"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sormayın neredeydim nerde söndi fenerum Bu hayat yollarında yokuş çıkar inerum Fırsatım olduğunda yanınıza dönerum İçinizden kim dedi Zazoğlu kesin gelir?
Altuncu liste yaptı, isim isim okuyor paragafa renk için, ince ince dokuyor hocaları çağırdı, yollarına bakıyor uyku girmez gözüne, bekliyor biri gelir
Zazoğlu’nun durumu her gün iyiye gider, Telefonda sorunca nazlanarak onu der, Şikâyet etmez dostum ara sıra şükreder, Bilgisayar ayarsız onun için geç gelir.
geçmiş olsun kadim dost, nasıl kestin elini günahına kefaret, zikirde tut dilini on beş gün geçti artık, sil gözünün selini biraz da sabır eyle, şifa Allah'tan gelir
Başımın tacısın sen, süt kardeşim merhaba bu ne büyük sitemdir, zor geliyor hesaba farzet ki kusur ettim, affolmaz mı acaba umarım ki bu özür, suçumdan önce gelir
oyunu durduralım, yine bozuldu kare zazoğlu kaçtı gitti, kim bilir acep nere gülmeyecek bu bahtım, yüreğim doldu yare öpmeyecek olanın, sesi uzaktan gelir