YENİ BİR SAYFA İLE DÖNECEĞİM DEDİM VE DE DÖNDÜM!!!!

Üyelerimizin yazdığı şiirleri bu bölümde toplayalım mı? Ne duruyorsunuz!.. Kaleme sarılma zamanı gelmiştir...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 28, 2009 3:25 pm

Sayfandaki paylaşımların için teşekkürler !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Prş Oca 29, 2009 6:48 pm

Gurbet iniltileri

Bugün çaldı telefon baktım ki Adnan Ayaz
Yirmi yedi ocakta "Şur" köyünde sanki yaz
Funduklukta yoruldi "trafa" yaslandı biraz
Helva ekmek yanında Çaykara'ya bakarken

Bu nasıl kardeşluktur buyur etmez dostini
Satr-ü azam mübarek köye serdi postini
Alo demek beş dakka hemen çekti restini
Cemali kırmızlayup "kafullara" bakarken

Sorulacak hesabı alduğun her nefesun
Velev ki çelik olsun gizlenduğun kafesun
Taptun fani dünyaya tükenmedi nefesun
"Cuma"ayı düşünüp fındıklığa bakarken
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Prş Oca 29, 2009 7:09 pm

ALLAH ESİRGESİN

ECEVİT ÖLDÜ HEPİMİZ SOLCU OLDUK
KAZIM KOYUNCU ÖLDÜ HEPİMİZ RAKCI OLDUK
HRANT DİNK ÖLDÜ HEPİMİZ ERMENİ OLDUK
ALLAH BÜLENT ERSOY'A UZUN ÖMÜR VERSİN
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Prş Oca 29, 2009 7:38 pm

Allah hayırlara vesile etsin

İSTİHARE

Geçen akşam güzelce bir abdest aldım. Yatsı namazını kıldım. Yasini Şerifi okudum . Tesbihat falan başladım duaya … Dua bitti, ama bende ki şevk bitmedi… Dedim ki yapayım bu akşam bir istihare. İstihare namazı …duası… derken uyudum
Güya Kırıkhan’da Cami’deyiz;
Yahya Hoca, Niyazi Hoca ve Mustafa Işın Hoca üçlü olarak öyle hararetli bir vaaz veriyorlar ki neüzübillah.
Vaaz bitti dua faslı başladı… Baktım ki, her kafadan bir ses. Herkes Allah’tan bir şeyler istiyor. Öyle bir manevi hava oluştu ki, dersin ki, her şeyin bittiği bir noktadayız da ne kurtarırsak o kar anlamında bir ortam.
Şöyle sağıma soluma baktım kim var kim yok diye…
Adnan Ayaz, Muzaffer ve İrfan Altuncu kardeşler, Saatçi Muhammed. Bizim ekip orada.
Adnan Ayaz “Allah’ım bana araba ve ev ver”
İrfan “Allah’um anama sihhat ve sağlık ver”
Muzaffer hoca “Allah’um bana sabır ver”
Saatçi “Allah’um bana iman ver, bana Salih amel ver”
Benim nutkum tutuldu. ağzumi açupta bir şey deyemeyurum.
Saatçi dizlerinun üzerinde havaya atlayup “Allah’um bana İman ver”
Bende bir şey isteyeyim dedim
“Allah’um bana para ver”
Saatçi
“Allah’um bana iman ver”
Bu hal Niyazi Hoca’nın dikkatini çekmiş olacak ki ,
“Ola İhsan Şahin utanmayurmisun bak süt kardaşun Allah’tan iman isteyur sen ise Allah’tan para istiyorsun
Bende dedim ki
“Niyazi hocam, herkes Allah’tan ihtiyacı ne ise onu ister” dedim.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Oca 30, 2009 12:32 am

Allah(c.c),
İhsan Şahin'e bol para,
Saatçıya bol iman,
Adnan Ayaz'a dilediğini,
İrfana kolaylık,
Bana da sabır versin !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Oca 30, 2009 6:45 pm

[img][img]http://img222.imageshack.us/img222/559/dsc01320pr0.jpg[/img][/img]

YOK ÖYLE UCUZ KAHRAMANLIK
YİĞİTMİSİN
BİR TEK ASKERİ ANTLAŞAMYI İPTAL ETSENE

EĞER DAVANDA SAMİMİ İSEN ÇIKAR SIRTINDAN ŞU MEŞHUR YAHUDİ CÜBBESİNİ

VEYA İADE ET ŞU MEŞHUR
"YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜNÜ"

BEKLİYORUZ
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Oca 30, 2009 8:08 pm

"aynen vaki"

BU RÜYAYI TABİR EDECEK ALİM!!!!LER ARIYORUM

Şu bizim Saatçı Muhammed’in hakikaten yatacak yeri yok… Bu aralar sıkça rüyamda görüyorum O’nu… Allah hayırlara getirsin.

