Ramazan geceleri nede güzel oluyor
Teravihi kıldınmi gönlün rahat oluyor
Daha dün gelmiş idi aha o da gidiyor
Allahtan tek dileğim oruçlar kabul olsun.
Bugün Şahinkayaya uğramadı Muhtarım, İki gün olmayana olur benim ihtarım, Kaymakam ihtar aldı Amikte yapsın tarım, Zafer Bayramı size dostlarım kutlu olsun...
Ben sıradan çıkamam sakın vermeyin ihtar, Atışmalara devam her zaman eder muhtar, Geçikmeler olunca, atışmaların zevki artar, Bu güzel atışmalar daim şen şakrak olsun ..
Mahmut Köseoğluna geçmiş olsun diyelim, Arayan dostlara da haberi söyleyelim, Eşine uzaklardan şifalar dileyelim, Bu değerli dostuma ALLAH yardımcı olsun...
Mahmut Köseoğlu'na geçmiş olsun dedik biz, Yazıları okuyup inceleyip farkında olmalısınız, Yanlış yapmayalım bırakmayalım kafalarda iz, Bütün hastalara dilerim Allah' tan şifa olsun..
Mahmut Köseoğlunun sıkıntısı çok fazla
Geçmiş olsun söyledik mesaj ve telefonla
Allaha dua ettik sen bu kulunu kolla
Gölcükten Trabzona dilerim geçmiş olsun.
Geçmiş olsun dileyerek acılar paylaşılır, Hal ve hatır sorulunca insanlık anlaşılır, Vurdum duymaz insanlara daima şaşılır, Bunu böyle bilen dostlara selam olsun..
İki gün ayrı kalduk bilmem ne oldi size
Akıldan çıkarmayup şeref verdunuz bize
Dim dik yan yatayiruk elleri vurman dize
Köseoğli Mahmut a, dileğim, geçmiş olsun.
Cumartesi pazar hepten girdin tatile, Selam bile vermedin bizlere bile bile, Biliyorum dinlendin aklıma gelmez hile, Cumhuriyet Bayramı ülkeye kutlu olsun...
Hastası olan kimse moralı sıfır olur, Dilerimki hastalar çok çabuk şifa bulur, Hastalık,moralsızlık vücutlardan kaybolur, Köseoğlu Mahmut'a Gölcükten selâm olsun...
Kim dedi iki de bir haman olur arazi
Kızdurman Saatçi yi alur O na marazı
İtikafa girerse olacak ondan razi (Emekli olunca İnşallah)
Yaratan ın katında dileği kabul olsun
Benden sana nasihat, emekli olma sakın, Emeklinin ayağı derler toprağa olur yakın, Şöyle gezinde bir gör, etrafına bir bakın, İtibar çalışanda, bu sıözden haberin olsun..
İtibar istiyorsan Allah katında olsun, İsteyen ayrılsında biraz rahatlık bulsun, İstanbul İzmir gezsin güzel yerleri görsün, İstiyorum dostlarım hemen emekli olsun....