Sosyal bir Fenomen (Hebeşina)

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

Sosyal bir Fenomen (Hebeşina)

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Cum Oca 05, 2007 2:21 am

Resim

RESIM FATMA OZBILGININ ARSIVINDEN ( mechul kusura bakma sayfana mutahale ettim resimli cok daha anlamli oldu) :)

Bir kaç neslin yetişmesine dayelik yapan, talebe ruhunu hiç kaybetmemiş bir muallime. Bugünlerde vefat edenlere bir fatiha okuyorsak onun bunda çok katkısı olmuştur. Yazın kuşmerde kışın ise köyde her daim istikamet üzere ve ciddiyetle ele aldığı işini yaşlı genç demeden her zaman yerine getirmeye çalışan bir mürşide. Öyle zannediyorumki bir kısmımızında ebesidir. O yeri geldimi bir öğretmen , yeri geldimi bir doktor, yeri geldimi kaybolan sığırların kurtlar tarafından yenilmemesi için dua eden bir abid ve zahid. Onun yerini kimsenin dolduramayacağı muhakkaktır. Öğrendiğime göre şu sıralar Ankarada ikamet ediyor. Fakat aslında yetiştirdiği talebelerinin gönlünde taht kurmuş ve hey gidi günlerini özlüyordur. Hepimizin değişikte olsa anlatacağı bir anısı vardır, uzun ğereği ile ve bas makamındaki sesiyle bizi disipline etmeye çalışan bu insana en azından oturduğumuz yerden bir dua etsek vefalı olduğumuzu göstermiş olacağız. Evet hocam leketcaekümü sonunda ezberledim....
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sonay Kazancı » Pzr Nis 29, 2007 6:35 pm

yerin nur olsun hocam.bir fotoğrafı da olsaydı çok hoş olacaktı.yasini tebarekeyi ve diğer bütün sureleri onun sayesinde ezberledik.onun hakkı ödenmez.yerin cennet olsun...
Kullanıcı avatarı
Sonay Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 29, 2007 7:39 pm

ola sonay hebesina yasayur allaha cok sukur olmedi :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sonay Kazancı » Pzr Nis 29, 2007 8:09 pm

valla abla ben uzun süredir köyümde kim öldü kim kaldı pek haber alamamıştım.bu site sayesinde haber alabiliyorum. teşekkür ederim.bak yaşadığını öyrendim. allah uzun ömürler versin :lol:
Kullanıcı avatarı
Sonay Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Pzt May 07, 2007 10:47 am

Allah daha nice ömürler versin.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 09, 2007 9:25 am

Çok güzel bir şekilde anlatıldı.Ben kim olduğunu anlayamadım.Evet Habeşina ama......Tanıyanlar bilir tabi.......Ama daha teferrüatlı tanıtılsaydı daha iyi olacaktı....Bir de şu mechulu bir bilebilsek kiiiiiiiiiim !!!!!!!!!

İlk yazıyı okuduğum zaman bu sayfa hayli ilgi görecek diye düşünmüştüm. Ama ne yazık öyle olmadı. Demekki çok vefasız bir durum sergieniyor.Ne diyelim.

Dilerim Habeşina emeğinin karşılığını açılan sayfada alamadı ama ilahi adaletin sergilendiği ahiret aleminde alır inşallah....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sezai Ataman » Pzr Eyl 30, 2007 9:26 pm

BANA BİRHARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM hocamızın bizlere emeği çoktur. Bizlere birşeyler öğretebilmek için kışın çamurlu mahallesinden zurtuğlıya zaman zaman 1 metre karı aşıp gelen hocamın ellerinden öper nice sağlıklı uzun ömürler dilerim
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön KÖYLÜLERIMIZ VE ÜYELERIMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir