SUR'UN ALBUMUNDE MUTLAKA OLMASI LAZIMDI! KIBAR PASAL.

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

SUR'UN ALBUMUNDE MUTLAKA OLMASI LAZIMDI! KIBAR PASAL.

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Tem 22, 2007 3:18 pm

Kibar Pasal kesinkli bu albumde olsmasi gereken bir kisi..
Allah Rahmet Eylesin Hocam, Yerin Mekanin Cennet Olsun..

Resim
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 23, 2007 4:39 pm

Evet Kibar benim İlkokulda sınıf arkadaşım.1957-1962 yılları arası bir birliktelik....Sonrası bizim Kırıkhan'a gidişimiz ile ayrılışımız....

Sanırım sonrası az bir görüşmemiz olmuştur...Ve erkenden bir kaza sonucu vefat edişiyle aramızdan ebediyen ayrılışı......

Kendisine Rabbimden rahmet diliyorum...İnşallah Cennette bir araya geliriz.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Sal Tem 24, 2007 9:55 am

Allah rahmet etsin iyi bir öğretmen idi benim öğretmenim değildi fakat tanıdığım birçok insandan onun hakkında hoş sözler duymaktayım.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Tem 28, 2007 3:49 pm

Taner burda babani tanitmak anlatmak sana dusuyor, bir an once sitede olman dileklerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt Tem 28, 2007 10:30 pm

Değerli meslektaşımın ve onun gibi birçok değerlerin en kısa zamanda bu sayfalarda yerini alması dileklerimle tekrar Allah rahmetini esirgemesin diyorum ...
....
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 28, 2007 10:43 pm

Kaç defa dedim ki şu sitemizde "Kaybettiklerimiz" Köşesi olsun..... Olmadı, bir gün olur inşallah......

Bu sadece resim olabilir,kısa hayat hikayeleri ile birlikte resim de olabilir... Yeterki olsun....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Tem 31, 2007 9:10 pm

Kuşkusuz Şur albümünde mutlaka bulunması gereken bir fotoğraf ve şahsiyettrr merhum Kibar Hocam. Kendisine sinirlenmenin yakışmadığı, zaten de sinirlenmeyi beceremeyen melek gibi bir insandı. 21 yıl önce bir Şubat ayının ilk günlerinde, karlı ve güneşli bir gündeki cenazesi hala belleğimdedir. Çocukluğumdan gençliğime geçiş döneminde benim zihnimde ve duygu dünyamda derin izler bırakmıştır ölümü. Ayaklarındaki rahatsızlığı nedeiyle zaman zaman öğretmenliğini yaptığı öğrencileri önünde düşerdi. Bu haline çok üzülürdüm.Ölüm haberini teelevizyondan duymuştuk. Elim bir trafik kazası vesile olmuştu ölümüne. Onun ölüm haberini sunan bayan spikeri hep antipatik buldum o andan sonra. Ölümünün üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen unutamadığım kişilerden biridir. Kendisini tanıyan tüm insanların razı olduğu gibi, tüm gönlümüzle razıyız ondan.Allah da razı olsun.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Ağu 04, 2007 8:49 am

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Ağu 05, 2007 7:19 pm

Trabzonda havaalanında dedemlerin evinde oturuyoduk, Ahmet amca (Özbilgi) bize geldi, haberi ondan aldık. Sami nin de dediği gibi TRT haberlerinde isminin nasıl geçtiğini dün gibi hatırlarım. Evdekiler çok üzülmüştü. Ben kendisini tanımazdım, bir kere yaylada caminin yanında kahvenin arkasından krem rengi bir pantolon ve beyaz gömleğiyle aksayarak eve gidişini hatırlamam sanırım o kara haberin etkisiyle aklımda kaldı. Ayrıca Paşa'yı ve Taneri tanıdığımdan olsa gerek çok üzülmüştüm.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

muallimi evvel

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Sal Ağu 21, 2007 3:10 pm

Vefa bizim bahçemizin gülüdür. Rahmetli kibar hocamızın herkese çok fazla emeği geçtiği şüphesiz. benimde şur köyünde başlayan (1980) ve hala devam eden (2007) eğitim hayatımın mümtaz, babacan, mualla , mütevazı ve pek muhterem ilk öğretmenidir. Fakat şunuda belirtmekte fayda var , kendi çocuklarından daha fazla emeği bizlere verdiği aşikardır. Bunun en büyük kanıtı küçük oğlu Taner dir. bizum kada şamslı değildi taner. yoksa babasında olan vefa duygusunun aksine kendisi son derece vefasuzdur. Babası çok nazik olmasına rağmen o son derece perduşdur. yine babasının son derece müşfik ve babacan olmasına karşın o son derece kıbidiyoz ve bumburodur ve hakeza....
Kıymetli hcamızı yad ediyor ve uzaktanda olsa okuyacağımız fatihaların ona ulaşacağını ümit ediyoruz.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cmt Ağu 25, 2007 8:44 pm

1986 yılının ilk döneminde 1. sınıf öğretmenimdi. Evet Sami ağabey tam 21 sene oldu dönemin 2. yarısında vefat etti. Mekanı cennet olsun.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön KÖYLÜLERIMIZ VE ÜYELERIMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir