Her akşam kılıyoruz teravih yirmi rekat, Zengin olanlarımız, verirlerse tam zekat, Bunlar kabul olur , Allah indinde kat kat, Yalvaralım Allah'a ZEKAT veren çok olsun...
Fazla kafanı yorma zorla ibadet olmaz, İçinden gelmiyorsa yazılanları duymaz, Dilerim ahirette yalan dünya aranmaz, Yapılan ibadetler dilerim kabul olsun...
İftarda güzel gider Kuşmer un muhlaması
Bir da bunun ustine turşi buğulaması
Kime ne Saatçi nun ağlayup sızlaması
Cezası Kırıkhan da bırakun tamam olsun
Şahin hep arar oldu, Kuşmer muhlaması, Ramazan'da da yenir mi, turşu buğulaması, İzine ayrılamadı diye, ondandır sızlanması, Kuşmer yayla hevesi bir sene sonra olsun..
Muhtar yazacağımı bakın aldı kaleme, Muhammet Şahin sana yazayım tek kelime, Memleket biletini almış iken elime, Mazeretim olunca gitmedim sağlık olsun...
Bu işler bilursunuz nasip kısmet işidur
Muzaffer, ver teselli, birileri işitur
Dağlarun hasretiyle akan gözüm yaşidur
Dilerum bu ramazan her şeye örtü olsun
Şahin boşa ağlama, nasipsiz tatil olmuyor, Elinde bilet olan, Altuncu bile gidemiyor, Sağlık olur inşallah, gelecek seneye diyor, Bekleyelim sabırla, dileğimiz kabul olsun...
Baksana üçümüzde gidemedik yaylaya, Hasretlik çekiyoruz olaya bak olaya, İnşallah gelecekte gideriz biz sılaya, Teselli güzel şeydir dostlarımız sağ olsun...
Bakayirum Altunci tesellilerun güzel
Yaz bitti güz geluyur fundukluk doldi gazel
Takdir Yaratanundur hem ebet hem da ezel
Aldun nasihatuni Senun canun sağ olsun
İnsanlar bu dünyada, hep ümitlerle yaşar, Beklemekten usanırız bazan sabrımız taşar, Önünde işler vardır, Şahin bey onları başar, Gelen sene tatilde kafan çok rahat olsun...
Muhtar doğru söylüyor işleri aksatmayın, Muzaffer emeklidir siz o dosta bakmayın, Mendiller ıslanmıştır gözleri yaşartmayın, Mutlaka ıslanırsa ellerde selpak olsun...
Neden çok garip yazarsın Altuncu İrfan, Bir sıkındınmı var, rahat değil mi kafan, Yeni depremle , kopmaz inşallah tufan, Gelecek sene Allah kerim , sağlık olsun..
Kaymakama ne oldu yerini alamadı, Zafer Bayramı vardır ondan mı yazamadı, Muhtar,İrfan sağolsun yazmamız bozulmadı, Adnan özledim seni dönüşün çabuk olsun...