ŞAHİNKAYALILAR OLARAK BOYLEMİ OLMALIYDIK.

Köyümüz ve köylümüzü ilgilendiren her haber ve olayı ( hastalık, vefat, düğün, kutlama v.b. ),buradan duyurabilirsiniz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Osman Nuri Sarı

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eyl 15, 2009 9:34 pm

Sevgili Hikmet:
Bu güzel sayfada bizlere verdiğin değeri iyi anlıyoruz,yorumları ile katkı sağlayanlarada teşekkür ederim,özellikle Dilek ve Fatma çok güzel yorum yapmış tabii diğerleride hepsi güzel yorumlar,ben artik bu yorumlardan sonra yorum yapmak istemiyorum sonu gelmez bu yorumları orta yolu bulmak zor ama ben bu sitede şikayet olabilecek hiçbir şeyi duymak istemiyorum hep iyi haber güzel mühabbet ile haberleşmek istiyorum,sadece her türlü fikir tartışması olsun şahsi tartışmalar olsun bu tür hesaplaşmaları düşünce platformunda yapsak uygun olabilir herkesi etkilemez sadece ilgililer girer orada ne söyleyecekse söylerler birbirlerine tabii orada da kırıcı olmamak lazım,biz bir aileyiz unutmayalım............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Sal Eyl 15, 2009 11:49 pm

İrfan abi alakana teşekkür ediyorum,burada fikirlerini belirten bütün arkadaşlara ve bayanlara teker teker teşekkür ediyorum.
Benim amacım birliği,beraberliği,sevilmeyi,sevmeyi,ağlamayı,gülmeyi zor günlerde dertlilere derman olmayı bir bütün olarak sağlaya bilmektir inanıyorumki benim gibi düşünenler çoğunluktadır hepsi budurselam eder saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eyl 16, 2009 6:07 pm

Sevgili Hikmet:
Bende sana bir kez daha teşekkür ederim böyle bir konuyu dile getirdiğin için ben yine aynı şeyi söylüyorum düşünce platformun dışındaki bölümler bizim güzellikleri paylaşdığımız bölümler olarak kullanalım düşünce platformuda fikirlerini söyleyenlerin bölümü olsun ama orada da yine bu siteye yakışır bir şekilde tartışma olsun.Ben herkesi selamliyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön DUYURULAR.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir