"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Her hafta Cuma akşamları Paragaf zamanıdır…Bu haftada Paragaf yaklaşıyor..Önceden açmakta bir sakınca yoktur..Herkes günlük işlerini tamamlayıp eve geldiği zaman akşam yemeğini yesin ve PC başına otursun.. www.sahinkayalılar.com ‘a tıklasın..Forum (Paragaf) ‘ a da tıklasın..Forumda Paragafa tıklasın…Eğer haftalık paragaf sayfası açılmış ise yazmağa başlasın.. Saat beklemeye gerek görmüyorum..O zaman daha fazla süremiz olacak demektir..
Ayrıca bu haftada bir yapılıyor..Mümkünse her işimizi,her randevumuzu ona göre ayarlayalım.Ve mümkünse uykumuzdan biraz fedakarlık yapalım.Erkenden kaçma hastalığını yenmeye çalışalım…Birlikteliğimiz fazla olsun..Sayfalar çok olsun…
Bütün Şurlularla bu akşam 112.Paragafta buluşalım…..
Başlayalım yazmaya herkes burada olsun, Bu akşam katılanlar daim mutluluk bulsun, Birlkte bu dostların kalbine huzur dolsun, Bakalım bu akşam da katılım olacak mı ?
ARAYAN BULUR ELBET DOSTLARINI HER YERDE
GEÇEN HAFTA KİM SORDU ACABA ADNAN NERDE
BAKTIM İSMİM YAZILI ALTUNCU MUZAFFERDE
HABERDEN HABERSİZLER,HABERDAR OLACAK MI?
SON DAKİKA HABERİ VEREYİM SİZE TEZDEN
ELÇİYE ZEVAL OLMAZ ÖZÜR DİLENUR SİZDEN
BU AKŞAM GEÇ YAZACAK BİRİLERİ ÇERKEZDEN
SİZE SELAMI BEN VERSEM KABUL OLACAK MI?
ALLAHIN SELAMINI GERİ ÇEVİRMEK OLMAZ
ELLİ YILLIK ÇINARI BİRDEN DEVİRMEK OLMAZ
NE ZOR İLE GÜZELLİK NE DE SEVİLMEK OLMAZ
GELENLERLE PARAGAF BAKALIM OLACAK MI?
Evet bazen yanlışlık olur Adnanım böyle, Seni üzenler olmuş kızmadığını söyle, İrtibatlar kesildi bu ara bizim köyle, Bağdaşlardan ölen var haberi olan var mı ?
Gene geldi demeyin her zaman geleceğim
Buraya katkı vereni muhakkak seveceğim
Zaman ilerledikçe birkaç şey diyeceğim
Söylediğim sözlere cevaplar olacak mı?
Çerkezköy böyle yapar alıştık hallerine, Allahım kimseyini düşürme dillerine, Son günlerde katarakt düşmüştür gözlerine, Çerkezköylü İhsandan yeni bir haber var mı ?
Coşkun senden isteğim üzecek bir şey deme, Altuncunun canına sakın sıkıntı verme, Cevap elbet verilir tatlı canını üzme, Bakalım ki bu akşam katılım olacak mı ?
Allah izin verirse, tabip çare yareye;
Hastalık ile şifa girer aynı kareye
Geçmiş olsun diyorum Zaz Mahmut ağabeye
Bilmem ki dileğimden haberi olacak mı?
Paragafa gelenler gelmeyeni neylesin
Biraz ayıp ederler bunu herkes söylesin
Masaya yatırılıp biraz tiftik eylensin
Hocam yanlış nerede cevabın olacak mı?
En son Coşkun Şahin tarafından Cum Nis 18, 2008 6:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Adnan hocam babana geçmiş olsun diyorum
Mahmut amca nasıldır bir cevap bekliyorum
Mevlam yardımcı olsun şifalar diliyorum
Bütün hasta dostlara burda dua olacak mı?