"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Facede oyalanır gelir yazmaz buraya, İşte bu durum dostlar zehir gibi yaraya, Neden gelip girmezler bu sayfada sıraya, Belki bir gün gelirler garip öldüğü zaman.
Altunci sorar durur Antalya da ne buldun Attuğun okla dostum beni göğsumden vurdun Ne işun var deyerek olduğun yede durdun Arada bir giderim imkan bulduğum zaman.
Kimi gider yaylaya kimisi Antalyaya, Her şey çok güzel dostlar alınmasın alaya, Bakırlar bozulmuştur ihtiyaç var kalaya, Gereği yapılacak vakti geldiği zaman.
Dörtte biri gelmiştir çağırılan dostların, Hiç kusuru yokmudur aradaki dağların, Ölüler zaten gitti gereği var sağların, Altuncu mutlu olur hepsi geldiği zaman.
Gönüldeki çiçekler, solmaz derler can dostum, Dertsiz olan hülyaya, dalmaz derler can dostum, Para ile saadet olmaz , derler can dostum, Şaşırdım , o dörtlüğünü okuduğum zaman.
Bir kaç kişiyle bulduk şükür yedi sayfayı Niçun toplayamaduk anlamadum tayfayı Güya yeniden açtuk bu gün beyaz sayfayı Sitemumi duyarler katıldukleri zaman