra yoruldum cikandim kos kos anasini satayim bitmiyo cik cik neyse tam yukari ciktim nefes alamiyom nefes alirken boslugum tıkaniyo gibi oluyo direk orda elimi kaldirdim gösterdim knedimi nbiraz durdum dinlendim yukarda ondan sonra assagi ineyim dedim hizla ayagim kaydi battim camura :) neyse girdim yaylanin ortasina cocuklara dedim ne oldu kazandim mi umut hiyarida yok olm kaybettin bende inanmadim tabi ordan hemen ensar atladi 3.20 saniye oldu kazandin dedi bende hemen sevindim ama saolsun umut bey almadi kolamizi bi kola borcu war...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Okur » Cmt Mar 10, 2007 1:08 pm

semsocum hatırlıyn mu cuneytin 5 ytl sini almıstım sonra o da yaptı geri aldi....... o hareketi yaptktan sonra felc gecirmi gibi oldum:D
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Mar 11, 2007 8:23 pm

evt benden 5 ytl'yi almıştın ilker ama sonra geri almasını bildim :) ne biçim hareketti o yaptıktan sonra düştüm zaten hemen ayakta bile duramadım :):):):):) kim çıkardıysa artık o işi :)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt Mar 12, 2007 6:07 pm

ilkerim unutmak mümkünmü ya senden para alanın sonunu ben düsünemiyorum zaten daha cok anılarımız war hey be günler :) :D
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir