"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Onbeş Dakka uzadı olmuştur iki saat, Ayrıldıysan dükkandan evine git ve de yat, Devam eder inşallah dostlarla tatlı hayat, Her zaman devam etsin buralarda buluşma.
Cordan Hocalar bitmez dede,baba ve torun, Gelin dostlar bir yere hep yan yana oturun, Ayrılık rüzgârları aramızda bir sorun, Torun Cordan Hocayla istiyorum buluşma.
Ya ara Çerkezköy'ü ben aradım bakan yok Burdayım sinyaliyle yeşil ışık yakan yok, Aşikare de ona burda senden korkan yok, Geleceğini desin istiyorsa buluşma...
Kırıkhandan ses geldi hem de Cordan Hocadan, Bir de ses bekliyorum Yahya Şahin Hocadan, Ümit kesildi artık o Gencali Hocadan, Hocalarla bir başka olacaktır buluşma.
Ne oldu Kamil Şahin bir göründü yok oldu, Sayfa bekçisi olduk sanırım nöbet doldu, Bir zamanlar burada yazanlar nede boldu, Bayanlar olmayınca yavan oldu buluşma.
Bu akşam mazetimiz var.Kapı koşu apartmanda babası vefat ettiğinden ordayız.ALLAH jkabul etsin yasin okudum.Bu nedenle size katılamıyacağım .Kusura bakmayın.