"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Anlaşılan bu akşam yedi sayfa olacak, Yarın ya da obur gün biriler okuyacak, Bu saat sonrasında kim neyi dokuyacak, Aradığım uykuyu ben inşallah bulurum.
Sen beni anlamakta niçin zorlanıyorsun Sayfalar sekiz olmaz niçin darlanıyorsun Nazın bana geçiyor öyle davranıyorsun Sabah işim olmasa üçü dördü bulurum.
Gene ne işin vardır diye sormak istersin Şifreli cevap versem kafa yormak istersin Benim yerimde olsan tütün sarmak istersin İnşallah dertlerimin çaresini bulurum.
Ne kaldıki şurada yazacağın altıdır, Her yazdığın dörtlükse bana göre altındır, Senin değerin ise yüreğimde saklıdır, Senin gibi can dostu ben nerede bulurum.
Dörtlüklerim bu akşam oldular kırkbir tane, Sorsam sana can dostum Şur köyümüz kaç hane, Maçka tünel sonrası karşılar Gümüşhane, Böylesi bilgileri ben nerede bulurum.
Yapma bana lafını sohbetimiz tütmesin Bir uyku geldi geçti Adnan nasıl gitmesin Haftaya sohbetimiz devam etsin, bitmesin Şimdi habu gözlerle harfleri zor bulurum.
Sayfa sekiz olacak yaz doldur kolay ise Nerden çıktı bu kural izah et olay ise Benden de bu kadar var bana düşen pay ise, Saat ikiden sonra yazmaya ne bulurum