Bu sitede (yazılan yazılara bakıldığında) benden başka Orhan Pamuk yandaşı yokmuş gibi görünüyor. O halde kunazlık yapmanın da pek anlamı yok. Başlığa direk "Osman Sarı'nın İvedilikle Yanıtlamasını istediğim Bir Kaç Soru" da yazabilirdin. Ha. Pardon. O zaman kişisellik içerirdi.

Ben Orhan Pamuk yandaşı değilim. Beni hala anlayamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz. Zaten sizden beni anlamanızı da beklemiyorum. Herkesin fikri kendisine.
Peki. "Madem Orhan Pamuk yandaşı değilsin,niçin bu başlığa cevap verme gereği duydun." diye de soracaksın. Değil mi? Hadi bakalım zeki çocuk. Bunu da sen bul bakalım. Bulabilecek misin?

Bulamazsan ben cevabını vereceğim. Üzülme.Emi.

(Benim uslübum bu. Ne yapabilirim. Değiştiremiyor insan. Doğallığı çok seviyorum. Konuştuğum gibi yazmak hoşuma gidiyor. Ben yazar değilim ki, az sözcükle çok şeyler anlatabileyim. O işi Orhan Pamuk'a (Serkan'ın değimiyle Pambuk'a) sorun. (Merak etmeyin "Nobelin Kobel, Pamuk'un Yamuk ve Pambuk olduğu yerde birazdan da "Pamuğun" "Pombok" a dönüşmesi muhtemeldir. değil mi? Ne dersiniz. Beklemiyor da değilim hani.)
Saygılarımla