Hasret in açtığı bu başlık en azından 6 ay önce idi, Naci amca. O zamanlar ya senin henüz foruma girmediğin (anasayfada ki köşende yazılarının olduğu ) ya da yeni yeni foruma yazmaya başladığın ama belki bunu Hasret in farketmediği zamanlardı belki de. Veya da forumu da köşe yazıları kullanıp karşılıklı diyaloğa geçmediğin o ilk dönemlerdi. Gerçi Hasret adına cevap vermiş gibi oldum ama senin bu denli alınıp kırılmanı istemediğim için yazma gereksinimi duyuyorum. "anamun günlüğü" serisine savunma getirmen ise akıl almaz bir durum, buna ayrıca bir üzüldüm.Bu siteden geleceğe kalacak nadir başlıklardır onlar ve anlamayanlara bir cevap vermen de gerekmez di bence (anlamayan da olamaz ya)
Hasret in üyelerin hallerini çağrıştıran listesinde benim için de hoş bişey yazılmadı ama ben alınmadım, çünkü ben ne yaptığımı biliyorum ve Hasret in tarifini espri olarak algıladım. Genel olarak da listeyi bende beğendim. Ayıp ettiğimi hiç düşünmüyorum. Sen kızıp bırakmayabilirsin ama ben gene bırakabilirim (sadece kendim için değil, senin içinde bir başkası içinde, site içinde) gene dönebilirim de

,