"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saat onbir sonrası Kamil Şahin gelecek, Muhtarımın feneri onikide sönecek, Adnan da gelir ise bütün yüzler gülecek, Daha çok dost ararım gören var mı üstadım.
Onun kolayı vardır işaretle kareyi, O zaman göremezsin yazan gizli bireyi, Ne varki yok edersin ananeyi töreyi, Gizlenmeyelim derim bu yalan mı üstadım.
Adnan Ayaz bir alem, güvenmeyin sözüne Mevlam zerafet versin, meymenetsiz yüzüne "hohol" olsam da girsem, ela renki gözüne yirmi yıldır bilirim iflah olmaz üstadım
Sözlerini geri al söz söyletmem ben ona, Onun değeri bende dayanmıştır milyona, Bu sayfada ışıktır ihtarım vardır sana, Kişileri iyi an olmuyor be üstadım.
beni görmek marifet, herkese nasip olmaz Adnan ayaz saatçı bu dünya size kalmaz merakına muciptir, muzaffer huzur bulmaz bu işler ince işler, aldırmayın üstadım
Bekler durur nerede vadide ve derede, Yenge hanım da bekler şu saat pencerede, Şu anda durum nasıl merak ettim evlerde, Yazmaya devam eyle Kırıkhandan üstadım.
Sağlık huzur içinde sonsuza gidiyoruz, Haber gelince dosttan biz rahat ediyoruz, Toplanalım sayfaya gece gündüz diyoruz, Bazıları duymuyor ne yapalım üstadım.