"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Forumda Paragafa tıklasın ve yazmaya başlasın... MÜMKÜNSE 22.00-23.00 ARASI MUTLAKA PARAGAFTA OLALIM...Tabi diğer zamanlarda da olmamız lazım...Bilmem anlatabildim mi
Bu akşam ki paragaf bol katılımlı neşeli bayrama özel güzel bir şekilde geçmesi dileklerimi iletiyorum tüm katılımcıları katkılarından dolayı kutluyorum.herkesi selamlıyorum......
HOŞ OLSUN SOHBETİNİZ HEPİNİZE SELAMLAR
BİRLİK BERABERLİĞE VESİLEDİR BAYRAMLAR
TATİL UZUN OLUNCA DEĞİŞTİ PROGRAMLAR
HABER VEREYİM DEDİM KUSURUMA BAKMAYIN
Siz bahane bulmayın her hafta bir yerlerden, Size selamlar olsun Kocaeli Gölcükten, Sizlerle bir olmaği istiyorum yürekten, Sakın hata yapanın kusuruna bakmayın...
Gün gittikce çoğalsın selam verenleriniz.
İnsanları her zaman karşılıksız severiz.
Garipleri gönülden ziyarette ederiz.
Havalı olanlara dönüp bile bakmayın.
Bayrama iki gün var mübarek olsun size, Küskünler barışmalı gerek var mıdır söze, Sitede buluşuruz ne mutlu olsun bize, Sakın ola kimseye yan göz ile bakmayın...
Pendiktenolsun size kucak dolusu selam.
Gelenlere merhaba yapsak bir iki kelam.
Yolumuz doğru yoldur sohbet etmeye devam.
Yanlışımız olursa kusuruma bakmayın.
Dokuz günlük tatil var vatandaşlar yollarda, Valizler ellerinde yengeler de kollarda, Benim de aklım fikrim sitedeki dostlarda, Başınız hep dik olsun sakın yere bakmayın....
Kurban Bayramı geldi camide buluşalım
Tüm sevdiklerimizle bayramı konuşalım
Herkesle tokalaşıp sevgide buluşalım
Millet ne derse desin siz onlara bakmayın.....
Ne oldu radyomuza yine kesildi sesi, Açılışta var idi acaba eksik nesi, Bayram dolayısıyle buluşma Pazartesi, Herkesle Bayramlaşın küçük büyük bakmayın...
ÇAYKARA MERKEZİNDE BİRAZCIK MOLALANDIM
ŞU AN BİR TAKSİ TUTUP SİLANDOZA YOLLANDIM
PARAGAFTA DOSTLARI VALLAHİ GARİPLANDUM
ADNAN BU AKŞAM DÖNMEZ EKRANLARA BAKMAYUN
Erken geldik buraya mecburen yazacağız.
Sabahleyin camide saf tutup kılacağız.
Büyük küçük herkesle tabi bayramlaşacağız.
Gördüğünüz mezarlara okumadan bakmayun.