SURUN ESKI GENC USAKLARI..

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

SURUN ESKI GENC USAKLARI..

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 23, 2007 2:49 pm

Resim

Sagdan sola dogru..Muhammet Ataman,Irfan Ayal,Ayhan Ayal,Senol Ayal, Yahya Sula, bildiklerim bu kadar bilenler isimleri eklesin lutfen...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş May 23, 2007 3:25 pm

Devamı:Celal Şahin, Faruk Kavaz, Ömer Şahin, Süleyman Palesaç,Zekeriya ..., İrfan Ayal ın abisi, İhsan Ayal, Yüce Ayal, Ali İşçi (?), Küçükbey amcanın oğlu, soldan ikinci Fatih ..., yanındaki kazancı ..
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş May 23, 2007 3:35 pm

Ayrıca "eski genç kuşakları" demene de şaştım Fatma, ne bileyim hala genç, yaşlanmmaz genç diyebilirdin.Senda bu kuşaktansın hoş.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 23, 2007 4:29 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:Ayrıca "eski genç kuşakları" demene de şaştım Fatma, ne bileyim hala genç, yaşlanmmaz genç diyebilirdin.Senda bu kuşaktansın hoş.

Bilerek bende oyle yazdum zaten :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlhan Ayal » Prş May 31, 2007 4:22 pm

önde beyaz gömlekli mehmet kazancı, arkasında kardeşi , sağında palesac fatih ayaloğlu, en sağda ise ömer kazancı olsa gerek
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Ağaoğlu » Cum Haz 01, 2007 10:17 pm

ALTTA EN SAĞDA ERKEN YAŞTA KAYBETTİĞİMİZ, 10 YILLIK SIRA ARKADAŞİM, DOSTUM MUSTAFA ÖZBİLGİ'NİN(KERAHMET) ABİSİ MEHMET ÖZBİLGİ.
Kullanıcı avatarı
Fatih Ağaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Haz 01, 2007 11:23 pm

Evet Mustafa Kazancı(Öğretmen) de aralarında........

Resim için teşekkürler Fatma,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yahya Ataman » Cmt Haz 02, 2007 10:29 pm

Evet eski genç kuşaklar:)) Genç-Delikanlı-Yaşlı-İhtiyar.....Şuan hangi kategorideler bilinmez ama Hepsini tanıyorum.
Sol baştan hepsini yazmaya başlayayım.Abimden başlayayım tabi torpilli o:)) Yeşil montu ile en sol başta Zekeriya ATAMAN abim(Öğretmen),hemen yanında Süleyman AYALOĞLU(Palesac),yanındaki ismail AYALOĞLU(palesaç),yanındaki Faruk ŞAHİN(kavaz),yanındaki Dr.Celal ŞAHİN,en tepeden bakan Yahya SULA(İmam),hemen yanında çaktırmadan sağ tarafa bakan Şenol AYAL(çAYKARA HASTANE MÜD.),Şenol abinin elinin altında Aydın ATAMAN(Küçükbey),Şenol abinin yanındaki Ayhan AYAL(Zihni hocanın oğlu),soldan ikincisi İrfan AYAL ve yanındaki Muhammet ATAMAN(Kamaci)
Sol başta oturanlardan başlarsak;Ömer ŞAHİN(İMAM),Fatih AYALOĞLU(Süleyman abinin amcaoğlusu Palesac).yanında zorla nefes almaya çalışan Orhan KAZANCI(Yüklendiler ona nefesi zor çıkayu:)),yanında bıyıklarının altında gülen Mehmet KAZANCI,yanındaki fesliyi tanıdım ama ismini bilmiyorum(İrfan abinin amca oğlusu galiba),yanındaki İhsan AYAL(Öğretmen),yanında deri ceketli Ali İŞÇİ(şimdi saklasa o saçlari:)),ve en sondaki Mehmet ÖZBİLGİ(Kerahmet)
Hepsine abi derim halen daha "GENÇ KUŞAKLARDAN" sayılırlar eskiyen sadece zaman...
Bu fotoğrafta birkaç eksik kişi kaldı onlarıda ben yazıp siz hayal edin:)) Sami AYAN,Ulvi BAYRAKTAR,Yusuf MURUTOĞLU ahada atakım temamdur..:))
Hepsine saygı ve sevgilerimi yolluyorum...
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sezai Ataman » Cmt Eyl 29, 2007 6:53 pm

o trabzonli fesi ile olan irfan ayal ın ağabeyi hüseyin ayal güzel bir anı yaşatanlara teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön KÖYLÜLERIMIZ VE ÜYELERIMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir