Biz tanırız herkesi, herkesi de severiz, Bizi taşlayanları yeri gelir överiz, Biz sabır gömleğini çoğunlukla giyeriz, Barikatlar olmadan koşalım der ALTUNCU.
Aslında hiç sevmedi habu özel durumu, Arkadaş hastasıdır sevmez özel yorumu, Aslında dostlar bilir benim esas zorumu, Altmış yaşından sonra çocuk oldu ALTUNCU...
Bizler Allah kuluyuz , dört dörtlük olamayız, Bir tavanın balığıyız asla sizden ayrılamayız, Elbette sizlere uymalıyım biz ayrı kalamayız, Şahin bak ne diyor, duyuyormusun ALTUNCU.?
Aradum Üstünbaş ı aldum yeni haberler Kullar Yüce Mevla dan acil şifa dilerler Adana yüresinden iyi haber beklerler Yeni haber alursem bildururum ALTUNCU !
En son Muhammet Şahin tarafından Sal Eki 13, 2009 1:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Biz burada bekleriz hayırlı haberleri, Benim büyük Allahın soldurma çiçekleri, Bu arada korusun gençleri, bebekleri, Büyük Allah'a dua ediyor hep ALTUNCU...
Bir kaç gün kaçacağum beni merak etmeyun Sayfada görmeyince sitem edup gitmeyun Anında karar verup gönüllerden silmeyun Bakır para etmeyur, gümüş da sat , ALTUNCU...
Senin gibi düşünen dostlara feda olsun, Sana iyi yolculuk gönlüne ferah dolsun, Sevgi ile beslenen dilerim refah bulsun, Sizleri buralarda bekler durur ALTUNCU...
misafir ettunuz bizi akşamun bir vakti, zamanumuz yokti, kısa oldu tesbihati mevlam nasip eyler ise bizlere sihhati inşaallah tekrarı nasip olur ALTUNCU(Hocam kusura bakmayın ayak bu olunca bişe yapamadın. lütfen şu ayağı değiştirelim)
Peki canım haklısın Müfettiş değişmiştir, Pak sayfaya sanırım rahatsızlık vermiştir, Pek güzel oldu tabi Gökhan bana gelmiştir, Poz verdik biz yanyana tekrarı nasip olsun...
Dua edelim Allah' a şifa bulsun hastalar, Yakınını kaybedenler uzun süre yastalar, Neden uzakta kaldı, bu destancı ustalar, Burada çok yazarız, yeterki sağlık olsun...
Yazmak isteyen elbet gelip yazar buraya, Yazmak için burada gelir girer sıraya, Yazılar gelip girer yazılırsa araya, Yazanlardan Allahım ebedi razı olsun...
Hızla akan zamanın önünde sel gibiyiz Günü gelince düşen bir başta tel gibiyiz Sevenlerin elinden düşmeyen gül gibiyiz Bir araya gelip de konuşmak nasip olsun
Sevenler buluşuyor hiç kimseye sormadan, Sevdik biribirini engellerde durmadan, Sevgi bağı güçlendi cinsiyete bakmadan, Sabah seher vaktinde bir arada olalım...