Evet eski genç kuşaklar:)) Genç-Delikanlı-Yaşlı-İhtiyar.....Şuan hangi kategorideler bilinmez ama Hepsini tanıyorum.
Sol baştan hepsini yazmaya başlayayım.Abimden başlayayım tabi torpilli o:)) Yeşil montu ile en sol başta Zekeriya ATAMAN abim(Öğretmen),hemen yanında Süleyman AYALOĞLU(Palesac),yanındaki ismail AYALOĞLU(palesaç),yanındaki Faruk ŞAHİN(kavaz),yanındaki Dr.Celal ŞAHİN,en tepeden bakan Yahya SULA(İmam),hemen yanında çaktırmadan sağ tarafa bakan Şenol AYAL(çAYKARA HASTANE MÜD.),Şenol abinin elinin altında Aydın ATAMAN(Küçükbey),Şenol abinin yanındaki Ayhan AYAL(Zihni hocanın oğlu),soldan ikincisi İrfan AYAL ve yanındaki Muhammet ATAMAN(Kamaci)
Sol başta oturanlardan başlarsak;Ömer ŞAHİN(İMAM),Fatih AYALOĞLU(Süleyman abinin amcaoğlusu Palesac).yanında zorla nefes almaya çalışan Orhan KAZANCI(Yüklendiler ona nefesi zor çıkayu:)),yanında bıyıklarının altında gülen Mehmet KAZANCI,yanındaki fesliyi tanıdım ama ismini bilmiyorum(İrfan abinin amca oğlusu galiba),yanındaki İhsan AYAL(Öğretmen),yanında deri ceketli Ali İŞÇİ(şimdi saklasa o saçlari:)),ve en sondaki Mehmet ÖZBİLGİ(Kerahmet)
Hepsine abi derim halen daha "GENÇ KUŞAKLARDAN" sayılırlar eskiyen sadece zaman...
Bu fotoğrafta birkaç eksik kişi kaldı onlarıda ben yazıp siz hayal edin:)) Sami AYAN,Ulvi BAYRAKTAR,Yusuf MURUTOĞLU ahada atakım temamdur..

)
Hepsine saygı ve sevgilerimi yolluyorum...