Geçen akşam yine rüyama girdi mel’un…
Tarla ekim sırası O’na gelmişti güya… Fakat o sene de öyle bir kuraklık oldu ki pamuklar topraktan çıkar çıkmaz kuruyor. Millet sıcaktan tarlalarda kavruluyor. Kooperatif binasında toplandılar yağmur duasına gidecekler.
Yahya Hoca önde insanlar arkasından giderken Saatçıyı da çağırdılar. “sende gel demişler” Saatçı da kalabalığa katılmış yolda kendi tarlasının yanından geçerken elinde ki “yarmace”yi tarlaya dikmiş, göğe bakarak:”Bizimki de burası” demiş.
Duadan sonra
Bir yağmur,bir yağmur ortalığı seller basmış Kazkeli’den Comba’ya deniz aktı sanki. Saatçının tarlasında ne varsa sular götürmüş. Bir tek pamuk fidanı dahi kalmadı. Durumu gören Saatçi, ellerini yukarı kaldırmış
“Kabahat sende değil, sana bu tarlayı gösterende”
Olay aynı böyle oldu. Bu rüyayı tabir edecek birini arıyorum
Ne dersin sayın Altuncu…
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Cum Oca 30, 2009 8:35 pm

hele şu cübbeyle ödülü bir geri versin,
askeri anlaşmaları bir iptal etsin,
şu söz verdiklerini bir yerine getirsin
(ama bize söz verdiklerini B.O.P'a değil)
yani başörtüsü işini bir halletsin
(daha neyi bekliyor? meclis onlarda,
başbakan onlarda,
cumhurbaşkanı onlarda,
kısıca onlarda olmayan birşey kalmadı)
ondan sonra hepimizin örneği olsun,
başımızın tacı olsun...
UYAN TÜRK MİLLETİ UYUMA UYAN
BAK DOĞUDA KURULDU KÜRDİSTAN...
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Oca 31, 2009 6:28 pm

Başsağlığı mesajı

AZİZ DOST
HİKMET UYGUN KARDEŞİM,
ÖLÜMÜ ÖLDÜRMEK MÜMKÜN OLMADIĞINA GÖRE VE HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAĞI HAKİKATI VAR OLDUĞUNA GÖRE, ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI KALIYOR...
ÖLÜMÜN SOĞUK ELİ UZANDI MI, ÇARESİZ İNSANLAR BİRBİRLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORLAR... OYSA ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR.
VEFAT EDEN ABLAMIZ/HALAMIZ/NİNEMİZ HASTAMIYDI.
YAŞLI VEYA GENÇ... BİR HAKİKAT VAR Kİ ÖLÜM GELDİ VE ALACAĞINI ALDI....
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. GERİDE KALANLARINA VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cmt Oca 31, 2009 11:36 pm

KIYMETLİ AĞABEY ONCE SELAM EDER ALAKANA TEŞEKKÜR EDERİM EVET TEYZEM YAŞLIYDI FAKAT DİNÇTİ KALP RAHATSIZLIĞINDAN VEFAT ETTİ MEKANI CENNET OLSUN TÜM BÜYÜKLERİMİN ve ARKADAŞLARIMA ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN TEKRAR SELAM EDER SAYGILAR SUNARIM.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Pzr Şub 01, 2009 12:13 am

Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak’a savaşmaya giden ABD’li askerlere dua etti:

Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”

By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003

yukarıdaki demeç 2003 yılında tayyip erdoğan tarafından verilmiş olan bir demeçtir. daha bu ve buna benzer bir dünya sözü sarfetti.
o savaşta ırak'ta ölen müslüman sayısını hatırlıyormusunuz? birbuçuk milyon insan! bu insanların içinde hiçmi masum yoktu? hiçmi çocuk yoktu? kolu bacağı kopan, tecavüz edilen!
tüm bunlar olurken, bugün dünyaya dayılanan tayyip erdoğan neredeydi??? hani insan kutsaldı? hani çocuklar ölmemesi gerekiyordu?
ve malesef bir gerçek daha! tüm bunlar yaşanırken o günkü hükümet 70 milyar doların pazarlığı peşindeydi, türk topraklarında ve hava sahasından kalkan uçaklar ırak'ı vurdu ve o masum insanlar yok oldular...
sonuç: 70 milyar dolarla başlayın pazarlık 10 milyar dolar ile sonuçlandı.
sonuç: birbuçuk milyon masum müslüman insan, çoluk çocuk, yaşlı ihtiyar kısaca tüm bu insanların değeri 10 milyar dolar!!!!!
soruyorum arkadaşlar bugün sesi çıkan bu zat'ın o tarihlerde bırakın sesinin çıkmasını, amerikan askerlerine dua etmekten başka yapacak birşeyi yoktu galiba!!!
gönül isterdiki o gür sesini o günde çıkartmış olsaydı! o masum insanlar ölmeseydi!!!
gönül isterdiki o gür sesini Mehmetçiğin başına çuval geçirirken çıkartmış olmasıydı! velhasıl gönül çok şey istiyor, çok şey söylemek istiyor ama olmuyor!
Allah Türk Milletinin yardımcısı olsun....
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Şub 01, 2009 1:57 pm

DAVOS’UN PERDE ARKASI
(Davos’u racon keserek terk etmek, neredeyse Kudüs’ü fethetmekle eş değer tutuşmuştur. Peh…peh..peh.)

Oysa Davos’un arka yüzünü bilmek veya tahmin etmek
Tükürüğü bitmiş bir milletin, her zamankinden daha fazla tükürüğe ihtiyacını ortaya koyuyor. Evet meşin suratlara veya ihanet-i vataniye derecesinde satılmış beyinlere bir “tuh” demek. İçin,
Bakalım mı
Sen,
“Yahudi karşıtlığı utanç verici bir akıl hastalığının tezahürüdür, katliamla sonuçlanan bir sapkınlıktır” diyeceksin (www. yenisafak.com.tr 11 Haziran 2005)
Sen,
AJC isimli Yahudi düşünce kuruluşu tarafından bugüne kadar 10 kişiye verilmiş olan ve bu on kişi içerisinde Yahudi olmayan tek kişi olarak sen “cesaret ödülü” alacaksın –neye karşılık sana bu ödülü verdiler o ayrı bir konu -
(www.yenisafak.com.tr 05 Şubat 2004)
Ve de sen Davos’ta
Esip gürleyeceksin… yağmur olup savuracaksın. Yemezler beyim.
Davos, iç politikaya malzeme olarak kullanılmıştır. Planlanmıştır.
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, “Ben bütün hadiseyi beğenmiyorum. Davos’ta bir Gazze toplantısı yapmak ve buna Türkiye ve İsrail’i oturtmak yanlıştır. Çünkü tarafların tavırları bellidir. Bu toplantı adeta hadise çıkarmak için yapılmıştır” dedi. Öyle ya, tarafların temsilcileri orada idi . Hem Filistin hem de İsrail temsilcileri orada iken dünyada bir tek Erdoğan'ın orada işi ne idi...NEDEN BAŞKA HİÇ BİR LİDER YOKTU. Senaryo öyle yazılmıştı çünki.Türkiye Arap değildi...Ama Arap dünyasına lider yapılmak isteniyordu ve bunun içinde kendi ülkesinde aşağılara düşen prestijinin kurtarılması gerekiyordu. Biliyorlar ki Türkiye'de Erdoğan'dan başka hiç bir lider onlara teslim olmayacak. O halde dostlarına!!! yardım etmeleri gerekiyordu. Nitekim öyle de oldu
Daha birkaç gün önce CIA’ya yakınlığıyla bilinen Amerikalı strateji uzmanı, George Friedman, “Türkiye’nin dünyadaki siyasi etkisi, 2050 yılında muhtemelen Osmanlı haritasını andıran bir görüntü oluşturacak” dedi.
Başbakan Tayyip Erdoğan’ı karşılayan vatandaşlar arasında birkaç kişi ne diyordu?
-Üçüncü Abdülhamit Tayyip Erdoğan!
-Osmanlı geliyor.
Demek ki Türkiye’yi Türklerin yönetmediği, şişirilmiş bir Osmanlı devleti haline getirme stratejisinin alt yapısı yıllardan beri hazırlanıyor!
İçinde bulunduğumuz günlerde, İslam dünyasındaki İran etkisini azaltmak, Büyük Orta Doğu Projesi Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı özellikle Arap ülkeleri halklarına sevdirmek senaryosu sahneleniyor.
Peres, bu senaryonun hem yazarı hem oyuncusudur. Tayyip Bey ise sadece oyuncudur. Kurgu kurulmuş, kendisine verilen rolün gereğini yapıyor. Tayyip Bey, Türk Milleti’nin ve Türkiye’nin onurunu korumaya bu kadar düşkün idiyse, Süleymaniye’de Türk subaylarının başına çuval geçirilirken, Bush’a karşı niçin sessiz kaldı? “Bari bir nota verseydin” diyenlere, neden “Ne notası, müzik notasından mi bahsediyorsunuz” deyip kenara niye çekildi. Eğer Türkiye’nin onuru için ise,
Evlatlarımız kahpe pusularda şakır şakır şehit edilirken, açıp telefonu Barzani'ye, "Bundan böyle sınırdan kedi bile geçerse, çadırına F16 yağdırırım, nerden geldiğini şaşırırsın" Deseydi ya. Bize turistik vize bile verirken bin dereden su getiren ülkelerde bölücüler cirit atıyor, AB çatısı altında konferans filan düzenliyor... çıksın Meclis kürsüsüne, "Toprağıma, milletime yönelik bu husumet bitene kadar, AB ile ilişkilerimizi askıya alıyorum" deseydi ya... "Benim için Brüksel bitmiştir, daha gelmem Brüksel'e dese ya..
“Birkaç gün önce TRT 2’de konuşan Amerikalı gazeteciler, ‘İran’ın Müslüman ülkeler üzerinde önemli itibarı var. Bu itibarın kaldırılması gerekir. Bize Türkiye gibi her tarafla eşit ilişkisi olan ılımlı Müslüman bir ülke lazım’ diyordu.
TRT muhabirleri, Davos’taki tartışmadan sonra tüm dünyadan canlı yayına alındı. Arapların gururu okşanmıştı. Türk vatandaşı olmak isteyen doktorlar bile vardı. ‘Türkiye bizim ikinci vatanımız. Bize böyle lider lazım’ diyorlardı.
GÖREV ANLAŞILDI MI … ANLAŞILDI… EMRET KOMUTANIM
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Şub 01, 2009 2:16 pm

Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Şub 01, 2009 2:20 pm

Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Şub 01, 2009 2:48 pm

DE Kİ,
Ben hesabıma geldiği yerde, hesabıma geldiği kadar, hesabıma geldiği zaman müslümanım.

İ'TİRAZ MI EDİYORSUN. BU SÖZE İSYAN MI EDİYORSUN. KABULLENMİYORMUSUN BU SÖZÜ...

O ZAMAN ALLAH'IN AYETLERİNE TABİ OL.

Bakara suresi 120. ayet

Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar. De ki: “Allah’ın yolu asıl doğru yoldur.” Sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allah’tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır.

Ali İmran suresi 28. ayet

Mü’minler, mü’minleri bırakıp inkarcıları dost edinmesin. Kim böyle yaparsa Allah ile bir ilişiği kalmaz. Ancak onlardan (gelebilecek tehlikeden) korunmanız başkadır. Allah asıl sizi kendisine karşı dikkatli olmanız hakkında uyarmaktadır. Çünkü dönüş Allah’adır.

Maide suresi51. ayet

Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.

Maide suresi 57. ayet

Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden dininizi alaya alıp oyuncak edinenleri ve öteki kafirleri dost edinmeyin. Eğer mü’minler iseniz Allah’a karşı gelmekten sakının.

ZAMAN ALLAH'IN AYETLERİNE TABİ OL.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön ŞAİRLERİMİZ VE ŞİİRLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir