"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Havalar ısınınca değer bulur gömlekler, Yaşlar ilerleyince dokunuyor yemekler, İnşallah boşa gitmez verilen bu emekler, İşler yola girecek,diyorlar; bekleyelim.
sayarız sayılırız haddimizi bilende ne beyinler can buldu kim bilir o rahlende feyiz var ziya vardır nur damlayan çehrende tedrisata hazırız bir davet bekleyelim
Hedef dokuz sayfadır bilmem gerçekleşirmi, Yahya Hoca koşarak bizlere ekleşirmi, Bu iş elbette zordur bizlerle bekleşirmi, O belki gelmeyecek biz bari bekleyelim.
Talebeler çiftleşti ne dersin bu duruma, İstersen o rahleyi çevir resmi kuruma, Ve hemen cevap ekle sorduğum o soruma, Ona göre Ayazla birlikte bekleyelim.
dokuz sayfa on sayfa nasıl verdin kararı uykusuz kalıyorsak kime olur zararı gönül rızası varken ben olamam firari katkı yapacakları bir saat bekleyelim
Haddim değil sizleri eğitime tabi tutmak, Amacım hep beraber fikire fikir katmak, Rahle ile mümkündür bilgileri yutmak, İlim kapısı açıksa biz neden bekleyelim?
fikirler beyinlerde zamanla olgunlaşır her insan kafasında muazzam bir şey taşır eğer çalıştırırsa bir çok şeye ulaşır her beyinden yepyeni ürünler bekleyelim
anlaşılan Saatçı kapattı bu sezonu başka paragaflarda dostları bekler onu Muzaffer'e sorarsak uzar gider bu konu gündemi değiştiren bir yorum bekleyelim
Allah af etsin bizi derine dalamadık, O gençlik çağlarında bir şeyler alamadık, Sonradan pişman olduk bu defa bulamadık, Yaratan af edici ondan af bekleyelim.
Beklenen dostlar geldi Yahya Hoca geliyor, Kadro tamamlanmıştır herkes onu biliyor, Geride kalan dostlar çağırsan da gelmiyor, Mart ayında olmasa Nisanda bekleyelim.
Bu hafta sağolunuz memnun ettiniz beni, Dersin ki bu dünyaya Altuncu gelmiş yeni, Adnan Hoca ben yarın nerde beklesem seni, Öür hep böyle geçti biz yine bekleyelim.