"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Acap geri gelir mi o eski gelenekler Daha şenlenecek mi Kazankıran Görnekler Beşbinden ikiyüze düştüğünde inekler Kuşmer'in dağlarında ara "NAHIR" nerede?????
Maşallah dörtlüklere ne güzel yazarsınız, Ara sıra burada bir şekil kızarsınız, Şeytanın oyununu sabırla bozarsınız, İçimizdeki şeytan sorar nefis nerede.
Ayrılırken Kemerden kaç kez dedim elveda Hocam gidenden geri kalır sade hoş seda Eskiye dönmek için neler etmezdim feda Kavran kavran peynirler tereyağlar nerede
Kaçan balık her zaman büyük olur bilirim Bazen tenha yerlerde el gibi dikilirim Tanımam hiç kimseyi sormaya çekinirim Hani dost bildiklerim hani şimdi nerede
Tanımadığın kimse soruna cevap vermez, Terse cevap verdiğinde sabır da fayda etmez, Yola devam edersin bir türlü yol tükenmez, O zaman düşünürsün bu harita nerede.
Ağlıyorum baktıkça eski fotoğraflara Korkun olmasın gençlik düşmem o taraflara Hiç güvenim kalmadı insafsız insanlara Acımasız oldular vicdanları nerede
Bu akşam sorup durduk nerede sorusunu, Dostlar oyun başında facenin köprüsünü, Yaş fındığı istemem severim kurusunu, Bilirim yerlerini daha sormam nerede.
Bu işi başlatanlar oturuyorlar evde, Bizler ise burada başımız girdi derde, Sıra sıra dağlar da arada siyah perde, Onlarda sıkıntı yok biz sorarız nerede.