Orda Bir İnsan Yaşıyor

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

Orda Bir İnsan Yaşıyor

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Sal Kas 20, 2007 1:02 pm

Geride kalan yaz anılarının hatırlandığı 1973 yılının sonbaharında yaprakların ağaçlara elveda demesinin arefesinde bugünlerimize ışık tutan geleneğin modern çağa tanıklığını yapan kıymetli kardeşimiz dünyaya teşrif etti. 1970 li yılların sonlarında ve 80 lerin ilk yarısında yukarki şur medresey-i yusufiyesinde ilkokulla tanışma... ardından çaykaranın pus kokan havasına alışmakla geçen ortaokul ve lıse yılları bu yıllarda çaykaranın en sevdiği tarafının ''şura dönüş'' olduğunu keşfetmesi pek uzun sürmez. Kışın uzun gecelerinde bir zoroşa bir çamurmahallesine akşam oturmalarına gidiş. Bu gidişlerin birinde zurduhluda bir akşam oturmasında açılan bahçeyle ( hakim Ayhan kazancının beraat kararına rağmen) suçlu bulunma ve toplumdan kısa süreli tecrid cezası, cezayı temyize kötürme fakat kararın değişmemesi ve verilen cezayı yerine getirmeme. Ardından bir kış ( 1993 ) zurduhlu öncü birliklerinin gece baskını sonucu kıymetli validesine gece 12 de baklava hazırlatma. bu sırada kendileri zoroşta rukuşun evinde paşa paşa oturmakta , fakat bu kaçış uzun sürmez . ileride anlatılacak anıların oluşması kolay olmuyor tabii. 1995 te erzurumda başlayan ve samsunda biten ve ilmiyeli olma dönemi bundan sonra vartan medresei külliyesinde usulu fıkıh müderrisliği ve bursada temel içeçeğimizi dünyaya tanıtma hamlesi...sonrasında hiç beklemediği bir zamanda hiç beklemediği bir kutlu beldeye (zurduhluya) tayın ve burada kısa süreli muallimlik sonra evlilik coluk cocuk ve en son ayağını memlekete sabitleyen bu muhterem insanı tüm halkımıza tanıtmayı borç biliyorum. uslubu beyan aynı ile insandır.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Sal Kas 20, 2007 2:50 pm

Eh hani bu vatandaş da hiç yabancı gelmedi bana.Boyu birazca uzun.Arada sırada çay içiyoruz onunla
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 21, 2007 7:57 pm

:arrow: Eeeeee Mechulden ,mechul bir yazı..............
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Kas 22, 2007 1:24 pm

Çok önceden sormuştum Meçhul kimdir diye.Kim olduğunu öğrenmiştim ama yine unuttum.Ben fazla merak etmemekle beraber neden böyle rumuzlu yazıların yazıldığını hala anlamış değilim.Sizleri başkalarının tanımasını istemiyorsanız ozaman yazdıklarınızın ne anlamı var diye düşünüyorum.Şahinkayalı birisi olduğunuz kesin ancak şu an nerede ve ne yaptığınızı inanın bilemiyorum.Muzaffer beyin ,meçhulden meçhul bir yazı daha diye ifadesine ben de katılıyorum.Ancak yönetimden de bu tür rumuzlu ifadelere el atılmasını da istemiştim...

Birbirimizi daha iyi tanıyabilmek için başka isimlerin altında saklanmaya gerek yok sanırım.Bir yerde karşılaşsak ve bir Şurlu olarak sizleri tanımadığım için,soranlara MEÇHUL birisi bence desem,sizce doğru olur mu?

Yukarıda kimliğini vermeden SAMİMİCE yazdığınız yazınızı okurken bizimde ona benzer yaşadığımız eğlenceler aklıma geldi.Allah tüm seven ve sevilen dostları böyle eğlencelerden mahrum bırakmasın.Yukarıda yazdığınız yazıda adından bahsetmediğiniz kişinin kimliği hakkında ben de meçhul bir açıklama yapmak istiyorum.Eğer aynı kişiden söz ediyorsak o kişi.sitemize emeği geçenlerden birisi olabilir mi?

Selam ve sevgilerle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 22, 2007 2:35 pm

:arrow: Sevgili Adnan,
Bu mechul dostumuz Ayallardan bir dost galiba...Bize bir zamanlar söz vermişti ama hala yerine getirmedi..."Kısa zamanda gerçek kimliğim ile sitede olacağım " demişti...O sözü benim için hala gündemdedir...

