Dunya cok buyuk dedik….dunyaya sigmaz olduk….ama bir gonul varki bizleri bilgisayar dedigimiz bir kutunun icine ,o koskocaman olan dunyayı sigdirdi…ve birbirinden habersiz ama ayni koyun insanlarini bir araya topladi…
Bir baktikki gercekten bu kutunun icini actigimiz zaman gonul rahatligiyla bakicagimiz memleket kokan resimler,yemekler,dereler sular daglar taslar vardi…
Sanki burada gerçek bir hayat vardi…aslinda gercekti tabi ki cunku bunları buraya sigdiran, yurekleri daglanmis,yuregine hasret tohumlari eklemis insanlarin o guzel hayalleriydi bunlar…
Bu beyaz kutu icindeki beyaz yurekli insanlar oncelikle yazdilar,cizdiler,birbirlerine atiflarda ,guzel guzel turkulerde takilarak bulustular…
Zaman ilerledi….hersey cok guzeldi…ve artik bu kutunun acilması gerekiyordu ve bu beyaz yurekli insanlarin yurek atislarinin karsilikli duyulmasi gerekiyordu…koca bir yurek azimli bir guc elinden gelen her seyi yaparak arkadaslarininda yardimiyla bunu basarmak istedi….ve onca kisinin kalbinin attigi yerde bu guzellikler biraya geldi….Ne guzeldi ayni tavanin baliklari olmak….
Kol kola girip abi kardes abla sicak gunesin ardinda kimseye aldirmadan horon etmek… sohbet etmek,kendi muzigini dinlemek….evet artik her sey guzel bir ilerleme gostermisti…
Demekki bu kutunun ici acildiginda,içinde de guzel insanlar oldugunda yurekteki sevgi hep beraber paylasilmaya hazirdi bile…
Sanal alem dedigimiz cogu kisininde bu alemden bir sey cikmaz sozlerinin curutuldugu bir site
www.sahinkayakoyu.com…. kardesligin,gercek dostlugun baki kaldigi bir site…vatanini topragini bayragini olumune seven insanlarin toplanigi bir site
www.sahinkayakoyu.com…
Bu site sayesinde tanidigim bircok kardesim,abim, oldu…bu duygu anlatilmayacak kadar cok guzel….
Hayat insana okadar cok seyler ogretiyorki bu site sayesinde sevdasi oldugum koyumun, yaylamin, caykaramin daha bir hayrani oldum,kemence sesinden baska ses duymak istemedim,senede bir defa gittigim memleketime firsat olsada her hafta gitsem hasretiyle doldum…..
Bu site bana hayatta gercekten hala kalici ve samimi dostluklarin oldugunu ogretti….koyumun gecmisini yeniden yasatti….hasretimi cogaltti bir okadarda azaltti….iyiki varsin
www.sahinkayakoyu.com..
Sahinkayam hasret demek
Hasreti sende tattim
Sahinkayam dostluk demek
Dostlugu sende gordum
Sahinkayam ozlem demek
Ozlemi sende astim
Sahinkayam horon demek
Horonu sende teptim
Sahinkayam ilac demek
İlaci sende aldim
Sahinkayam yurek demek