"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İster inanın ister inanmayın,bugün içimden geçen şu; Allah'ım bu gece inşallah gelen çok olur.En az 9 dost buluşur inşallah dedim. Şükür şu ana kadar 9 gönül dostu buluşmuştur. Bu dileğim gerçekleşti. Şimdi de diyorum 9 sayfa olsun. Bu da size bağlı.
Entere dört kere bas ondan sonra bir nokta Bahaneye gerek yok bizim sitemiz şokta Adnan Ayaz diyor ki,üst üste iki nokta Gölcük'te iki kardeş zora sokmayın beni.
Yatmadan hatırladım istedim selam vermek Ufakta olsa birkaç gönüle girebilmek Halhatırı sorarak iyi haber öğrenmek Sonra yatmak isterim herkes anlasın beni
Merak etme can dostum ağabey üzmez seni, Burada buluşmamız bilirsin değil yeni, Coşkun Şahin gelmiştir kare yapar üçgeni, Her zaman söylüyorum yalınız brakma beni.
Coşkun da görüntü bak selam verir trabzondan Bir hoş geldin diyeyim mesjini yazmadan Sorayım hele ona ne var ne yok oradan Geç de olsa gelerek mutlu eyldi beni.
Raporu veriyorum çünkü evde değilim Gönlüm yatmaktan yana aslen grevde değilim Biliyorum bu demde gizli yerde değilim Artık herkes yatacak uğurlasınlar beni....