Bekliyoruz Mechul,,,,,,,

Anlattığı kişi,sanki bana kendisinden bahsediyor gibi geldi....

Bu sayfada onu da açıklarsa memnun olacağız....

Haydi mechul,,,,

Burası Tanışma-Kaynaşma yeri,,,,,,

İstersen bizlerin merağını gidermek için önce Adnan Ayaz'a sonra da benim sayfama misafir ol ve kimliğini bizlere açıkla...

Bekliyoruz....................................................Unutma,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naci Altuncu » Cum Kas 23, 2007 7:33 am

Meçhul kim bilmem ama anlattığı kişi sevgili Sami Ayan dır.
Sami için herkes çol şey yazabilir. O yAZILANLARIN TÜMÜNÜ HAK EDER.
Naci Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Kas 23, 2007 8:18 am

Evet sevgili mechul memleket özlemi kendini hissettirmeye başladı sanırım.Ama bence çok yerinde bir yazı oldu.Yazına konu olan kıymetli şahıs hakkında ne yazsak yinede tam anlamıyla ifade edemeyiz onu.Adam gibi adam,dost canlısı,sadık,herzaman heryerde dostluğuna ihtiyacımız olan bir kişilik ve ben onu çok seviyorum.Ne adamlar tanıdım hey hep hikaye yalan çıktı.Kimi dedim Ağır birşey Ölçtüm baktım gram çıktı.Bu dizelerden sonra diyorumki:İyiki seni tanımış senin gibi bir dost kazanmışım ömrün uzun olsun.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Kas 23, 2007 5:04 pm

Aşağasından yukarısına, sağından soluna, yedisinden yetmişine herkesin hemfikir hem de iyi fikrine sahip biri olmak çok zor elde edilebilen bir durum hele de bizim köyde, bunu hak eden Sami’yi sevgiyle selamlıyor, böyle biriyle arkadaş olmaktan onur duyuyorum.

Bu arada sevgili Meçhul; seni sitede tanımayan kalmadı şurda biri iki kişi var sorup duran ya sen de ya ben diyeceğim kim olduğunu gizemini koruduğunu sanma :D , ayrıca ne olursun türkçe kelimeleri biraz daha fazla oranda kullanmanı rica ediyorum
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Kas 23, 2007 5:19 pm

:arrow: Sami Ayan için açık bir sayfa açsaydın Mechul ! Ne olurdu ?

Ayrıca bu Mechulun kim olduğunu sorup öğrenmiştim ama unuttum...Sevgili Dr. Bülent bari açıklasaydın bu sayfada....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt Kas 26, 2007 12:53 am

Burada benimle ilgili beni mahçup edecek ifadelerle benim hakkımda fikir beyan eden Naci ve Adnan abime, sevgili dostlarım Bülent ve Cengiz'e, Muzaffer hocama teşekkür eder, sevgili mechuliyeti mazide kalmış dostuma da bu nefis yazma kabiliyetini hakedenler için kullanmasını tavsiye ederim. İyi duygularına sonsuz teşekkürlerimi ayrıca ifade etmek iletiyorum tabi. Değerli dostlara kalpten kalbe yol gittiğini hatırlatır, saygı ve muhabbetlerimi sunarım..
En son Sami Ayan tarafından Pzt Haz 15, 2009 1:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 3:10 pm

Muzaffer amcanin dedigi gibi sevgili mechule yakisan bir mechul yazi daha yazmis :) neyseki mechulun kim oldugunu biliyorum, bulent hakli ya kendin acikla yada bizde senin hakkinda boyle mechul bir baslik acarak kimligini desifre edecegiz siteye :)

Mechul kisinin Sami oldugunun okur okumaz anlamisdim, onun hakkinda yazmakla onun beyefendigiliginimi? durustluginimi? dost canlisini oldugunumu? KOYLUSU ICIN HERSEYI YAPABILECEIGINI? HANGISINI ANLATMAYA KALKASANIZ BENCE KELIMLERE YETERLI GELMEZ..IYIKI VARSIN SAMI AYAN ALLAH SANA ESINLE COCUGUNLA HUZURLU VE UZUN OMURLER VERSIN...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön KÖYLÜLERIMIZ VE ÜYELERIMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir