"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Forumda Paragafa tıklasın ve yazmaya başlasın... MÜMKÜNSE 22.30-23.00 ARASI MUTLAKA PARAGAFTA OLALIM...Tabi diğer zamanlarda da olmamız lazım...Bilmem anlatabildim mi ?
Bu akşam yine maç var,dostlar maça gideceğe benzer...Ama maç öncesi ve sonrası buluşalım..Trabzonspora başarılar dilerim..
Haydi Trabzon haydi güldür bütün yüzleri, Görer mi şampiyonluk Altuncunun gözleri, Gökhan ile Umuttan bekliyoruz golleri, Yattara ile Isaac onlar da atsa olur...
Evet bu akşam güzel bir maç var mutlaka almamız lazım gelen bir maç bu inşallah alırız neşeli paragafa döneriz,maç bitene kadar katılanlara iyi paragaflar diliyorum......
Şampiyonluk payesiyle güleceğiz hepimiz
Yurdumun heryerinde duyulacak sesimiz
Bu hasretin dışında yoktur başka derdimiz
Gökhanda gol kralı olmasada olur...!!!
Cumleden iyi akşamlar diliyorum...!!!
Bol muhabbetler sağlık ve mutluluk dolu saatler diliyorum...!!!
İnşallah maçtan sonra mutluluk içinde yazmayı ALLAH nasıp eder bizlere...!!!
Çok teşekkür ederim Kamil ile İrfana, Trabzonumu seven dost sakın takma kafana, Paragaf senin sayfan gelip de yaz sayfana, Fazla kafa yormayın TRABZON şampiyon olur...
Sende maçı seyredecen anlıyorum mesajdan
Rabbim güldürsün bizi galıp gelelim bu maçtan
Kamil Kardeşim sana müjde vereyim burdan
Galıp geleceğiz biz golleri slyva atsada olur
Sizlere duyurum var biz maça gidiyoruz, Dükkanımız açıktır maç sonu geliyoruz, Belirttiğim saatte dostlar buluşuyoruz, Trabzon galip gelirse taraftar mutlu olur...