"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Zorla güzellik olmaz yıllarca söylüyoruz, Olur bir gün inşallah ardından diliyoruz, Her şeye rağmen burda bizler rahatlıyoruz, Dua edelim dostlar bir gün olsun çok güzel.
Daha çok erken saat Saatçı pes eyleme, Hanım kızıyor bana yanılıp da söyleme, Bu sayfada yazanı ne olursun tekleme, Karşılıklı atışma olursa olur güzel.
Adnan izin isteyip çaktı gitti selamı Muzaffer ile bile sürdürelim kelamı Tabakta bakar durur bitireyim helvamı Üçeller in helvası inan dostum çok güzel.
Güya bekler dururum Mahmut ve Müfettişi, Herhal habu dostların olamaz burda işi, Biri çıkıp gelirse oluruz tam üç kişi, İkisi çıkıp gelse o olur daha güzel.
Ey dostum son dörtlkte karıştırdın ayağı Yanlışlık düzeltmekte ustaymışsın bayağı Bunu acemi yapsa yemiş idi dayağı Açıktan eleştirmek bilirmisin ne güzel.
Maşallah sana dostum amada boğazın var, Ye iç sakın aldırma yemek her şeyi kovar, Biraz da sadaka ver o da belayı savar, Dilerim Yaratandan sağlığın olsun güzel.
Atışma sona erer dokuz sayfa olunca, Altuncu neşelenir burda huzur bulunca, Acaba ne der dostum dermi saat dolunca, Allah verir kolaylık atışma olur güzel.