"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne dörtlükler geliyor Ayaloğlu safından, Kim yazıyor bunları Lazkıran eşrafından, Tebrik ediliyor bak dostları tarafından, Yazdığı dörtlüklerle habu sayfalar dolsun.
Bayburt dağları karlı özledim oraları, Kuşmer yaylası yakın bembeyazdır dağları, Otuz yaşındayım ben tam da gençlik çağları, Dilerim genç dostlarım bir gün buraya dolsun.
Beni sabırsızlıkla bekleyen tüm dostlara selam olsun. Kendi şifremde sorun olduğundan değerli eniştemin şifresiyle girmek zorunda kaldım. Paragafınız hayırlara vesile olsun. Şuayip KAÇOĞLU BURSA
Karanlık gecelere ışık oldu buluşma, Yazılan bu mesajlar karşılıklı konuşma, Hasretli gönüllere bu sanalda kavuşma, Kaskatı yüreklere yumuşak huzur dolsun.
bu akşam efkarlandım, tadım tuzum kalmadı Telefonla konuştum, yine çare olmadı bu garip gurbet elde, bir gün huzur bulmadı Balesaçta kim varsa, dostlara selam olsun